Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kan ver tatlim ona gore yazdir hamile kaldigini bilmeden ilac kullanan biri olarak sakın oyle bi hata yapma ben erken gebelik testinde cikmadi diye rahat davranirken meger hamileymisim git kanini ver negatifse yazdir
Sağlık ocagindaki doktorum biraz cins ama ya kan verecem deyince yuzume bakıp duruyor günüm geçti diyemem daha var normal günüme yumurtlamaya gore adet gunum oluyor perşembe

Şuan bişey dediği yok bakalım

Sağlık ocagindaki doktorum biraz cins ama ya kan verecem deyince yuzume bakıp duruyor günüm geçti diyemem daha var normal günüme yumurtlamaya gore adet gunum oluyor perşembe
Suan keske zamani geri alsam diyorum doktorun bakisi umrumda olmazdi inan bana baska yerde yaptir cok rahatsiz oluyosan doktordan eger olasilik varsa hamile kalmana sakin ama sakin bak yapma icme ilac her wc ye gittigimde korkuyla gidiyorum kendimden biliyorum o korkuyu gunlerdir yaziyorum doktor soyle dedi ya duserse diye sende yasama bunlari

Bence bukadar dert etme kendine düşünüp durma Allah nasip ettiyse zaten doğar bebişin ne insanlar var düşsün diye neler yapıyorda düşmüyo oyüzden kafan rahat olsun hem biraz moralde önemli sankii güzel düşün güzel olsun

L Loriklorik
Canim surekli bu topigi okuyorum ama bugun yazmak nasip oldu
Insalah bebegin senledir erken kan verdin
Yarin insalah guzel bi haber alirsin canim
Gunaydin biliyorum erken kan verdigimi ya sirf meraktan zaten oyle heyecan meyecan yoktubatima daha 6 gun var asilamamim 12. Gunu bugün

Günaydın canım nasılsın
günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Bklm evde test yaparım olmazsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…