- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Bos dimi su gb sadece az azBende oldum gibi azönce zor yetiştin wcye ya ama öyleeee afedersin cırcır gibi değildi
Adete kaç gğn kala yapmıştın canımBenimde yüzüstü yattığımda öyle olmuştu ama öyle mide bulantım 1-2 kere oldu yediğim yemeğin tadı kokusu geldi birkere burnuma ve ağzıma... ya en öncelikli benim için kalbime gelen annelik hissiyatıydı o beni çok etkilemişti biranda geldi hatta o yüzden beklemediğim için sırf o hissiyattan dolayı test yaptım pozitifi gördüm canımmm
Asilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun duNe zmn öğrendin bat ne zmndi ve hcg kac çıktı cnm
Maşallah cidden baya koyu silik falan çizgi yok demi@rosebatum
İciniz rahatlayabilir ilk kez bukadar koyu görüyorum ama tek cizgiyiEki Görüntüle 2543972
Neden yakınlaşmıyo bu yaa@rosebatum
İciniz rahatlayabilir ilk kez bukadar koyu görüyorum ama tek cizgiyiEki Görüntüle 2543972
Batını niye vermemistin bizeAsilamanin 11. Gunu ogrendim hcg 25 idi gun asiri baktm 2.5 kat artti smdi 261.8 bat bugun du
Çizgi öyle koyu olursa noluyoki@rosebatum
Cnm yaa ben baya baya bekliyodum iki ay leke gelince@rosebatum
Neden yakınlaşmıyo bu yaa
Durun bastan atayım bende anlamadım neden yakınlasmadıgınıMaşallah cidden baya koyu silik falan çizgi yok demi
Keseyi gorekde kuzum insallah rabbim tamamini erdirsinBatını niye vermemistin bizelistede yoksun gözünüzaydın cicegim
Valla benimde icime kurt düsmüstü ama yok canım böylesi daha iyi zaten ilac falanda kullanmıstım zararı olurmu korkusu yasardım cokCnm yaa ben baya baya bekliyodum iki ay leke gelince
Erdirir tatlım onuda görürsünüz Allahın izniyle sabırKeseyi gorekde kuzum insallah rabbim tamamini erdirsin
Üşenmedim fotoyu indirip siyah beyaz efekte yaptım yok anamDurun bastan atayım bende anlamadım neden yakınlasmadıgını
Allah razi olsun durumumu okuyan herkesten dua bekliyorumErdirir tatlım onuda görürsünüz Allahın izniyle sabır
Olmayınca olmuyor iste olsa zaten kopkoyu olurdu diye bekledim ama tek cizgi cok koyuÜşenmedim fotoyu indirip siyah beyaz efekte yaptım yok anam
Kuzu haddim değil ama sormak istedim aşılama falan düşünmüyormusun ?Olmayınca olmuyor iste olsa zaten kopkoyu olurdu diye bekledim ama tek cizgi cok koyu
İkisi birden koyu olunca kesin gebe oluyorsunda teki koyu olunca bende sasırdım noluyorum acabaÇizgi öyle koyu olursa noluyoki
İkisi birden koyu olunca kesin gebe oluyorsunda teki koyu olunca bende sasırdım noluyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?