Maşallah diyelim o zaman çok yorma kendini ve fasulyeyiKiz bizim is yeri baskasinin isi olsa birakip giderim de evde yatsam nolcak sankiİyi boyle arada gidip geliyom ama doktor calisabilirsin dedikce gorevimin basindayim nasilda caliskan bir kiz cocuguyum
Fasulye yoruyo beni agrim geliyo hala ara araMaşallah diyelim o zaman çok yorma kendini ve fasulyeyi
Oyy kıyamam ara ara otur uzan dinlen kuzu olur öle ağrılar arada bunlar daha iyi günlerinFasulye yoruyo beni agrim geliyo hala ara ara
Allah seni ne etmeye niye kavga ediyorsunTrafik eksperiyiz anacim yok milletle kavga ediyorum surekli o yoruyo yoksa yorulmuyorum
Esim geeeelllmmeeeddiii ya öküzLorik naptiii kizzz lorikkkkk yaptin mi testtt
Ayy iyi gunlerin dedin yaaa nasil moral verdin esekkk resmen moralimin icineeee offf offfOyy kıyamam ara ara otur uzan dinlen kuzu olur öle ağrılar arada bunlar daha iyi günlerin
Kiz genelde cani yanan insanlarla ugrasiyosun hepsi madurum benim dosyam oncelik diyo ulaaannnn bende madurum bendeeeeeeeeggg bide emir eriymisiz gibi davranmalari yok mu cahillik cok kotu biz onlarin adami degiliz ama anlamiyolar istee bende iki laf sokup agizlarina miciyorum hatta gecen biri garinin biri dedi ilk once adam gibi konus hanimefendi de ondan sonra ara dedim yuzune kapattim ariyo hanimefendiyle gorusebilir miyim diye hah dedim boyle konuscanAllah seni ne etmeye niye kavga ediyorsun
Hayyy kocana yahuuu nerde kocanEsim geeeelllmmeeeddiii ya öküz
Simdi diyor parasiyla degil mi yapmak zorunda gibisinden dusunuyorlardir .Kiz genelde cani yanan insanlarla ugrasiyosun hepsi madurum benim dosyam oncelik diyo ulaaannnn bende madurum bendeeeeeeeeggg bide emir eriymisiz gibi davranmalari yok mu cahillik cok kotu biz onlarin adami degiliz ama anlamiyolar istee bende iki laf sokup agizlarina miciyorum hatta gecen biri garinin biri dedi ilk once adam gibi konus hanimefendi de ondan sonra ara dedim yuzune kapattim ariyo hanimefendiyle gorusebilir miyim diye hah dedim boyle konuscanCekemem kimsenin agiz kokusunu dagdan inmis ayi
Aynen canm oyleymıs ama belrtım de çok vardı göğüs agrım cok fena vardı sandım bende hayalilerim hayal oldu... bu testlerden bıdaha alırsam şakın almayın bunuKuzum test bekleyince cikar ikinci cizgi benimde basima geldi testi yenile oyle git dedim ama pek seapmadinuzuldum umarim karnin bocuklenir hemen ama ilk dakikada cikanlar dogru zaman gecince idrardan dolayi cizgi gozukebiliyo hakkinda hayirlisi olsun
Bebeğim kıymetini bil diye dedim bugünlerinAyy iyi gunlerin dedin yaaa nasil moral verdin esekkk resmen moralimin icineeee offf offf
Insallh canım ama artık tükendım 7. Yumurtlama takıbimdiÜzülme kuzu yeni ay yeni umutlar elbet gelecek bu sıpalar
Bebegim bak bende hamileligimi erken gebelikte gormedim 5 tl lik kaset testte gordum ama hemen cikti oyle deme sadece aninda cikarsa heyecanlan bosuna uzulme sonraAynen canm oyleymıs ama belrtım de çok vardı göğüs agrım cok fena vardı sandım bende hayalilerim hayal oldu... bu testlerden bıdaha alırsam şakın almayın bunu
Paramizi onlar vermiyo ki anacim biz devletin hazinesine bagliyizSimdi diyor parasiyla degil mi yapmak zorunda gibisinden dusunuyorlardir .
Bundan sonrasi hayirlisi insallahInsallh canım ama artık tükendım 7. Yumurtlama takıbimdi
Cahhhaaalll kafaya laf anlatamazsinParamizi onlar vermiyo ki anacim biz devletin hazinesine bagliyiz
Kuzu anlıyotum çok zor hepimiz yaşıyoruz inan daha 7 bak senin ben 3 yıldır ugrasıyorumInsallh canım ama artık tükendım 7. Yumurtlama takıbimdi
Yaaaa yok bitanemmm ben ozur dilerim asil kirdiysamBebeğim kıymetini bil diye dedim bugünlerin
Kuzu hem şikayet etme yanlış anlama beni ama çok şanslısın senin gibi olmak için ben dahil birsürü kardeşim var burda kırdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?