Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah 8 .30 da sperm verdik .spermleri 11.45 de aldik aldığımız gibi doktora koştuk cok sukur spermler artik cok iyiydi degerleri hareketliligli vs. sonra doktorumuz kendi odasinda catala yatırdı . tabi alistim artik orami burami acmaya sonrq karga agzi gibi seffaf bi alet vardi onu yerlestir . Sonra rahim agzim kapanmis . Onu açtı once o agri yapti biraz . sonra sperm aldigimiz yer steril bir sekilde katateri vermisti bize onu yerlestirdi rahmimim icine minik bi sanci yasadim . Tabi o arq sıkışık durumdayim . Patlycam spermleri enjekte etti . Besmele ile ben de o ara basladim RABBI YESSIR VELATU ASIIR RABBI TELMIN BIL HAYR duasini tekrarlamaya cok sukir iki dakikada bitti yarim saat dinlendim .ondan sonra eve geldik . Hafif bi kan gelmisti . Doktor korkma demisti rahim agzini actigim icin gelicek demisti bu kaaaaaa

Ya muska olayı korkutuyor aslinda biraz beni nedense Rabbim esirgesin insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm dikkat et gittigin hoca guvemilir mi

Rabbim emeklerinizin karşılığı versin insAllah canım saglikla hamjle kalirsn insAllah

Ovulasyon takibi yapıyorsan bir iki gün geçsin gelmezse yap
Ovulasyon testlerine başlamadım ama tahmini vucudumun belirtilerinden yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum sanki yanii galiba tahmini adetimde bugün fln gelmesi gerek ama belirti yokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…