Ayyy kuzum inşallahkızlar bayadır giremedim ve resmen 200 sayfayı üşenmeden okudum
şuan yüreğim ağzımda L Loriklorik seni bekliyorum ve hissediyorum var bişeyler
çıkmasa bile sakın üzülme çünkü çok erken kan verdin
E Eslem91 senden de güzel haberler alcaz kuzum hissediyorum
diğer hamiş haberi alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun herkese
benimde yumoş dönemim geçiyor değerlendiriyoruz ovulasyonla takip ettim yine
beklemek de ne gıcık
her adet olduğumda bu ay sallamıcam desemde yok olmuyor
Beni deeeeegggBeni etiketle çıkınca
Vallaha mi ya ben ignenin etkisini yasiyorum snaiyorum . Belim agriyor akintim var su gibi goguslerimin kenarlari agriyor. Simdi de mide ekismesiBenim ilk gebeligimde midem çok ekşimişti, hiç yaşamadığım bişeydi sasirmistim sonra baktım gebelik belirtisiymiş:)) inşallah senin içinde öyledir, o gebeligimde kızım oldu, hadi bakalım:)) diğer gebelikte hiç öyle bişey yaşamadım o da erkekti
Ciksin insallahBeni etiketle çıkınca
Kız sen kan bile vermişsin şimdi gördüm hadi müjde bekliyorumAgziiinn bal yesin gobisin bebek dolsun insallah yaaa yerimm seniii ne guzel bisey soyledin oyle ya insallah oyleyimdir . Su an midem degisik ekşiyor
Daha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalımHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alirsin inşallahpeki değerin kaç cikti
Nana küstü bana kan verdigim icin asilama gununi sayarsak bugun 11. GunumKız sen kan bile vermişsin şimdi gördüm hadi müjde bekliyorum
İnşallah canım inşallahaynen cnm bekleyebildigim kadar beklerim
hadi hayırlı sonuçların olsun insAllah cnm
yaaaa hadi hayrlisi bnm iicnde oyle olur insAllah
Tamam cnm paylaşırım sende yaparsan paylas cnm
bekliorum hadi güzel haberler alırız insAllah yaEve gidince yapicam inşallah seninle bat larımız yakın bakalım :)
MasAllah cnm tebriklet sağlıkla ilerlesin inşAllahDaha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım
Sen üzülme diye küsmüştürNana küstü bana kan verdigim icin asilama gununi sayarsak bugun 11. Gunum
Saol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızdabekliorum hadi güzel haberler alırız insAllah ya
MasAllah cnm tebriklet sağlıkla ilerlesin inşAllah
Bi tane daha bosuna stres yapan annemizSaol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızda
Saol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızda
Inşaallah ya Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınÖzelde yaptırdım cnm cumartesi 5 ekim transferim oldu teste 9 gün var daha inşallah olumlu olur
Amin insAllahInşaallah ya Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Asilama mi olmustunSen üzülme diye küsmüştürben 12. gün evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı semin de kanda belli olur diye düşünüyorum canım
Ayy valla nebileyim insan değişik duygulara giriyor önceden hamile kalma stresi şimdi nasıl olucak süreç nasıl ilerliycek bişey olmasın stresi içime su serptin rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım çok saolBi tane daha bosuna stres yapan annemizkiz ben adetin 2.gunu verdim 37 cikti. Senn ki gayet ii. Bosuna endiselnme. Keyfini cikar
Yani herkesin yumurtlmasi ve degeri farkli oluo. Kimsyle kiyaslama kendini. Sadece duzenli artisa bak sen. Her bisy oldugnda da kotuyu cagrma. Oluruna birak. Sadece keyfini cikar. Beslenmene dikkt et bu kdr. Kimseye faydasi yok yani endisenin.Ayy valla nebileyim insan değişik duygulara giriyor önceden hamile kalma stresi şimdi nasıl olucak süreç nasıl ilerliycek bişey olmasın stresi içime su serptin rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım çok saol
Döngün çok kısaymış o zaman hemen başla canım kaçırma günü24. Gün benim periyodum.o yüzden 8.gün başlamam gerek.ama biraz akıntım geldi bugün 5.gündeyim akıntı devam ederse yarında yani 6. Günde başlayabilirim. Telefondaki uygulamalarada göre 11. Gün yumurtlamam oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?