Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kuzum mecbur kullanmak zorunda kaldim 5 ay düzene binsin diye 3 aydır da lekelenme gibi oluyor tam sokulemiyorum 3 ya da 2 gün suruyor
En azından günlerinde düzelme olmustur canım hapı kullandıktan sonra?
benim günümde düzenli ama bende iki aydır cokaz kanama yasıyorum hava degisimlerinden herhalde

Iyi geceler kızlar uyumustum şu an tuvalet için kalktım ama afedersiniz dünden beri (pazar) tuvaletten çıkınca hala tuvaletim var gibi hissediyorum neden olabilir sizce

Şimdi bana kızcan belki ama benim adet hala gelmedi ama zaten çok düzenli değil adetim oyüzden daha bekliyorum bugün 6.cı gün tuhaf olan aşırı batmalar fln oluyor 10 gün olursa doktora gideyim diyorum
Batın gectiyse kan testi yapmana kızmam cicegim niye kızayım gecmediyse kızarım gectiginin 6.günümü bugün?

Iyi geceler kızlar uyumustum şu an tuvalet için kalktım ama afedersiniz dünden beri (pazar) tuvaletten çıkınca hala tuvaletim var gibi hissediyorum neden olabilir sizce
İdrar yollarını üsütmüs olabilirsin tam bosaltım yapmıyor olabilirsin birdeee hamisss olabilirsinnnn

Batın gectiyse kan testi yapmana kızmam cicegim niye kızayım gecmediyse kızarım gectiginin 6.günümü bugün?
6.cı gün bugün gecikmemin evet 3 gün önnce evde test de negativ di anlamıyorum noluyorsa

İdrar yollarını üsütmüs olabilirsin tam bosaltım yapmıyor olabilirsin birdeee hamisss olabilirsinnnn
Üşütme olmadığıni düşünüyorum ama geçen bi yerde sistit diye birsey okudum tam şikayetleri ne bilmiorum gerçi de üçüncü ihtimal olsun insAllah

Kızlar demin rüyamda bi fincan Türk kahvesi gördüm fincanı o kadar güzeldi ki fotoğrafını çekeyim diyorum olmuyor ayna gibi parlıyor içindeki kahve de fincanda içemeden uyandım
Ay nasıl bi fincandi o öyle

İdrarda nezaman çıkarki varsa acaba bide adet gelcekmişde zorlanıyomuş gibii kasıklarda sıkışma vargibii amaaann uyuzz bi hallerdeyim vucutumu anlıyamıyorum
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyormus. En azından adet döngüsünün yani 7günün bitmesini bekle ve bitince kan ver salı günü uygun gözüküyor gec döllenmeyse sonucun düsükte olsa cıkar canım cokta stres yapma rabbim hayırlısını versin bebis olsun insallah

Bebegim kullandigim süre içinde düzenli geldi 3 oldu bırakali iste 3 aydır düzensiz bir şekilde devam ediyor
Ayaklarına dikkat et canım sıcak tut birde stressiz ol tavsiyem stres regli cok etkiliyor keske baska bir önerim olsa

Tmm cnm hayırlısı ozmn sadece canımı sıkan bebi yoksada adetim gelsin sinirimi bozuyo sinir yapıo bnde agresif leşiyorum birine dalasım geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…