- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kuruma çizgisi olabilir canım bence tekrarla testiKızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm
Valla bu ay olmaz diyordum ama foto attım buraya çizgibelli oluyor yarın kan vericem inşallahSen peki hamıle mısınn acaba canm
Insallahhh hamılesındjr canım bende yarın sabah kan verıcemValla bu ay olmaz diyordum ama foto attım buraya çizgibelli oluyor yarın kan vericem inşallahEğer olursa süpriz olucakk
İnşallaj canım hayırlı haberler alalım inşallahInsallahhh hamılesındjr canım bende yarın sabah kan verıcem
Cnm bn nisandan beri kan veriorum esime bakildi sonra gecen ay rahim filmine girdim bu ay icinde asilama yapicaz adetin 2 3 gun gel dedi doktorum iste bakcaz neler olcak bu ayÇok soruyorum ama gerçekten bilmiyorum aşılama ne zaman yapılıyor süreç ney ?
Cok sagol cicegim amiinn insallahIyi akşamlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Hamiş sayımız artmış maşallah.. Rabbim en kısa zamanda isteyenlere nasib etsin insAllah.. Ben çok halsizim hep yatıyorum iş dışında. Ve sanki 5 aylık hamileyim gibi şiş karnım .. anlamadım sebebi ne?
Sizleriseviyorum. Pek giremiyorum ev taşıyacağım hep koşturmaca. ❤❤öpüldünüz
Hamile kalmasakmı birdahamı düsünsek neHep duyuyordum hamilelikte hormonlardan istek artıyor diye demek ki doğruymuş şekil a da göründüğğ gibi
Evet kuzum mecbur kullanmak zorunda kaldim 5 ay düzene binsin diye 3 aydır da lekelenme gibi oluyor tam sokulemiyorum 3 ya da 2 gün suruyorDogum kontrol hapı kullandınmı hic?
Yarın yapacaksın kan testini dimi canım?Ya benim bugün hem kasık ağrım devam etti hemde su gibi akıntım geldi. Sanırsınız alrıma kaçırmış gibi afedersinizhala adet yok
Amiiinnn insallah cicegiimmmmSağol canım benimsıra sizde hayırlı haberler alırsınız en kısa zamanda inşallah
Anammmm birtane hamis dahaaaaKızlarrrr şimdi idrar testi yaptım oda içime bişey oldu öyle yapayım dedim ihtimalde vermedim aslında eşim adet bittikten sonra 2kere ilişki oldu askere gitti..bide 2tane yaptım yanlıştır olmaz diye sizce çizgi bellimi..gözle görülünce çok belli ve hemen çıktı
Bilgilerin icin tesekkürler böcegim yarın doktora sorarsın batını bana haber edersinN Nana Ana canimin ici adet kesin oldum yogunlukdan giremiorum ne zmn adet olucagimida bilmiorum yarin hastaneye girioruz esimle asilama programina baslicaz adetliyken gel demislerdi hayirlisi olsun , bu arada ew almak icin ewde bakioruz allahin izniyle iki mujdeli haberim birden olur insallah zaten bi bebegim bi ewim olsun huzurum sagligimiz olsun cok istiordum ew isine bakmaya basladik kayinbabamin destegi ile bebek iside artik rabbim asilamada insallah nasip eder neler kacirdim bilmiorum hamis varsa rabbim hayirli saglikli nasip etsin dier arkadaslarada rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah cok opuorum
Kısmetinse belkide olmazsınÇok teşekkür ederim valla ben bugün yarın olıcam
Adetten on gün sonra cıkar herhaldeGeç döllenme olursa adet geçikmesinin kaçıncı gününde fln çıkar idrar testinde acaba bileniniz varmı?
İnsallah beklemeden hamile kalırsın bebegim haberlerini ihmal etmeNoo belli degil kurtaj oldum ya bugun olmaya basliyo sanirim artik benim ya kasimi ya araligi beklicem
Yapma iste yapmaman icin ne yapmam lazım? Ölümü gör insallah yaparsan yarın.Insallah susamin annesi
Ya yoksa
Sonucuna inanmam zateeennn kizzz anniiiimmmsadece meraktan
Kimdi o ciksinnn ortaya
Nananin dedikleri cikiyor geneldeama esim benden cok istiyor .
Şimdi bana kızcan belkiAdetten on gün sonra cıkar herhaldeyalnız idrarda degilde kanda net sonuc belli olur bence
Cok birlikte olmadım yum tarihlerimdeAaa nedennn
İlk 20dk önemli canım iki saat sonra baktıgını söylüyorsun. Yarın tekrar idrar yap yada hemen bir kan ver istersen net sonucu alırsınKızlar merhaba adetım gectı göğüs agrısı ve ishal olunca test yaptım yumurtlamanın 10. Günü ve negatıf çıktı sonra çöpe attım 2 saat sonda baktığımda çizgi belırmıs ti acaba varmı sızce hamılelık ne olur yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?