Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok soruyorum ama gerçekten bilmiyorum aşılama ne zaman yapılıyor süreç ney ?

Çook teşekkür ederim rabbime hamd olsun gerçekten hiç beklemediği anda veriyor Ama hala inanamıyorum acabamı diyorum ya ne değişik duyguymuş
Ben kan testini aldigimda bile acaba dedim sen dusun hala diyorum hatta insallah bebegim benimledir diye 2 gunde 1 kan verip artis takip ediyorum normal seyler bunlar yarin kan vermeyi ihmal etme

Ben kan testini aldigimda bile acaba dedim sen dusun hala diyorum hatta insallah bebegim benimledir diye 2 gunde 1 kan verip artis takip ediyorum normal seyler bunlar yarin kan vermeyi ihmal etme ♥
Çok değişik duygular içindeyim gerçekten yarın olsun gideyim vereyim kan testi

Tamam cnm i şallah gğzel olur sonucun
Insallah susamin annesi
Mesela lorik var yaa lorik diye baslasak neyse kizzz onun mercimeki var bisey demiyim
Ya yoksa
Sonucuna inanmam zateeennn kizzz anniiiimmmsadece meraktan
Ben gaz vermedim canım karıştırdın sanırım
Kimdi o ciksinnn ortaya
L Loriklorik Nana haklı yapma canım sen bize uyma biraz daha sabret olur mu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Nananin dedikleri cikiyor genelde ama esim benden cok istiyor .

Aminnnnnn inş

Evet canım varr

Kızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm

Eklentiler

• D88FDD4E-6E5B-494A-BEB9-9831FD0731CD.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bugün misafirim vardı yine de ara ara baktım maşallah her geçen saat bir hamile ekleniyor ben çok yorulduğumdan mı nedir aşırı bel ağrım var dinleniyorum ama geçmiyor bu ay reglm kısa sürdü 3 günde bitti rahim kanı atamayınca kasılıyor sanırım normalde bugün bitmesi lazımdı çok fena bir ağrı ama erken yatacağım kız lorik ne kan testi hele bir idrar yap bakalım evde birkaç gün

Benimde birkere öyle olmuştu ama sonra bidaha yaptım çıkmamıştı..inşallah vardır canım tekrardan yap yada kan ver bebek vardır inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…