Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende iyiki varsın güzelim begenilerinden anladım geriden geldiğini napalım biz kadınların az çenesi düşük bigün girmeyince baya sayfa birikiyor

Kolay gelsin bebeğim
Kolaysa basina gelsin anacimmmmm oy oyyyy surekli uykum geliyo uyaniyom sonra uyuyom sonra yine uyanip yine uyuyom boyle hayat mi olur evlendim evleneli ilk defa kocami bugun ise giderken gordum sabah 6 da Bu fasulye benim dengemi sasirtti yahu

Kolaysa basina gelsin anacimmmmm oy oyyyy surekli uykum geliyo uyaniyom sonra uyuyom sonra yine uyanip yine uyuyom boyle hayat mi olur evlendim evleneli ilk defa kocami bugun ise giderken gordum sabah 6 da Bu fasulye benim dengemi sasirtti yahu
Çalışacak mısın hep kuzu zor olmuyor mu

Merhaba kızlar, son bir aydır ara sıra bakıyor takip ediyorum sizleri.
Gebelik haberi alanları tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben galiba biraz boşverdim geçen ayki umudumun boşa çıkmasından sonra. Nasip sonuçta, olacağı varsa, zamanı varsa.. Bilmiyorum artik. Belki de kismetimde anne olmak olmayabilir.
Galiba artık sadece adet oldum mu olmadım mı beklentisi içinde olacağım. Bata son sekiz gün kaldı bugünü saymazsak.

Aynen öle koyulaşıp burdayım anniş der belki mercimek
Insallah kiiizzzz ya insallahhhh
Yuregi guzel kuzuuuummmm insallah hep beraber hepimiz hamis oluruz da insallah tez zamanda
Sen cok gaz veriyorsunhemen yaparimmm

Kiz bizim is yeri baskasinin isi olsa birakip giderim de evde yatsam nolcak sanki İyi boyle arada gidip geliyom ama doktor calisabilirsin dedikce gorevimin basindayim nasilda caliskan bir kiz cocuguyum
Cok merwk ettim ne is yapiyon kiz yorma kendini

0.100 çıktı kuzlar çok kötüyüm gebelık yok O testlerı de atacm resmen kıracağım ya nasıl umutlanmıstım çok kötüyüm su anda
Kuzum test bekleyince cikar ikinci cizgi benimde basima geldi testi yenile oyle git dedim ama pek seapmadin uzuldum umarim karnin bocuklenir hemen ama ilk dakikada cikanlar dogru zaman gecince idrardan dolayi cizgi gozukebiliyo hakkinda hayirlisi olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…