Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum 30 yaş normalki 40 ta doğuranlar var hatta büssürü var çevremde sen raaat ol demekki nasipte bu vardı ne yapalım Rabbim aratmasın daha çok inşallah
İnsallah cicegim 30lu yaslar evet ideal ama sonrası sıkıntı bence sonucta ülkemizdede yasama sınırı belli 65i neyse uzatmayayım konuyu üzmeyeyim kimseyi.
Allah hepimizin kalbindeki nur yüzlü bebekleri tez vakitlerde kucaklarımıza versin saglıkla hayırlısıyla insallah

Heheheh ohoo oralara var daha çook genciz :))

L Loriklorik kiz sende klomen kullandin ya akintin arttimi bnm cok akintim var bu normalmi beyaz adet gibi acaba enfeksyonmu biliom taktim enfeksyona ama sinir etti oyuzden adet geciktirince aklimda bi o var nys bna yaz taaaammi normalmi degilmi die bilgi ver bkliom seni bn

Yok cicegim üzülmedim ama basım dönüyor bi ya orta kulak iltihabım var yada psikolojik stresten oluyor anlamadım tembellikten gidemedimde henüz doktora
Oo gecmis olsun umarim cabuk gecer tahmin edebiliorum havalar sogudukca sende bnm gibi kabuguna cekilion ewden hic cikasim yok ama sagligini ihmal etme bi git buyumeden biliosun ufak seyler biriktikce buyurki basini dondurecek kadar ii degil durumun lutfen. Ihmal etme

Ben klomen kullanmadim gonal f igne kullandim benimde akintim vardi ama sonra gecti kendiligindenbaska da bisey bilmiyom

Ben seviniyordum hamileyken ay diyordum hiç birşeyim yok hatta unutuyordum hamile olduğumu çok rahat geçiyor filan göbek yok 6. Ay da bi göbek çıktı birde tuhaf bi hastalık kime sorduysam duymadım dedi Allah düşmanıma vermesin ne oturabiliyor ne uzanabiliyordum bildiğiniz ayaklarımı gıdıklıyorlardı istemsizce zıplıyordum yerimden ayaklarımı salla yere sürt ayakta yiyordum uyuyamıyordum Bir gün kızdım kalktım duvara yaslanarak ayakta uyuyom eşimde gözünü açmış kafasında dikiliyorum besmele çekip duruyordu noldu dedim besmele çek çabuk diyor niye diyorum in misin cin misin diyord bana tadını çıkar ilerleyen zamanda geçer umarım böyle garip şeyler yaşamazsınız

Göz bozuklugumda var belkide göz tansiyonum var anlamadım gitti muayene olmadanda anlayamayacam canım insallah gidecem yakın zamanda kötü birsey cıkmaz sanmıyorum ama tedbir almak lazım bebegim evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…