- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ayyyy evet yaBiliyorum canim
Hatta ilk gittigin doktor yapamayiz demisti
Ikiyi baska doktora gittin ♥♥♥
İlaç gebelikte kullanılması tehlikeli niye ilaçsa bekle bence gebe olup olmadığını öğrendikten sonra kullan sporu da bekle benceİlacı napayim iste yazdrsam mi yazdrmasam mi zaten pazartesi de spora başlamam gerek
Bilmiyorum sporu çok istiyordum ya beklerim olmazsaİlaç gebelikte kullanılması tehlikeli niye ilaçsa bekle bence gebe olup olmadığını öğrendikten sonra kullan sporu da bekle bence
Hamilelik varsa düşüğe sebep olursa daha çpk üzülmez misin Allah korusun tabi de o yüzden bekle az kaldı zaten gebe değilsen o zaman spora başlarsınBilmiyorum sporu çok istiyordum ya beklerim olmazsa
Öyle tabi hayırlısı olsun canım inşAllahHamilelik varsa düşüğe sebep olursa daha çpk üzülmez misin Allah korusun tabi de o yüzden bekle az kaldı zaten gebe değilsen o zaman spora başlarsın
Tamam canım sağolBen çatladıgı günden itibaren sayıyorum canım
Gunnayyddiiinnnnngünaydın kızlaaar napıyosunuz
N Nana Ana ya bi test yapsana gerçekten benim teyzemde aylarca böyle leke yaşayıp öğrenmişti hamileliğini
L Loriklorik bir daha ne zaman yapacaksın kuzum test
bende bugün sabah trafikte çok sinirlendim kızlar yaa
resmen kasıklarıma deli gibi ağrı girdi
yani stres de çok etkiliyor aslında olmuyorsa benim kesin bundan olmuyordur
Ben artik 2 gun sonra yine vermeyi dusunuyorum . Bakalim hayirlisi ya .günaydın kızlaaar napıyosunuz
N Nana Ana ya bi test yapsana gerçekten benim teyzemde aylarca böyle leke yaşayıp öğrenmişti hamileliğini
L Loriklorik bir daha ne zaman yapacaksın kuzum test
bende bugün sabah trafikte çok sinirlendim kızlar yaa
resmen kasıklarıma deli gibi ağrı girdi
yani stres de çok etkiliyor aslında olmuyorsa benim kesin bundan olmuyordur
Hsg adet bitiminden sonraki 3 gun icinde cekiliyor canoo . Bana oyle demislerdi cektirdigim yerde cunku ondan sonrasi yumurtlama zamamina denk geldigi icin yapmiyorlar .Kizlar son hormon testimde bugun sabah bakildi temiz doktor hsg cektr dedi temz cikarsa.yumurta catlama tedavisiyle devam ederz dedi.ay basi gtsem olurmu dunki doktrda gecsin yipratma kendni flan dedi napsam ya .s
Hsg cektirsemmi hormon testleri temiz ay basi cektirilirmi hormon testinden sonra belli zaman varmi cektirme zamanimi nasil oluyor yasayan kizlar bilgi verirseniz sevinirim❤
Ben cok korkuyorum ya agrili filan diyorlar gozum korktu nasil yaptiricam bilmiyorum tavsiye ediyomusun sen canm yaHsg adet bitiminden sonraki 3 gun icinde cekiliyor canoo . Bana oyle demislerdi cektirdigim yerde cunku ondan sonrasi yumurtlama zamamina denk geldigi icin yapmiyorlar .
Korkmani gerektirecek hicbirsey yok inan bana ben hic agri sizi kanama falan yasamadimBen cok korkuyorum ya agrili filan diyorlar gozum korktu nasil yaptiricam bilmiyorum tavsiye ediyomusun sen canm ya
Günayyydııınnn kızlar
Bugün doktora gittim kesemizi gördük şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı. İnşallah sağlıkla büyür miniğim. Bir haftadır midem çok kötü inşallah çabuk geçer oğlumda bu kadar erken başlamamıştı. L Loriklorik lorikcim heyecanla 2. testini bekliyorum canım
Ayu ha InsallahKan vermeye gidiyorum hadi insallah guzel sonuclar
Lorikkkcannn bi sen varsin koca topikteAyu ha Insallah
Hadi hayırlısı canımKan vermeye gidiyorum hadi insallah guzel sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?