Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy kuzum inşallah
Sanada kolay gelsin rast gele

Vallaha mi ya ben ignenin etkisini yasiyorum snaiyorum . Belim agriyor akintim var su gibi goguslerimin kenarlari agriyor. Simdi de mide ekismesi
Beni etiketle çıkınca
Ciksin insallah

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alirsin inşallah peki değerin kaç cikti
Daha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım

Eve gidince yapicam inşallah seninle bat larımız yakın bakalım :)
bekliorum hadi güzel haberler alırız insAllah ya
Daha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım
MasAllah cnm tebriklet sağlıkla ilerlesin inşAllah

Nana küstü bana kan verdigim icin asilama gununi sayarsak bugun 11. Gunum
Sen üzülme diye küsmüştür ben 12. gün evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı semin de kanda belli olur diye düşünüyorum canım

bekliorum hadi güzel haberler alırız insAllah ya

MasAllah cnm tebriklet sağlıkla ilerlesin inşAllah
Saol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızda

Saol canım inşallah yani düşükmü acaba değer diye korktum bian ama daha çok yeniymiş böylr aynı durumu yaşayan varmı kızlar aranızda
Bi tane daha bosuna stres yapan annemiz kiz ben adetin 2.gunu verdim 37 cikti. Senn ki gayet ii. Bosuna endiselnme. Keyfini cikar

Cnm senin yumurtlama ne zmn olmuştu biliyor musun değişiyor herhlde ya gonlunu ferah tut gecen benim arkadaş verdi kan adete 3-4 gun vardı 400 küsür çıktı herkrisn ki farklı oluyor

Bi tane daha bosuna stres yapan annemiz kiz ben adetin 2.gunu verdim 37 cikti. Senn ki gayet ii. Bosuna endiselnme. Keyfini cikar
Ayy valla nebileyim insan değişik duygulara giriyor önceden hamile kalma stresi şimdi nasıl olucak süreç nasıl ilerliycek bişey olmasın stresi içime su serptin rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım çok saol

Yani herkesin yumurtlmasi ve degeri farkli oluo. Kimsyle kiyaslama kendini. Sadece duzenli artisa bak sen. Her bisy oldugnda da kotuyu cagrma. Oluruna birak. Sadece keyfini cikar. Beslenmene dikkt et bu kdr. Kimseye faydasi yok yani endisenin.

Döngün çok kısaymış o zaman hemen başla canım kaçırma günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…