- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Bende spora baslicaktim dun spor hocam diyo hani geliyodunn sey dedim saglik problemim var ayy diyo noldu dedim azicik hamileyimBat ne zmndi idrar testi yaotin mi hic
cnm sonradan cikmadiysa var gibi Allah in izniyleAttım sana canım
YaaaaBende spora baslicaktim dun spor hocam diyo hani geliyodunn sey dedim saglik problemim var ayy diyo noldu dedim azicik hamileyim
Gec dollenme olabilir canimmAttım sana canım
Ayy insallah sende spora hamis oldugundan gidemezsincnm sonradan cikmadiysa var gibi Allah in izniyle
Yaaaabakalım bende ne olacak hic zannetmiyorum gerci her ay hüsran
Sen de sağol canım benimSizlerde umut oluyorsunuz bana cok tesekkur ederim canimm insallah isteyen herkesin enkisa zamanda olur insalah bu karariminda arkasndayz esimle hayirlisi elbet nasibim vardr biryerde cok sagol negzl yazmissn ❤
Bakalim cevremdeki arkadslae her spora niyetlendiginde gidemeid hamilr kaldi o şans bana da vurur mu bilmemAyy insallah sende spora hamis oldugundan gidemezsin ♥ Hem bebis pirtladiktan sonra burda birbirimizi de motive ederizzz ayy hadi insallah ♥
Beklıyurum kan testını canım ınsallahhh vardır ılk defa böyle çıktı defalarca gebelık testı yaptım hepsı bembeyaz hala saklıyorumGec dollenme olabilir canimm
Inslah okur insallah oluurrr canimmm yaBeklıyurum kan testını canım ınsallahhh vardır ılk defa böyle çıktı defalarca gebelık testı yaptım hepsı bembeyaz hala saklıyorum
Ooo çok var dahaŞimdilik hayır cnm 14 ekime kadar dayanmaya çalışcam o gun spora başlıcam cunki o yuzfen yaparım
M Minik mucizee cnm gece gördüm ama yazdım mi yazmadım mi hatrlamiorm hayrli olsun sağlıkla ilerlesin inşAllah
Ovu yapacam bugub bklm nasil çıkacak bu gidisle ovu testlerinin hepsini bitircemOoo çok var daha
Bide isteyen oydu yani şaşırdımBen asilamamin 11. Gunundeyim
Sorma yagelir ama ya inaniyorum ona
Bilin bakalim ne eksikesim yok tek gondermez beni asllaaaaaağğğ
Teşekkür ederimm rabbim tüm isteyenlere versin inşallahŞimdilik hayır cnm 14 ekime kadar dayanmaya çalışcam o gun spora başlıcam cunki o yuzfen yaparım
M Minik mucizee cnm gece gördüm ama yazdım mi yazmadım mi hatrlamiorm hayrli olsun sağlıkla ilerlesin inşAllah
Bizede at kuzuOvu yapacam bugub bklm nasil çıkacak bu gidisle ovu testlerinin hepsini bitircem
Atarım cnm insAllahBizede at kuzu
Saol kuzummmmm darısı başına inşallah ne dua ediyorum burdaki isteyen herkese rabbim kabul etsin inşallahKuzum hayırlı olsun
InsAllah cnmmerhaba kızlar bende her ay hüsran iki kez tutturdum olmadı inşallah bu ay her isteyene nasip olur
Allah razı olsun cnm Rabbim duysun inşallah kabul etsin dualarımızıSaol kuzummmmm darısı başına inşallah ne dua ediyorum burdaki isteyen herkese rabbim kabul etsin inşallah
Bugünde ovu yapcan mıVallaha unuttu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?