- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
İnşallah kuzum sen napıyon iyi oldun mu birazKizlar iyi geceler
E Eslem91 cnm hayırlı olsun ins guzel haberler verirsin bize
L Loriklorik gülüm sonaa yaklastin galiba yavaştan kaçıncı gunundesin asilamanin
Kalalım kalalım ekşınHamile kalmasakmı birdahamı düsünsek ne
Çok doğru canım bence de zevk için yaşa çocuk İçin değil kafaya takmadığın zaman inanki oluyor bak ben beş aydır denedim bu beş ay içinde hiç takmadığım ay bu aydı ve tuttu çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah sen de iste ama kafaya çok takma her şeyini çocuk diye ayarlama dua et sabret Rabbim nasip edecek inşallahGunaydin kizlar bugun hormon testinin ikincisini verdim.baska bir doktorla gorustum birseneyi gecti isteyeli iki senelk evliym dedm.ve dediki yasn dha 24 gercektn cok gencsin hic bosuna kendini buralarda yipratma dedi.gayet guzel konustu.diger doktor demstki eger test sonuclarn temz ckarsa hsg rahm flmi cektrcrn demsti bu doktrda dha cok gencsn yipratma kendini olur dedi.test sonucum temz ckti simir testide temz ckti.bugunki yarn belli olck ben vazgctm hsg fln gtmcem iliskiyede cocuk icin grmicem dgru bi kararmi verdim acaba sizce ???
İliskiye cocuk icin girip kendini o moda sokma zevkine bak sadece inan bana rahat olunca olurGunaydin kizlar bugun hormon testinin ikincisini verdim.baska bir doktorla gorustum birseneyi gecti isteyeli iki senelk evliym dedm.ve dediki yasn dha 24 gercektn cok gencsin hic bosuna kendini buralarda yipratma dedi.gayet guzel konustu.diger doktor demstki eger test sonuclarn temz ckarsa hsg rahm flmi cektrcrn demsti bu doktrda dha cok gencsn yipratma kendini olur dedi.test sonucum temz ckti simir testide temz ckti.bugunki yarn belli olck ben vazgctm hsg fln gtmcem iliskiyede cocuk icin grmicem dgru bi kararmi verdim acaba sizce ???
Ts ederim bitnm tmm sorarim giriyim hersey icin ts ederim hepimizin hemen bebisi olur insallahBilgilerin icin tesekkürler böcegim yarın doktora sorarsın batını bana haber edersininsallah ilk asılamanda tutar rabbim gönlünden görsün insallah evinde bebeginde esinde seninle olsun bende cok optum
Vallaha kuzu daha gitmedik malum koca tek gondermezL Loriklorik ne yaptın kuzu
Ya maşallah var tabi. Hemen gidip kan ver
Erkenden gitcem deyince gittiniz sandım kızVallaha kuzu daha gitmedik malum koca tek gondermez
Ise gittiErkenden gitcem deyince gittiniz sandım kız
Benim geç döllenme oldu. Gecikmenin 12.günü idrarda çıktı. Ama daha önce hep negatif çıktıGeç döllenme olursa adet geçikmesinin kaçıncı gününde fln çıkar idrar testinde acaba bileniniz varmı?
Senin test kaldı o zaman bugünIse gitti
Hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınızCnm bn nisandan beri kan veriorum esime bakildi sonra gecen ay rahim filmine girdim bu ay icinde asilama yapicaz adetin 2 3 gun gel dedi doktorum iste bakcaz neler olcak bu ay
Haklısın bakalımKısmetinse belkide olmazsın
Sizlerde umut oluyorsunuz bana cok tesekkur ederim canimm insallah isteyen herkesin enkisa zamanda olur insalah bu karariminda arkasndayz esimle hayirlisi elbet nasibim vardr biryerde cok sagol negzl yazmissn ❤Çok doğru canım bence de zevk için yaşa çocuk İçin değil kafaya takmadığın zaman inanki oluyor bak ben beş aydır denedim bu beş ay içinde hiç takmadığım ay bu aydı ve tuttu çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah sen de iste ama kafaya çok takma her şeyini çocuk diye ayarlama dua et sabret Rabbim nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?