İnşallah cnmmerhaba kızlar bende her ay hüsran iki kez tutturdum olmadı inşallah bu ay her isteyene nasip olur
Yapiyim mi .gerci yapsam da 2 saat sonra yaparim cunku su ictim kana kanaBugünde ovu yapcan mı
Testin varsa yap kuzu bakalım koyulaşmaya devam edecek miYapiyim mi .gerci yapsam da 2 saat sonra yaparim cunku su ictim kana kana
Cok var test yaTestin varsa yap kuzu bakalım koyulaşmaya devam edecek mi
netten mi aldın testi canmCok var test ya
Evet ovulasyon testi var elimde ama gebelik degilnetten mi aldın testi canm
Yap kız o zaman hergün takip edelimCok var test ya
ALLLLAAHHIIIIMMMMMM SEN ICIMIZDEKILERI BILIYORSUN YA RABBIIIMMMMMMMMMM
ŞAFAK: 9
ALLAHIM SEN GÜLDÜR YA RABBİMMMMM
tamm anladım onu bende baktım nette daha uygun ama güvenip de sipariş veremedimEvet ovulasyon testi var elimde ama gebelik degil
O zaman devamkeee testlereYap kız o zaman hergün takip edelim
Gittigidiyordan almistim ben . Tek tek alınca cok pahali oluyortamm anladım onu bende baktım nette daha uygun ama güvenip de sipariş veremedim
DUAM BELLİALLLLAAHHIIIIMMMMMM SEN ICIMIZDEKILERI BILIYORSUN YA RABBIIIMMMMMMMMMM
Durmak yok yola devamO zaman devamkeee testlere
evet ordan baktım bende neyse bnm de 12 18 arası yumurtlama bakalım inşallah tutarGittigidiyordan almistim ben . Tek tek alınca cok pahali oluyor
Nasilsa durucak orda en iyisi kullaniyimDurmak yok yola devam
Insallahevet ordan baktım bende neyse bnm de 12 18 arası yumurtlama bakalım inşallah tutar
Yaa bende test ysapıyorum ama 19. güne girdim hala tek çizgi !!!!evet ordan baktım bende neyse bnm de 12 18 arası yumurtlama bakalım inşallah tutar
Aynen öle koyulaşıp burdayım anniş der belki mercimekNasilsa durucak orda en iyisi kullaniyim
Insallah
Ahahha E Eslem91 kara göründü valla dünden beri giremedim birikmişti sayfalar bir film şeridi gibi geçti gözlerimden. Yazdıklarımızı okuyunca kâh dua ettim amin dedim, kâh gözlerim doldu mutlu oldum, kâh gülümsedim komiğime gitti hepiniz iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?