Hadi bakalım inşallah o zamanVallaha mi ya ben ignenin etkisini yasiyorum snaiyorum . Belim agriyor akintim var su gibi goguslerimin kenarlari agriyor. Simdi de mide ekismesi
Ciksin insallah
Evet değer gayet iyi Allah tamamına erdirsin inşallahDaha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım
Çok doğru diyosun saolasınYani herkesin yumurtlmasi ve degeri farkli oluo. Kimsyle kiyaslama kendini. Sadece duzenli artisa bak sen. Her bisy oldugnda da kotuyu cagrma. Oluruna birak. Sadece keyfini cikar. Beslenmene dikkt et bu kdr. Kimseye faydasi yok yani endisenin.
Aminn cümlemize inşallah herkese nasip olsun inşallahhhhhhEvet değer gayet iyi Allah tamamına erdirsin inşallah
Ya şöyle söyliyim ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım çünkü 13-18 adet tarihimdi 23nde eşim askere gitti yani hiç beklemiyordum o yüzden takip falan yapmadım oda 18nde 20sinde ve 22sinde ilişki oldu..allah işte beklemediğin anda veriyor kurban olduğumCnm senin yumurtlama ne zmn olmuştu biliyor musun değişiyor herhlde ya gonlunu ferah tut gecen benim arkadaş verdi kan adete 3-4 gun vardı 400 küsür çıktı herkrisn ki farklı oluyor
Ne güzel yazmışsın ağzına sağlıkAhahha @Eslem91 kara göründü valla dünden beri giremedim birikmişti sayfalar bir film şeridi gibi geçti gözlerimden. Yazdıklarımızı okuyunca kâh dua ettim amin dedim, kâh gözlerim doldu mutlu oldum, kâh gülümsedim komiğime gitti hepiniz iyi ki varsınız
L Loriklorik dualarımdasın kız inş. herkes gebe gebe gebe olur burada hepimize hayırlı annelikler yakışır
M Melegim15 Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına aldırsınn canım N Nana Ana Senin öncülüğünde bu topikteki herkesin istediği hayırlı evlatlar nasip olsuunnn. Anneliğin güzel duygularını paylaşarak birbirini hiç tanımayan insanları bir araya getirdin teşekkürler herşey için tatlımm
Yaa ne güzel aynı gün eşim askere gitti benimde hep süpriz yapmak istiyodum öyle hayaller kuruyodum ama adet oldum kısmet değilmiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bizede nasip olurYa şöyle söyliyim ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım çünkü 13-18 adet tarihimdi 23nde eşim askere gitti yani hiç beklemiyordum o yüzden takip falan yapmadım oda 18nde 20sinde ve 22sinde ilişki oldu..allah işte beklemediğin anda veriyor kurban olduğum
Hayırlı olsun cannıım belirtilerin neydi anlatsanaAyy valla nebileyim insan değişik duygulara giriyor önceden hamile kalma stresi şimdi nasıl olucak süreç nasıl ilerliycek bişey olmasın stresi içime su serptin rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım çok saol
Evet regl e 3 4 gün kala yumurtlama olduCanım yumurtlamanda mı geç olmuştu
Verdim canımm hamileyimmM Minik mucizee canım kan verebildinmi?
Aynen oyle cnm vala hayırlısıYa şöyle söyliyim ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım çünkü 13-18 adet tarihimdi 23nde eşim askere gitti yani hiç beklemiyordum o yüzden takip falan yapmadım oda 18nde 20sinde ve 22sinde ilişki oldu..allah işte beklemediğin anda veriyor kurban olduğum
Bat geçtikten 2 3 gün sonra yaptım negatif. Sonra 8 9 gün geçti galiba yaptım negatif sonra yapmadım artık umudumda yoktu. Son kez yapıp kan vermeye gidecektim yaptım ve pozitif çıktıKaç sefer test yaptın kaçıncı günlerde ben 2 sefer test yaptım negativ
Ya pek belirti anlayamsdım gribim bide öyle haslsizlik varki sadece kasık ağrım var ve karnım gergin grip belirtisi varsada pek önemsemedim adetim yaklaşıyor aynı göğüsler biraz acıyor kasık ağrısı falan diye.. ama tek duygusal anlamdaki belirtim kalbime gelen annelik hissiyatı yani hissetmek o olsa gerekHayırlı olsun cannıım belirtilerin neydi anlatsana
25 Eylül bat tarihimdi ben 6 Ekim'de öğrendim.Kaç sefer test yaptın kaçıncı günlerde ben 2 sefer test yaptım negativ
Varya çoğu kişi diyor bunu adetin bittiği gün mutlaka ilişki olsun diye hamilelikler çoğu zaman o günleri oluyormuşYa şöyle söyliyim ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım çünkü 13-18 adet tarihimdi 23nde eşim askere gitti yani hiç beklemiyordum o yüzden takip falan yapmadım oda 18nde 20sinde ve 22sinde ilişki oldu..allah işte beklemediğin anda veriyor kurban olduğum
Ne güzel yaa maşallah Rabbim bizede nasip etsinYa pek belirti anlayamsdım gribim bide öyle haslsizlik varki sadece kasık ağrım var ve karnım gergin grip belirtisi varsada pek önemsemedim adetim yaklaşıyor aynı göğüsler biraz acıyor kasık ağrısı falan diye.. ama tek duygusal anlamdaki belirtim kalbime gelen annelik hissiyatı yani hissetmek o olsa gerek
Ya ben hiç ümitli değildim 13-18eylül adetimde eşimde 23eylülde askere gitti 18-20-22 günler ilişki oldu sadece o yüzden eylül ayında yumurtlama takibi falan hiiiç yapmadım eşim yok diye ama rabbim işte şükürler olsun inşallah tüm isteyenlere verir rabbim allahım kimseye aratmasın hep dua ediyorımVarya çoğu kişi diyor bunu adetin bittiği gün mutlaka ilişki olsun diye hamilelikler çoğu zaman o günleri oluyormuş
Amin canımmm tüm kalbimle söylüyorum rabbim en doğru zamanda tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin aminn aminnNe güzel yaa maşallah Rabbim bizede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?