En azından günlerinde düzelme olmustur canım hapı kullandıktan sonra?Evet kuzum mecbur kullanmak zorunda kaldim 5 ay düzene binsin diye 3 aydır da lekelenme gibi oluyor tam sokulemiyorum 3 ya da 2 gün suruyor
Batın gectiyse kan testi yapmana kızmam cicegim niye kızayım gecmediyse kızarım gectiginin 6.günümü bugün?Şimdi bana kızcan belkiama benim adet hala gelmedi ama zaten çok düzenli değil adetim oyüzden daha bekliyorum bugün 6.cı gün tuhaf olan aşırı batmalar fln oluyor 10 gün olursa doktora gideyim diyorum
İdrar yollarını üsütmüs olabilirsin tam bosaltım yapmıyor olabilirsin birdeee hamisss olabilirsinnnnIyi geceler kızlar uyumustum şu an tuvalet için kalktım ama afedersiniz dünden beri (pazar) tuvaletten çıkınca hala tuvaletim var gibi hissediyorum neden olabilir sizce
Batın gectiyse kan testi yapmana kızmam cicegim niye kızayım gecmediyse kızarım gectiginin 6.günümü bugün?
6.cı gün bugün gecikmemin evet 3 gün önnce evde test de negativ diBatın gectiyse kan testi yapmana kızmam cicegim niye kızayım gecmediyse kızarım gectiginin 6.günümü bugün?
Üşütme olmadığıni düşünüyorum ama geçen bi yerde sistit diye birsey okudum tam şikayetleri ne bilmiorum gerçi de üçüncü ihtimal olsun insAllahİdrar yollarını üsütmüs olabilirsin tam bosaltım yapmıyor olabilirsin birdeee hamisss olabilirsinnnn
İstersen yarında gecsin ertesi gün gidip kan ver balam6.cı gün bugün gecikmemin evet 3 gün önnce evde test de negativ dianlamıyorum noluyorsa
İnsallah vardır bebis canımÜşütme olmadığıni düşünüyorum ama geçen bi yerde sistit diye birsey okudum tam şikayetleri ne bilmiorum gerçi de üçüncü ihtimal olsun insAllah
InsAllah hayırlısıyla canımİnsallah vardır bebis canım
İdrarda nezaman çıkarki varsa acaba bide adet gelcekmişde zorlanıyomuş gibii kasıklarda sıkışma vargibii amaaann uyuzz bi hallerdeyim vucutumu anlıyamıyorumİstersen yarında gecsin ertesi gün gidip kan ver balam
Bebegim kullandigim süre içinde düzenli geldi 3 oldu bırakali iste 3 aydır düzensiz bir şekilde devam ediyorEn azından günlerinde düzelme olmustur canım hapı kullandıktan sonra?
benim günümde düzenli ama bende iki aydır cokaz kanama yasıyorum hava degisimlerinden herhalde
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyormus. En azından adet döngüsünün yani 7günün bitmesini bekle ve bitince kan ver salı günü uygun gözüküyor gec döllenmeyse sonucun düsükte olsa cıkar canım cokta stres yapma rabbim hayırlısını versin bebis olsun insallahİdrarda nezaman çıkarki varsa acaba bide adet gelcekmişde zorlanıyomuş gibii kasıklarda sıkışma vargibii amaaann uyuzz bi hallerdeyim vucutumu anlıyamıyorum
Ayaklarına dikkat et canım sıcak tut birde stressiz ol tavsiyem stres regli cok etkiliyor keske baska bir önerim olsaBebegim kullandigim süre içinde düzenli geldi 3 oldu bırakali iste 3 aydır düzensiz bir şekilde devam ediyor
Tmm cnm hayırlısı ozmn sadece canımı sıkan bebi yoksada adetim gelsin sinirimi bozuyo sinir yapıo bnde agresif leşiyorumAdet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyormus. En azından adet döngüsünün yani 7günün bitmesini bekle ve bitince kan ver salı günü uygun gözüküyor gec döllenmeyse sonucun düsükte olsa cıkar canım cokta stres yapma rabbim hayırlısını versin bebis olsun insallah
Otur cekirdek citle tüm sinirlerini bir yere odaklamaya birebirTmm cnm hayırlısı ozmn sadece canımı sıkan bebi yoksada adetim gelsin sinirimi bozuyo sinir yapıo bnde agresif leşiyorumbirine dalasım geliyor
Uuff türk fakir eroini başlayınca sonu gelmiyorOtur cekirdek citle tüm sinirlerini bir yere odaklamaya birebir
Sinir oldukca yerrsin yedikce sinir olursun iste baskalarıyla kavga etmemeye birebirUuff türk fakir eroini başlayınca sonu gelmiyorayriyetten sivilce yapıyor onada sinir olurum ben
Neyse uyusam iyi olcak gözlerim yanıyorSinir oldukca yerrsin yedikce sinir olursun iste baskalarıyla kavga etmemeye birebir
Rabbim gerceginiz tez versin iyi uykular cınımNeyse uyusam iyi olcak gözlerim yanıyorAllah rahatlık versiinn bool boll bebişli rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?