Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuruma çizgisi olabilir canım bence tekrarla testi

Çok soruyorum ama gerçekten bilmiyorum aşılama ne zaman yapılıyor süreç ney ?
Cnm bn nisandan beri kan veriorum esime bakildi sonra gecen ay rahim filmine girdim bu ay icinde asilama yapicaz adetin 2 3 gun gel dedi doktorum iste bakcaz neler olcak bu ay

Cok sagol cicegim amiinn insallah
İyi olmana sevindim evde tasıyacakmıssın yüklerden uzak durmanı dilerim dikkat et kendine bebisin sana sen bebisine emanetsin

Anammmm birtane hamis dahaaaa ver Allahım ver daha fazla kisiye bebek ver herkese ver masallah kuzummm hadi gözünüz aydınolsun

Bilgilerin icin tesekkürler böcegim yarın doktora sorarsın batını bana haber edersin insallah ilk asılamanda tutar rabbim gönlünden görsün insallah evinde bebeginde esinde seninle olsun bende cok optum

Insallah susamin annesi

Ya yoksa

Sonucuna inanmam zateeennn kizzz anniiiimmmsadece meraktan

Kimdi o ciksinnn ortaya

Nananin dedikleri cikiyor genelde ama esim benden cok istiyor .
Yapma iste yapmaman icin ne yapmam lazım? Ölümü gör insallah yaparsan yarın.

Adetten on gün sonra cıkar herhalde yalnız idrarda degilde kanda net sonuc belli olur bence
Şimdi bana kızcan belki ama benim adet hala gelmedi ama zaten çok düzenli değil adetim oyüzden daha bekliyorum bugün 6.cı gün tuhaf olan aşırı batmalar fln oluyor 10 gün olursa doktora gideyim diyorum

İlk 20dk önemli canım iki saat sonra baktıgını söylüyorsun. Yarın tekrar idrar yap yada hemen bir kan ver istersen net sonucu alırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…