Çok soruyorum ama gerçekten bilmiyorum aşılama ne zaman yapılıyor süreç ney ?N Nana Ana canimin ici adet kesin oldum yogunlukdan giremiorum ne zmn adet olucagimida bilmiorum yarin hastaneye girioruz esimle asilama programina baslicaz adetliyken gel demislerdi hayirlisi olsun , bu arada ew almak icin ewde bakioruz allahin izniyle iki mujdeli haberim birden olur insallah zaten bi bebegim bi ewim olsun huzurum sagligimiz olsun cok istiordum ew isine bakmaya basladik kayinbabamin destegi ile bebek iside artik rabbim asilamada insallah nasip eder neler kacirdim bilmiorum hamis varsa rabbim hayirli saglikli nasip etsin dier arkadaslarada rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah cok opuorum
Ben kan testini aldigimda bile acaba dedim sen dusunÇook teşekkür ederim rabbime hamd olsun gerçekten hiç beklemediği anda veriyorAma hala inanamıyorum acabamı diyorum ya ne değişik duyguymuş
Noo belli degil kurtaj oldum ya bugun olmaya basliyo sanirim artik benim ya kasimi ya araligi beklicem
Çok değişik duygular içindeyim gerçekten yarın olsun gideyim vereyim kan testiBen kan testini aldigimda bile acaba dedim sen dusunhala diyorum hatta insallah bebegim benimledir diye 2 gunde 1 kan verip artis takip ediyorum normal seyler bunlar yarin kan vermeyi ihmal etme ♥
Sonucu yaz mutlaka olur muÇok değişik duygular içindeyim gerçekten yarın olsun gideyim vereyim kan testi
Tabiki yazarım ünşallah hayırlı haberler alırım dua edin lütfenSonucu yaz mutlaka olur mu ♥
Insallah susamin annesiTamam cnm i şallah gğzel olur sonucun
Ya yoksaMesela lorik var yaa lorik diye baslasakneyse kizzz onun mercimeki var bisey demiyim
Sonucuna inanmam zateeennn kizzz anniiiimmmCanım benim yasadın gördün antoryum asılamadan sonra test yaptı hcg yüksek cıktı hep birlikte sevindik adet günü regli oldu beta düstü ilaclardan yüksek cıktıgını söylemisti doktoru kendine böyle bir tereddüt yasatma askım iste tekrar söylüyorum yapma yapma yapma bırak bebegin seninle kalsın stres olursun yapmaaaaaa
Kimdi o ciksinnn ortayaBen gaz vermedim canım karıştırdın sanırım
Nananin dedikleri cikiyor geneldeL Loriklorik Nana haklı yapma canım sen bize uymabiraz daha sabret olur mu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
İnsallah Rabbim gonlune gore saglikli bi bebis versin sanaTabiki yazarım ünşallah hayırlı haberler alırım dua edin lütfen
Aminnnnnn inşGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@MonicaBing bat 7
M Minik mucizee bat 11
@Matrakhatun bat 11
@Andyou bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Kedi sever bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
E Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
S Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 Ey
@Deryakadir bat 4 Ek
@Babyandmom bat 6 Ag
Memeli Mestan bat 8 Ek
@Melegim15 bat 8 Ek
@Martilikiz07 bat 9 Ey
@Seval2321 bat 11 Ey
@hayalinizle bat 12 Ag
@Emine Hatayli bat 19 Ag
@Fatma KTL bat 20 Ag
@mervecancan bat 20 Te
@Icebergsss bat 20 Ey
@Caghla_29 bat 23 Ag
@emine1115ygt bat 23 Ag
@Gncgztc bat 24 Ag
@beren20 bat 24 Ey
@Sumeyyee__ bat 26 Ag
@Dorothyy bat 26 Ey
@Lepistesb bat 28 Ag
@Ftskrcm bat 30 Ag
@zambak189 bat 30 Ag
Aaa nedennnBenim umudum yok bebegim beni bosverin
Evet canım varrKızlarrrr şimdi idrar testi yaptım oda içime bişey oldu öyle yapayım dedim ihtimalde vermedim aslında eşim adet bittikten sonra 2kere ilişki oldu askere gitti..bide 2tane yaptım yanlıştır olmaz diye sizce çizgi bellimi..gözle görülünce çok belli ve hemen çıktı
Amim canım cümlemize inşallaj rabbim kimseyi boş çevirmezİnsallah Rabbim gonlune gore saglikli bi bebis versin sana ♥
Benimde birkere öyle olmuştu ama sonra bidaha yaptım çıkmamıştı..inşallah vardır canım tekrardan yap yada kan ver bebek vardır inşallahKızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm
Sen peki hamıle mısınn acaba canmBenimde birkere öyle olmuştu ama sonra bidaha yaptım çıkmamıştı..inşallah vardır canım tekrardan yap yada kan ver bebek vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?