Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben erken pes ediyorum sanırım

3 sene olmasına 1 ay kaldı kuzum biz napalım illaki zaman zaman insanda bıkkınlık yorgunluk oluyo ama inşaallah sonu güzel olucak, inşAllah bizde annelik duygusunu yaşayıp babalık duygusunu yaşıycaz hayırlısıyla Rabbim bize de nasip edicek inşAllahh

İnşallah kuzum ya herşeyin hayırlısı olsun gerçekten artık dicek bişey bulamıyorum

Annelerimize çekmeyi çok isterdim benimki de 3ümüzü ard arda doğurmuş sonra 38 yaşında bile doğum yaptı ve normal. Benim yaşım 25 daha 1 tane yapamadım sezeryana da razıyım sağlıkla hayırlısıyla

Vala oylr ama imtihanımız farklı işte hayrlisi bklm Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur insAllah

Masallahh yaa çok sevindim adına canm Rabbim sağlıkla devam ettirsin gebeliğini hayırlısıyla Ultrason görüntüsünden çok anlamam ama bebek dediğinde boynum kıldan ince, Rabbimin mucizesi... Allah'ım bizlere nasip et bizlere de inşallah

Ben kendimi bildim bileli 44 2 aydır prowomen kullanıyom 50 ilk defa oldum 48 i hiç görmemiştim 24 yaşındayım

Kilo mu yapıyomus canm denesem mi bende diye düşündüm şuan 2 ayda öyle etki ettiyse ne güzel ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…