Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kizim için kardeş istiyorum inşallah nasip olur, banada bencillik geliyor hatta ben tek istemem diye konuşuyordum yeri gelince acaba büyük mu konuştum da ondan mi olmuyor diye dusunuyorum bazen :/
Yok canım öyle düşünme senlik değil Allah nasip eder inşallah isteyen herkese sana da bana da herkese de ben çok dua ediyorum namazlarımda hepimize inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin bizlere de

Kızlar burada ovulasyon testiyle hamile kalan var mı
Ben ovu kullandım ama geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti devam edemedim ama bi beş gün felan yaptım hiç pik i yakalayamadım yani ovuyla hamile kalmış değilim

Şimdi sipariş vercem yarın tekrar gideyim doktora yumurta takibi istiyorum desem yapar mı ki? Belli ki ben günü tutturamıyorum
bilmiorum ki cnm sadece yumurta takibi yapiolar mi testi sipariş ver mutlaka dene vesile olur insAllah cnm
Agnucaston folik asit + glukofen bende kullanıyorum cnm uc kutu kullan dedi bana doktorum agnucastonu folik asiti zaten gebeligr hazırlık olarak düşün

Bende kizim için kardeş istiyorum inşallah nasip olur, banada bencillik geliyor hatta ben tek istemem diye konuşuyordum yeri gelince acaba büyük mu konuştum da ondan mi olmuyor diye dusunuyorum bazen :/
Ayni şeyi bende düşünüyorum bizfe hep kızımız okula başlasın öyle olsun ikinci dioduk hala olmadı

Ayni şeyi bende düşünüyorum bizfe hep kızımız okula başlasın öyle olsun ikinci dioduk hala olmadı
Buradaki hikayeler ne kadar benzer, ya ilk defa anne olmak isteyenler var ya da biz gibi bir kızı olup genelde ikinci bebeğini kaybedenler ; ben, sen, sosmivida, derya, icecream vardı bir de yanlış hatırlamıyorsam birkaç gebelik geçirmişti biri 23 haftalıktı, hep aynı acı, sanki bir tane kaybedince hemen bir daha olsun istiyor insan..

Aynen oyle cnm ya

Malesef canım benzerlerimiz çok en yakın zamanda yüzümüz güler inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…