Evet esimle konustm artk oyle yapicaz insallah ❤❤❤❤İliskiye cocuk icin girip kendini o moda sokma zevkine bak sadece inan bana rahat olunca olur
Beni etiketlemeyi unutmaVallaha kuzu daha gitmedik malum koca tek gondermez
Benimkinde 1 hafta sonra hala cikmamkstiGeç döllenme olursa adet geçikmesinin kaçıncı gününde fln çıkar idrar testinde acaba bileniniz varmı?
InsAllah hayırlısı olsun canım her nasip vaktine esir elbette naparsan yap olası varsa olur bana da hep yaşın genç bi tane var ikinci de olur denemeye devam diyorlar bklm ne zmna kadarGunaydin kizlar bugun hormon testinin ikincisini verdim.baska bir doktorla gorustum birseneyi gecti isteyeli iki senelk evliym dedm.ve dediki yasn dha 24 gercektn cok gencsin hic bosuna kendini buralarda yipratma dedi.gayet guzel konustu.diger doktor demstki eger test sonuclarn temz ckarsa hsg rahm flmi cektrcrn demsti bu doktrda dha cok gencsn yipratma kendini olur dedi.test sonucum temz ckti simir testide temz ckti.bugunki yarn belli olck ben vazgctm hsg fln gtmcem iliskiyede cocuk icin grmicem dgru bi kararmi verdim acaba sizce ???
Test yapcan mı testBugün yumurtlamadan sonraki 10. Gün göğüs hassasiyeti git gide artıyor gibi bel ağrım var kasık ağrısı gidip geliyorsırtım belim çok ağrıyor ama ya adet günü yaklaştı snrm
Belli olmaz valla canım o işlerCok birlikte olmadım yum tarihlerimde
Çok teşekkür ederim canımm allah isteyen herkese versin inşallah bakalım kan testi vericem kesinkeşsinAnammmm birtane hamis dahaaaaver Allahım ver daha fazla kisiye bebek ver herkese ver masallah kuzummm hadi gözünüz aydınolsun
Kuzum hayırlı olsunÇok teşekkür ederim canımm allah isteyen herkese versin inşallah bakalım kan testi vericem kesinkeşsin
Çok teşekkür ederim allahım herkese versin inşallahYa maşallah var tabi. Hemen gidip kan ver. Ne bereketli bir ay maşallah. Hep böyle devam eder günde 2 3 gebelik haberi alırız ve hepsi sağlıkla ilerler sağlıkla doğar
Şimdilik hayır cnm 14 ekime kadar dayanmaya çalışcam o gun spora başlıcam cunki o yuzfen yaparımTest yapcan mı test
Kızlar kan verdim sonucunu bekliyorum dua edin bana
Ay ınsallahhh canımm heyecan korkudan ölcemHadi hayırlısi güzel sonuç alırsın insAllah
Bat ne zmndi idrar testi yaotin mi hicAy ınsallahhh canımm heyecan korkudan ölcem
Ben asilamamin 11. GunundeyimKizlar iyi geceler
E Eslem91 cnm hayırlı olsun ins guzel haberler verirsin bize
L Loriklorik gülüm sonaa yaklastin galiba yavaştan kaçıncı gunundesin asilamanin
Sorma yaSenin test kaldı o zaman bugün
Bilin bakalim ne eksikBeni etiketlemeyi unutmahaber arada kaybolmasın. Kendimde bile bu kadar heyecan yapmadım. Kalkın gidin artık
Bat 4 gün gectı test silik çıktı canım attım bak sence varmıdırBat ne zmndi idrar testi yaotin mi hic
Yaaa hadi hyrlisi gormedim testini o kadar ciktiysa vardr insAllahBat 4 gün gectı test silik çıktı canım attım bak sence varmıdır
Attım tekrar canımYaaa hadi hyrlisi gormedim testini o kadar ciktiysa vardr insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?