Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin kizlar bugun hormon testinin ikincisini verdim.baska bir doktorla gorustum birseneyi gecti isteyeli iki senelk evliym dedm.ve dediki yasn dha 24 gercektn cok gencsin hic bosuna kendini buralarda yipratma dedi.gayet guzel konustu.diger doktor demstki eger test sonuclarn temz ckarsa hsg rahm flmi cektrcrn demsti bu doktrda dha cok gencsn yipratma kendini olur dedi.test sonucum temz ckti simir testide temz ckti.bugunki yarn belli olck ben vazgctm hsg fln gtmcem iliskiyede cocuk icin grmicem dgru bi kararmi verdim acaba sizce ???

Çok doğru canım bence de zevk için yaşa çocuk İçin değil kafaya takmadığın zaman inanki oluyor bak ben beş aydır denedim bu beş ay içinde hiç takmadığım ay bu aydı ve tuttu çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah sen de iste ama kafaya çok takma her şeyini çocuk diye ayarlama dua et sabret Rabbim nasip edecek inşallah

İliskiye cocuk icin girip kendini o moda sokma zevkine bak sadece inan bana rahat olunca olur

Bilgilerin icin tesekkürler böcegim yarın doktora sorarsın batını bana haber edersin insallah ilk asılamanda tutar rabbim gönlünden görsün insallah evinde bebeginde esinde seninle olsun bende cok optum
Ts ederim bitnm tmm sorarim giriyim hersey icin ts ederim hepimizin hemen bebisi olur insallah

Sizlerde umut oluyorsunuz bana cok tesekkur ederim canimm insallah isteyen herkesin enkisa zamanda olur insalah bu karariminda arkasndayz esimle hayirlisi elbet nasibim vardr biryerde cok sagol negzl yazmissn ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…