Sende iyiki varsın güzelim begenilerinden anladım geriden geldiğini napalım biz kadınların az çenesi düşük bigün girmeyince baya sayfa birikiyorAhahha E Eslem91 kara göründü valla dünden beri giremedim birikmişti sayfalar bir film şeridi gibi geçti gözlerimden. Yazdıklarımızı okuyunca kâh dua ettim amin dedim, kâh gözlerim doldu mutlu oldum, kâh gülümsedim komiğime gitti hepiniz iyi ki varsınız
L Loriklorik dualarımdasın kız inş. herkes gebe gebe gebe olur burada hepimize hayırlı annelikler yakışır ☺
@Melegim15 Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına aldırsınn canım N Nana Ana Senin öncülüğünde bu topikteki herkesin istediği hayırlı evlatlar nasip olsuunnn. Anneliğin güzel duygularını paylaşarak birbirini hiç tanımayan insanları bir araya getirdin teşekkürler herşey için tatlımm❤
Başta ben olmaz üzere burdaki herkesSirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak
Kolay gelsin bebeğimBeni ozlediniz biliyorum ama is yerinde sabah saatlerinde maalesef pazartesi sendromu yasiyorum ama beni ozleyin gelicem anacim parmaktan sonra
Kolaysa basina gelsin anacimmmmm oy oyyyy surekli uykum geliyo uyaniyom sonra uyuyom sonra yine uyanip yine uyuyom boyle hayat mi olur evlendim evleneli ilk defa kocami bugun ise giderken gordum sabah 6 daKolay gelsin bebeğim
Çalışacak mısın hep kuzu zor olmuyor muKolaysa basina gelsin anacimmmmm oy oyyyy surekli uykum geliyo uyaniyom sonra uyuyom sonra yine uyanip yine uyuyom boyle hayat mi olur evlendim evleneli ilk defa kocami bugun ise giderken gordum sabah 6 daBu fasulye benim dengemi sasirtti yahu
Üzülme kuzu yeni ay yeni umutlar elbet gelecek bu sıpalar0.100 çıktı kuzlar çok kötüyüm gebelık yokO testlerı de atacm resmen kıracağım ya nasıl umutlanmıstım çok kötüyüm su anda
Yqa hayrlisi olsun cnm vardr bunda da bi hayir ınnovita miydi testin0.100 çıktı kuzlar çok kötüyüm gebelık yokO testlerı de atacm resmen kıracağım ya nasıl umutlanmıstım çok kötüyüm su anda
Yap yapCok var test ya
Hadi inşallah canımmmm
ŞAFAK: 9
ALLAHIM SEN GÜLDÜR YA RABBİMMMMM
Insallah kiiizzzz ya insallahhhhAynen öle koyulaşıp burdayım anniş der belki mercimek
Yuregi guzel kuzuuuummmm insallah hep beraber hepimiz hamis oluruz da insallah tez zamandaAhahha E Eslem91 kara göründü valla dünden beri giremedim birikmişti sayfalar bir film şeridi gibi geçti gözlerimden. Yazdıklarımızı okuyunca kâh dua ettim amin dedim, kâh gözlerim doldu mutlu oldum, kâh gülümsedim komiğime gitti hepiniz iyi ki varsınız
L Loriklorik dualarımdasın kız inş. herkes gebe gebe gebe olur burada hepimize hayırlı annelikler yakışır ☺
@Melegim15 Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına aldırsınn canım N Nana Ana Senin öncülüğünde bu topikteki herkesin istediği hayırlı evlatlar nasip olsuunnn. Anneliğin güzel duygularını paylaşarak birbirini hiç tanımayan insanları bir araya getirdin teşekkürler herşey için tatlımm❤
Sen cok gaz veriyorsunYap yap
Haha veririm ne kaybetceksin yap gitsinInsallah kiiizzzz ya insallahhhh
Yuregi guzel kuzuuuummmm insallah hep beraber hepimiz hamis oluruz da insallah tez zamanda
Sen cok gaz veriyorsunhemen yaparimmm
Canım yumurtlamanda mı geç olmuştuBenim geç döllenme oldu. Gecikmenin 12.günü idrarda çıktı. Ama daha önce hep negatif çıktı
Kiz bizim is yeri baskasinin isi olsa birakip giderim de evde yatsam nolcak sankiÇalışacak mısın hep kuzu zor olmuyor mu
Yarimm saat sonraHaha veririm ne kaybetceksin yap gitsin
Cok merwk ettim ne is yapiyon kiz yorma kendiniKiz bizim is yeri baskasinin isi olsa birakip giderim de evde yatsam nolcak sankiİyi boyle arada gidip geliyom ama doktor calisabilirsin dedikce gorevimin basindayim nasilda caliskan bir kiz cocuguyum
Kuzum test bekleyince cikar ikinci cizgi benimde basima geldi testi yenile oyle git dedim ama pek seapmadin0.100 çıktı kuzlar çok kötüyüm gebelık yokO testlerı de atacm resmen kıracağım ya nasıl umutlanmıstım çok kötüyüm su anda
Trafik eksperiyiz anacim yok milletle kavga ediyorum surekli o yoruyo yoksa yorulmuyorumCok merwk ettim ne is yapiyon kiz yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?