Görüşelim ayıpsınGörmeden inanmam
Gelinimizi bekliorz o zamnAy masallah annesiii ya o ne yakısıklı bir erkek öyle
Bir boşvermişlik hayır olur inşallahBende öyleydim buay canım
Ben erken pes ediyorum sanırım
kız bugun rüyamda sen hamıleydin :)gelmezse benimdie
Yyaaaaaaaaaaaakız bugun rüyamda sen hamıleydin :)
direk buraya 2 tane hcg testi atıyordun silikden daha koyuydu hamıştinYyaaaaaaaaaaaanasil gordunn
İnşallah kuzum ya herşeyin hayırlısı olsun gerçekten artık dicek bişey bulamıyorum3 sene olmasına 1 ay kaldı kuzum biz napalımillaki zaman zaman insanda bıkkınlık yorgunluk oluyo ama inşaallah sonu güzel olucak, inşAllah bizde annelik duygusunu yaşayıp babalık duygusunu yaşıycaz hayırlısıyla Rabbim bize de nasip edicek inşAllahh
inan bende çekmemisim hic biz dort kardeşiz kadin arka arkaya patır patır doğurmuş ablamlar da dogurgan bi bende sıkıntı
kesinlikle yediklerimizden ictiklerimizdem bence cnm
hayrlisi olsun cnm nasibimizde ne zmn varsa o zmn olacak elbet
Yok öyle düşünme benim kac gec pes edip yeniden umutlandgimi bi bilsen
Yaa su an etkilendim hem d2 cok çünkü yaklasik 1 saat once kahverengi leke gordum . Ayy insallah ya rabbiimmmmmm sen buyuksundirek buraya 2 tane hcg testi atıyordun silikden daha koyuydu hamıştin
test yap kuzu 13. gün belli olr benceYaa su an etkilendim hem d2 cok çünkü yaklasik 1 saat once kahverengi leke gordum . Ayy insallah ya rabbiimmmmmm sen buyuksun
Vala oylr ama imtihanımız farklı işte hayrlisi bklm Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur insAllahAnnelerimize çekmeyi çok isterdim benimki de 3ümüzü ard arda doğurmuş sonra 38 yaşında bile doğum yaptı ve normal. Benim yaşım 25 daha 1 tane yapamadım sezeryana da razıyım sağlıkla hayırlısıyla
Kan vermek istiyorum esimim gelmesin bekliyorum aslindatest yap kuzu 13. gün belli olr bence
Hafi hayırlısi cnm baktn mi oeki devami yok dimi lekeninKan vermek istiyorum esimim gelmesin bekliyorum aslinda
Ablam ayaginin altina yasik koy basinin altinda olmasin oyle uzan dedi uzaniyorum su an . Ped takmistim devami gelir diye ama hemuz yok biseyHafi hayırlısi cnm baktn mi oeki devami yok dimi lekenin
Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Dinlen bklm insAllah sıkı sıkı tutunur sana bebişin cnmAblam ayaginin altina yasik koy basinin altinda olmasin oyle uzan dedi uzaniyorum su an . Ped takmistim devami gelir diye ama hemuz yok bisey
kuzu test yapsan aslındaAblam ayaginin altina yasik koy basinin altinda olmasin oyle uzan dedi uzaniyorum su an . Ped takmistim devami gelir diye ama hemuz yok bisey
Ben kendimi bildim bileli 44 2 aydır prowomen kullanıyom 50 ilk defa oldum 48 i hiç görmemiştim 24 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?