Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok yeniymiş adetime 5gün vardı daha 42 çıktı doktora sordum bi sorun yoktur değilmi diye yok çok yeni daha dedi inşallah bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım
Evet değer gayet iyi Allah tamamına erdirsin inşallah

Yani herkesin yumurtlmasi ve degeri farkli oluo. Kimsyle kiyaslama kendini. Sadece duzenli artisa bak sen. Her bisy oldugnda da kotuyu cagrma. Oluruna birak. Sadece keyfini cikar. Beslenmene dikkt et bu kdr. Kimseye faydasi yok yani endisenin.
Çok doğru diyosun saolasın eşime çok büyük süpriz olucak

Cnm senin yumurtlama ne zmn olmuştu biliyor musun değişiyor herhlde ya gonlunu ferah tut gecen benim arkadaş verdi kan adete 3-4 gun vardı 400 küsür çıktı herkrisn ki farklı oluyor
Ya şöyle söyliyim ben eylül ayında yumurtlama takibi falan yapmadım çünkü 13-18 adet tarihimdi 23nde eşim askere gitti yani hiç beklemiyordum o yüzden takip falan yapmadım oda 18nde 20sinde ve 22sinde ilişki oldu..allah işte beklemediğin anda veriyor kurban olduğum

Ne güzel yazmışsın ağzına sağlık . Amin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Yaa ne güzel aynı gün eşim askere gitti benimde hep süpriz yapmak istiyodum öyle hayaller kuruyodum ama adet oldum kısmet değilmiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bizede nasip olur

Hayırlı olsun cannıım belirtilerin neydi anlatsana

Aynen oyle cnm vala hayırlısı

Hayırlı olsun cannıım belirtilerin neydi anlatsana
Ya pek belirti anlayamsdım gribim bide öyle haslsizlik varki sadece kasık ağrım var ve karnım gergin grip belirtisi varsada pek önemsemedim adetim yaklaşıyor aynı göğüsler biraz acıyor kasık ağrısı falan diye.. ama tek duygusal anlamdaki belirtim kalbime gelen annelik hissiyatı yani hissetmek o olsa gerek

Varya çoğu kişi diyor bunu adetin bittiği gün mutlaka ilişki olsun diye hamilelikler çoğu zaman o günleri oluyormuş

Ne güzel yaa maşallah Rabbim bizede nasip etsin

Varya çoğu kişi diyor bunu adetin bittiği gün mutlaka ilişki olsun diye hamilelikler çoğu zaman o günleri oluyormuş
Ya ben hiç ümitli değildim 13-18eylül adetimde eşimde 23eylülde askere gitti 18-20-22 günler ilişki oldu sadece o yüzden eylül ayında yumurtlama takibi falan hiiiç yapmadım eşim yok diye ama rabbim işte şükürler olsun inşallah tüm isteyenlere verir rabbim allahım kimseye aratmasın hep dua ediyorım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…