Demek ki 24 saat sonra çatlamış reglin düzenliyse.. bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsun birdaha yaptıracak mısın peki
Sperm testimi ??
Regl i gelene kadar umut var cnm burda bi arkadaşın 3 gün geçince bile çok silik çıkmıştı belki geç döllenme falandır2 gün gecikme olunca sabah bir heyecala yaptım sonuçkoca bir negatif
Bilmiyorum ki küçük bile olsa benimde umudum var. İnşallah geç döllenmedir. Yoksa da hemen regl olayım. Aşılamaya başlayalımRegl i gelene kadar umut var cnm burda bi arkadaşın 3 gün geçince bile çok silik çıkmıştı belki geç döllenme falandır
Makinanazi çok doldurmayin, bir de içinde biseyler kalmış olabilir onlar koku yapıyor olabilir, içindeki suyu bosaltabileceginiz bir kapak olması lazim, bi açıp bakın olmadiKızlar ya size bişey sorcam çamaşır yıkadım aynı deterjan aynı yumuşatıcı ama çamaşırlar sanki sirke gibi kokuyor ya
Benimde gebeliklerim zor geçiyor, 1 kızım doğdu, diğer bebeğimi 5 aylıkken suyum gelmesiyle kaybettim, banada subyan olabilir dediler, bir hocaya gittim ve muska verdi, onu kullanıyorum, hamile kalirsan haber ver o zaman da bir zikir vericem dedi.Cnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
Bence zamanı değil öyle düşünüyorum bide dünden sonra akısına saldım can sağlığımız olmayınca hiçbirşey olmazBiryerde yanlıs yapıyoruz ama nerede
Çok pahalı nerenin fiyatları öyle benim eşim geçen hafta yaptırdı 150 tl verdiEvet canm
Bende uyudum mecbur yapcak bişey yok evimizde durmak zorundayız valla tek olmasam korkmuyorumda tek olunca korkuyor insanCoohhh korkkkktunnmmm
Çok pahalı nerenin fiyatları öyle benim eşim geçen hafta yaptırdı 150 tl verdi
Sağolasın canım bana kokuyormuş eşim deterjan kokuyor her zaman ki gibi dedi. Bana göre sirke kokuyordu. Canın sirke mi çekti diye gülüyor banaMakinanazi çok doldurmayin, bir de içinde biseyler kalmış olabilir onlar koku yapıyor olabilir, içindeki suyu bosaltabileceginiz bir kapak olması lazim, bi açıp bakın olmadi
Yerine göre değişiyor fiyatlarHatırlamıyorum neresi olduğunu 250 ye yaptırdı diye hatırlıyorum ben
Devlette ücretsizHatırlamıyorum neresi olduğunu 250 ye yaptırdı diye hatırlıyorum ben
Olduysada duymadık herhalde ben birşey hatırlamıyorumCoohhh korkkkktunnmmm
Bekleeeeee2 gün gecikme olunca sabah bir heyecala yaptım sonuçkoca bir negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?