Bende olmadim takvim 1-5 arasi gösteriyordu yumurta ali gibi geldiğin ayın 1 iydi bakalim kismetCok birlikte olmadım yum tarihlerimde
Peki ozamanKalalım kalalım ekşın
Tamam tatlim bakalim adet bitsin dr hemen derse baslicam yazarim buraya gelismeleriİnsallah beklemeden hamile kalırsın bebegim haberlerini ihmal etme
Kaç sefer test yaptın kaçıncı günlerde ben 2 sefer test yaptım negativBenim geç döllenme oldu. Gecikmenin 12.günü idrarda çıktı. Ama daha önce hep negatif çıktı
Sen korunmayı bırak o isteyene kadar anca olur zaten canımKızlar ben bebek istiyorum ama eşim istemiyorum diyor 27me şurada 4 ay kaldı acele etmesem onun gönlünün yemesini mi beklesem
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallajHamile haberleri veren arkadaşlarıma, kardeşlerime hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz hayırlı evlat olsun hamileliğinizde doğumunuz da çok güzel geçsin inşAllahhh sağlıkla
Darısı ben dahil tüm isteyenlere insAllah
Sırada kimin regl tarihi varsa gebelik tarihi olsun inşAllahhh
Allah'ım nolur beni ve benim gibi olan arkadaşları da bu topikten hamile olmadan çıkarma
Çok birikmiş okuyamadim hepsini. Zeyzey, deryakadir, fasulye annesi ve aklıma gelmeyen gebe haberleri gözüme ilişti
E Eslem91 de haber verdi sağolsun bakayım dedim ❤
İnsallah tatlım rica ederimm amiinnnnTs ederim bitnm tmm sorarim giriyim hersey icin ts ederim hepimizin hemen bebisi olur insallah
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallaj
Cnm mrbSağol canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallaj
Yaptim aynisi ciktiKız işe artık hadi çıkcam seni bekliyorum
Yaptim aynisi cikti hatta belki biraz daha azdirHaha tamam
İnsallah minik kuzummmm
ŞAFAK: 9
ALLAHIM SEN GÜLDÜR YA RABBİMMMMM
Cok incesin asıl ben tesekkür ederim Allah beni aracı kılmıssa boynum kıldan incedir balım insallah burada sana cocuklarımızla ilgili sorularda eslik edecez rabbim tez yasatsın hepinizi cok seviyorum cicegimmmmAhahha E Eslem91 kara göründü valla dünden beri giremedim birikmişti sayfalar bir film şeridi gibi geçti gözlerimden. Yazdıklarımızı okuyunca kâh dua ettim amin dedim, kâh gözlerim doldu mutlu oldum, kâh gülümsedim komiğime gitti hepiniz iyi ki varsınız
L Loriklorik dualarımdasın kız inş. herkes gebe gebe gebe olur burada hepimize hayırlı annelikler yakışır ☺
@Melegim15 Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına aldırsınn canım N Nana Ana Senin öncülüğünde bu topikteki herkesin istediği hayırlı evlatlar nasip olsuunnn. Anneliğin güzel duygularını paylaşarak birbirini hiç tanımayan insanları bir araya getirdin teşekkürler herşey için tatlımm❤
Umarım öyle dediğin gibi olur. Seve seve katılırız, yaniCok incesin asıl ben tesekkür ederim Allah beni aracı kılmıssa boynum kıldan incedir balım insallah burada sana cocuklarımızla ilgili sorularda eslik edecez rabbim tez yasatsın hepinizi cok seviyorum cicegimmmm ♥♥
Rabbim dahada iyi etsin kuzucum başladın mı çalışmalar bu ay umudum var senden kimyasalın üzerine çabuk kalınıyor diyorlar
Bizede at kızYaptim aynisi cikti
Yaptim aynisi cikti hatta belki biraz daha azdir
O akıntı geldiginde oldumu birliktelikBende olmadim takvim 1-5 arasi gösteriyordu yumurta ali gibi geldiğin ayın 1 iydi bakalim kismet
Yumurta ali geldiği gün evet oldu o da ayın 1 de oldu sonra ki günler de birşey yapmadıkO akıntı geldiginde oldumu birliktelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?