Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konuyla ilgili detaylı bilgi nereden alabiliriz acaba canım ya bende regl son günü denemek istiyorum
Canım valla bizdede öyle oldu 18nde adet bitti ilişki oldu sonra 20-22de oldu ve hamile kaldım bide beklentim yoktu öyke beklemedim olmaz nasıl olsa yumurtlama değildir diye takip falanda etmedim ama rabbim verdi deneyin kızlar denemekten bişey olmaz belki hamile kalırsınız bellimi olur inşallah olurrr

Bahane değil elinde testle gelip hadi yap diyen bi kocam var çünkü şuana kadar yaptıgım testleri hep o yaptırdı ben beklemeyi tercih ediyorum negatif görme korkusu var bnde hemen bahaneci yaptın benide
Ozaman kocaya söz hakkı verme bu konuda bat gelene kadar beklesin

Evet kuzum okudum yazdıklarını uygulicam bende gerci reklim öyle yogun hic gelmiyor ama yinede 7gün sürer döngün akıntılı gibi. 7.günü degerlendirecem bende insallah olur

Karnim cok gergin kasigimdaki agri belime vurmaya basladi normal mi hamile hatunlar biriniz bisey diyin lurfennn

Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canımmm

Evet kuzum okudum yazdıklarını uygulicam bende gerci reklim öyle yogun hic gelmiyor ama yinede 7gün sürer döngün akıntılı gibi. 7.günü degerlendirecem bende insallah olur
Eğer 5nci günde bitiyorsa yıkandıktan sonra arada akıntıyla kahve leke bile gelde o 5nci gün bitti diyelim yıkandın ilişki olsun sonra yıkan zaten 1gün ara verirsin yine adetin biter yine temizlenir bidaha ilişki olursun hiç belli olmaz tutar..çünkü ben kendimden diyorum yumurtlama zamanı olmadı he belki 22sinde ilişki oldu 24nde yumurtlama ozamana kadar spermler yaşadı onuda bilemem yani nezaman ne olacağı belli olmaz dene sen

Gercekten hic biriniz yasamiyo mu bu agrilari anormal bisey sanirim Allahim sen bebegimin tutunmasina saglikli sihhatli gelmesine vesile ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…