Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa yok bitanemmm ben ozur dilerim asil kirdiysam biliyosun ki hic heycanini yasayamadim hamileligin hala insallah Allahim saglikli sihhatli bebeler verir sizlere
Sorun yok aşkım bi nacizane uyarıydı sadece bu halime şükür yıllarva bekleyenler var inan Rabbim daha fazla bekletmesin bnm gözümde çok şanslısınız onun için amin kuzucum aminnn sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin dilerim çok rahat bi hamilelik yaşa

Yaa yerimmm ben sizin yaraniza basmak istememistim ki cok cok cok uzgunum haklisin

Yaa yerimmm ben sizin yaraniza basmak istememistim ki cok cok cok uzgunum haklisin

Kızlar ara ara girip bakiyorum. Hala grip gecmedi.ben bu ay takip etmiyorum hic. Sabah telefonun alarmi calinca farkettim bugun reglinin 14.günü olmus yumurtlama belirtim falanda olmadi hic. Ben bu ay sadece düzenli iliski deniyorum .ne ilac ne kür denemiyorum. Yasim 36 oldu 3 yildir olsa olurdu zaten.

nasip cnm yaşla değil bence dusunme oyle her nasip vaktine esir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…