Standart döngüm 7gündür nokta seklinde kibrit uucu kadarda olsa mutlaka beni deli etmek icin gelir pisik ola ola günlük pek takarımEğer 5nci günde bitiyorsa yıkandıktan sonra arada akıntıyla kahve leke bile gelde o 5nci gün bitti diyelim yıkandın ilişki olsun sonra yıkan zaten 1gün ara verirsin yine adetin biter yine temizlenir bidaha ilişki olursun hiç belli olmaz tutar..çünkü ben kendimden diyorum yumurtlama zamanı olmadı he belki 22sinde ilişki oldu 24nde yumurtlama ozamana kadar spermler yaşadı onuda bilemem yani nezaman ne olacağı belli olmaz dene sen❤❤
Evde onun borusu ötüyor ama bakalım bu sfer bekler umarım test gününüOzaman kocaya söz hakkı verme bu konuda bat gelene kadar beklesin
Canım yani benim şuan bişey yok beline bişey sarsana sıcak tut bakalım bi..kötü düşünme herkesin etkisi farklıdır belki istersen bi duşa falan girGercekten hic biriniz yasamiyo mu bu agrilari anormal bisey sanirim Allahim sen bebegimin tutunmasina saglikli sihhatli gelmesine vesile ol
İnsallah canım psikolojinin bozuldugunu bosa umutlandıgını bilmiyormu sankiEvde onun borusu ötüyor ama bakalım bu sfer bekler umarım test gününü
Allahımmm inşallah tutarda şu stresten kurtulursun kuzum rabbim duy sesimi inşallah hamile kalır bu kulunuda sevindir sen olmazları olduransın amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnStandart döngüm 7gündür nokta seklinde kibrit uucu kadarda olsa mutlaka beni deli etmek icin gelir pisik ola ola günlük pek takarımben bi 5.günü deneyeyim canım bidahaki ay hamile olmazsam 7.günü deneyeyim ozaman 
Biliyor bian önce öğrenmek istiyormuş ama hep öle diyor bnde bişey diyemiyorumİnsallah canım psikolojinin bozuldugunu bosa umutlandıgını bilmiyormu sanki
Amin insAllah canımAynen canim herseyn hayrlisi olsn evet sninde yasinda genc valla
AhahahVeeeeee yine ateşle barut yan yana duramadı kasık ağrım var desemde kocacım beni yoldan çıkardı
Orgazm olunca sanırım kasik ağrım daha iyi hissettiriyor kendini
Bugünü de kalpledik
Nerdeydi kız kocanAhahahkocamı özledimm 
Sancım git gide artıyor kasık bölgesinde aşırı yanma ağrı tuhaf şeyler varKötü düşünme iyi düşün iyi olsun canımmm
Askerde yaa gidecek zamanı buldu adetim bitiyor dön gel kocaam diye ağıtlar yakacağımNerdeydi kız kocanvala özlemekle haklısın bacım bende özlerim kocamı 
Allah allahhh hayrolsun inşallah yaaa istersen bi doktora git canımm yaSancım git gide artıyor kasık bölgesinde aşırı yanma ağrı tuhaf şeyler var
Amin. Çok çok yoruldum ondan olduAllah allahhh hayrolsun inşallah yaaa istersen bi doktora git canımm ya
Rahimdede kanama baslmis kalbide atmayinca kurtaj oldumNe oldu
Ayy bnce var heycanlandim ilkkezmi 2 cikti sonuc ?
Doktor ve ebeler yukselebilir dediler daha önce bna adet gecikmem vardi gec dollenme olabilir demistiler .Andyou canım kim diyo 1 üstünde bile bekleyin olur diye? 
yaaaa Allah kavuştursun cnm ne zmn gelecekAskerde yaa gidecek zamanı buldu adetim bitiyor dön gel kocaam diye ağıtlar yakacağım
Eger ilac tedavisiyse yani aşılama vs degilse gerek yok ama aşılamaysa bilmiorum sureci yumurta olusmus gelismis mi die bakacakAyy bnce var heycanlandim ilkkezmi 2 cikti sonuc ?
Bide bisey sorcam balim simdi bn adetliyken gittim kan aldilar alttan baktilar hap verdi klomenmi ne 5 gun ic 2 gun bekle pazartesi gel dedi esim gerekmio dimi ? Bnm yumurtaliklara bakcaklar simdi dimi ?
Benim o kadar ağrım yok canım yaKarnim cok gergin kasigimdaki agri belime vurmaya basladi normal mi hamile hatunlar biriniz bisey diyin lurfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?