Allah seni ne etmeye kizCiceklerim koca erken geldi girdim buraya yazmaya calıstım ama yazamadım o anlarda. Birazdan yapacam testi yine hint dizileri gibi oldu durumum
Kiz oldum hastaneye gittim ya asilamaya basladim bu ay klomen kullaniom bnde
Hadiiii hadiiiiCiceklerim koca erken geldi girdim buraya yazmaya calıstım ama yazamadım o anlarda. Birazdan yapacam testi yine hint dizileri gibi oldu durumum
Kizlaar nasilsiniz önümde yaklasık bi 50 sayfa var okuyip geliyorum
Gecen gün esime ovu siparis ettirdim interneten 1 tane al demistim 5 tane siparis vermisnur topu gibi 250 ovu testim ve 50 gebelik testim oldu
Hadiiii hadiiii
İdrar testi icin öyle iki saat beklememe gerek yok herhalde degilmiAllah seni ne etmeye kiz
Hadi nana kiz uyuyacam vala uyuyamadm senin testi görmedenİdrar testi icin öyle iki saat beklememe gerek yok herhalde degilmi
Yok yok yap hadi yaptınmı uyucam merak ettim uyumadımİdrar testi icin öyle iki saat beklememe gerek yok herhalde degilmi
Tamam canım sen illa bir negatif göreceksin bekle on dakikaya buradayımHadi nana kiz uyuyacam vala uyuyamadm senin testi görmeden
aynen valaYok yok yap hadi yaptınmı uyucam merak ettim uyumadım
Negatif ve ya pozitif gorecez canımTamam canım sen illa bir negatif göreceksin bekle on dakikaya buradayım
Farketmez bize
Vala ben akıntı takibi yapmıyorum hep fos çıktı diye su an pek akıntım da yok canımYarın günüm bu gün sulu ve kremsi yoğun akıntım var koku yok agrı yok sizde de oluyor mu böyle
Bende genelde adet günü ve bir gün öncesi kuruluk olur bunada adet kuruluğu deniliyormuşYarın günüm bu gün sulu ve kremsi yoğun akıntım var koku yok agrı yok sizde de oluyor mu böyle
Benimde bir iki gün öncesi kesilir yada lekeleyecek kadar gelir baya ıslandım zaten ıslak hissediyordum kaşıntı koku filanda yok ya haftasonu baya agrım olmustu gecen ay enfeksiyon için fitil kullandım yine mi tekrar ediyor bu zıkkım acaba kocayı tutup doktora atıcam en sonunda bitmedi gitti hamilelikle ilgisi yoktur herhalde ya bende takip ettim kaç kez birşey çıkmadı ama içime kurtta düştü gece gece aklım stres yaratacak ya yoktan var ediyor birşeylerVala ben akıntı takibi yapmıyorum hep fos çıktı diye su an pek akıntım da yok canım
Bende de öyleydi aslında ondan sordum belki değişiyordur kişiden kişiye ya da stres bilmem ne etkiliyor mudur acaba kiBende genelde adet günü ve bir gün öncesi kuruluk olur bunada adet kuruluğu deniliyormuş
Valla göriciğuk inşallah psikolojim benimnen alay etmiyodur :))Ya belirtiler adet belirtileri ile aynı olduğu için bende pek farkedememiştim ama benim ağzımın tadı hiç yoktu sanki ağzımda metal bişey varmış gibiydi tabi ben bide griptim ayırt edemedim hiçhadi inşallah hamilesindir yaaaa
Farketmez bize
aynen vala
Negatif ve ya pozitif gorecez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?