- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yaw he heeebu kacinci kisisinz. Opucukler iltifatlr havada ucuyo
Insallah cnm bnm merakla bkliorum seni ve bi kac kisiyi
ŞAFAK: 9
ALLAHIM SEN GÜLDÜR YA RABBİMMMMM
Adetlerin normalde kaç günde bir oluyorsun eğer düzenliyse adetin 30 gün geçmesini bekle öyle test yaphergün yapiorum cnm evet bklm nolcak
biliyorum cnm gebelikle ayni koyulasan diyende var ama bi umit iste yapiorim hem bi daha yumurtlmaa olacak mi die merak ediyorum olaki gecikme olursa belki gec yumurtlmaa olacak hevrslenmeyim die
insAllah cnm bekliorum ama hangi bat yuma gore mi takvime gore mi
Nasil bulaniyor . Benim hic bulanmadiİlk defa bugun midem bulaniyo
Başka yemek temsil eden emoji bulamadımDondurma yalamak ne alaka
İgrenccc valla iceri gectim uzaniyorum kotu oldum insallah bu kadar normal bulanti normaldirNasil bulaniyor . Benim hic bulanmadi
Değil malesef ya son iki ay 25-26 gunde olmustum gecen ay ilac tedavisinde duphaston butyn duzeni bozdu yine gecikti haftaya hafta sonu netleşir benim durum snrm adet olmazsamAdetlerin normalde kaç günde bir oluyorsun eğer düzenliyse adetin 30 gün geçmesini bekle öyle test yap
9 gün sonra merakını giderip HAMİLEYİM dicemInsallah cnm bnm merakla bkliorum seni ve bi kac kisiyi
Kiz hemen bulanmio zaten. Bnm 6.veya 7.haftda basldiNasil bulaniyor . Benim hic bulanmadi
O zaman bekle canım 30 gün geçsinDeğil malesef ya son iki ay 25-26 gunde olmustum gecen ay ilac tedavisinde duphaston butyn duzeni bozdu yine gecikti haftaya hafta sonu netleşir benim durum snrm adet olmazsam
Ay dikkat et ya yengem cok bulaniyor midesi surekli yaninda birimiz duruyorduk cunku cok halsiz dusuyordu .İgrenccc valla iceri gectim uzaniyorum kotu oldum insallah bu kadar normal bulanti normaldir
Iidir iiiİlk defa bugun midem bulaniyo
Soda sodaSende içiyon içmek derken
Benim midemde eksime gibi bir his var yaKiz hemen bulanmio zaten. Bnm 6.veya 7.haftda basldi
Valla 18. Eylulde ovulasyon gunu olduysa bu cocuk 3 hafta olmus daha cok erken degil mi bulanti icin bianda oldu midem bulanmaya basladiAy dikkat et ya yengem cok bulaniyor midesi surekli yaninda birimiz duruyorduk cunku cok halsiz dusuyordu .
Insalllllahhh öle icten istiorum ki bu guzel hberleri duymayi her okudugumda actigimda buyuk bi heycan oluo hamileyim cumlesini girmek icin insallah9 gün sonra merakını giderip HAMİLEYİM dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?