Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adet ne zmn olcam bilmiorum ama kizlar bugun doktora sordum yumurtaliklarimin durumunu bi tanesi cok cok iyi durumda dedi dieri de ii dedi klomenmi ne öle bi ilac verdi ve 5 gun tok ic dedi pazartesi tekrar gel dedi kac hersey cok ii durumdaymis nasil sewindim insallah bnde hayirli hber veririm bu ay

Ayy canavar iyi olsun da surunurum napiyim
Allhn iznyle iidr. Bazen bazi belirtiler kaybolabiliyor. O yuzden takma kafana. Yiyebildgin kadar ye. Uykun gelince uyu. Ara ara atistir. Badem muz sut yogurt tarzi seyler tuketmye calis bu ilk 3 ay. Bide folik asite bsldin mi sen

Allhn iznyle iidr. Bazen bazi belirtiler kaybolabiliyor. O yuzden takma kafana. Yiyebildgin kadar ye. Uykun gelince uyu. Ara ara atistir. Badem muz sut yogurt tarzi seyler tuketmye calis bu ilk 3 ay. Bide folik asite bsldin mi sen
Aldim daha baslamadim yarin baslicam sabahtan

Valla 18. Eylulde ovulasyon gunu olduysa bu cocuk 3 hafta olmus daha cok erken degil mi bulanti icin bianda oldu midem bulanmaya basladi
Belli olmaz ki kuzum her insan vucudu farkli tepki gosterir
Insllh minnaktandir. Ne diyelm
Insallah minnaktandir ya da ignedendir
Ne kadar kaldı sonuca sonucunu öğrenmeden gitme mideme
Gercekten bilmiyorum nedense heyecan yapmiyorum sonuc icin
Ne kadar kaldi sonucu almana
acaba ne kadae kaldi

Lorikcim bende ovu testi yapmıştım adetten önce hep böyleydi adeti bir geçe t daha koyu çıktı. Ovu yanıltıcı olabilir ama ben inanıyorum sen hamişsin
Agziiinn bal yesin gobisin bebek dolsun insallah yaaa yerimm seniii ne guzel bisey soyledin oyle ya insallah oyleyimdir . Su an midem degisik ekşiyor

kızlar bayadır giremedim ve resmen 200 sayfayı üşenmeden okudum
şuan yüreğim ağzımda L Loriklorik seni bekliyorum ve hissediyorum var bişeyler
çıkmasa bile sakın üzülme çünkü çok erken kan verdin

E Eslem91 senden de güzel haberler alcaz kuzum hissediyorum
diğer hamiş haberi alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun herkese
benimde yumoş dönemim geçiyor değerlendiriyoruz ovulasyonla takip ettim yine
beklemek de ne gıcık
her adet olduğumda bu ay sallamıcam desemde yok olmuyor

Bende yapmayı düşünüyordum ama annemdeyim testlerim evde, gidişatı merak ediyorum eğer koyulaşmaya başlarsa paylaş lütfen:)

Ayyyy vallaha cok guzel seyler duyuyorum iste motive edici seyler allah razi olsun beklemek cok zor bisey gercekten de insallah senin tedavisiz olur normal yolllaa

Agziiinn bal yesin gobisin bebek dolsun insallah yaaa yerimm seniii ne guzel bisey soyledin oyle ya insallah oyleyimdir . Su an midem degisik ekşiyor
Benim ilk gebeligimde midem çok ekşimişti, hiç yaşamadığım bişeydi sasirmistim sonra baktım gebelik belirtisiymiş:)) inşallah senin içinde öyledir, o gebeligimde kızım oldu, hadi bakalım:)) diğer gebelikte hiç öyle bişey yaşamadım o da erkekti

O zaman bekle canım 30 gün geçsin
aynen cnm bekleyebildigim kadar beklerim
hadi hayırlı sonuçların olsun insAllah cnm
Lorikcim bende ovu testi yapmıştım adetten önce hep böyleydi adeti bir geçe t daha koyu çıktı. Ovu yanıltıcı olabilir ama ben inanıyorum sen hamişsin
yaaaa hadi hayrlisi bnm iicnde oyle olur insAllah
Bende yapmayı düşünüyordum ama annemdeyim testlerim evde, gidişatı merak ediyorum eğer koyulaşmaya başlarsa paylaş lütfen:)
Tamam cnm paylaşırım sende yaparsan paylas cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…