- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Evet canımmBos dimi su gb sadece az azcok aciklayici oldu artk herks ozelimi okuyor
5gün kala idrar testinde çıktı 4gün kala kan testinde çıktı canımmAdete kaç gğn kala yapmıştın canım
Çok uzun süre olursa gerekir mesela hem kusup hemde ishal olup uzun süre bu devam ederse sanırım sen bi bak toparlayabiliyormusun kendini olmadı sağlık ocağına gidersin o zaten yönlendirir seniLimon kahve dimivitamin kaybi olmaz mi ya ondan endiseleniyorm takviye gerkmez mi
İnsallah cicegim 30lu yaslar evet ideal ama sonrası sıkıntı bence sonucta ülkemizdede yasama sınırı belli 65i neyse uzatmayayım konuyu üzmeyeyim kimseyi.Kuzum 30 yaş normalki 40 ta doğuranlar var hatta büssürü var çevremde sen raaat ol demekki nasipte bu vardı ne yapalım Rabbim aratmasın daha çok inşallah
Kız rahat ol bir çok hamilenin başına geliyor bu kabız olmaktan iyidir mutluluğun tadını çıkar wc de bi yandan :)))Limon kahve dimivitamin kaybi olmaz mi ya ondan endiseleniyorm takviye gerkmez mi
Heheheh ohoo oralara var daha çook genciz :))İnsallah cicegim 30lu yaslar evet ideal ama sonrası sıkıntı bence sonucta ülkemizdede yasama sınırı belli 65i neyse uzatmayayım konuyu üzmeyeyim kimseyi.
Allah hepimizin kalbindeki nur yüzlü bebekleri tez vakitlerde kucaklarımıza versin saglıkla hayırlısıyla insallah
Ay baya erken öğrenmişsin yaa şuanda birazcık umutlanmadım disem yalan olur5gün kala idrar testinde çıktı 4gün kala kan testinde çıktı canımm
Rabbim saglıgımız yerindeyken versin evlat bizede peslerinden kosabilelim bol enerjiyle insallahHeheheh ohoo oralara var daha çook genciz :))
Bende geçen eşime diyorum bedenen 24 ama ruhen 60 gibi hissediyorumRabbim saglıgımız yerindeyken versin evlat bizede peslerinden kosabilelim bol enerjiyle insallahdaha ruhum 14 benim zaten psikolojim 80tabi
Oo gecmis olsun umarim cabuk gecer tahmin edebiliorum havalar sogudukca sende bnm gibi kabuguna cekilion ewden hic cikasim yok ama sagligini ihmal etme bi git buyumeden biliosun ufak seyler biriktikce buyurki basini dondurecek kadar ii degil durumun lutfen. Ihmal etmeYok cicegim üzülmedim ama basım dönüyor bi ya orta kulak iltihabım var yada psikolojik stresten oluyor anlamadım tembellikten gidemedimde henüz doktora
Fazla takıntılıyız ondan benceBende geçen eşime diyorum bedenen 24 ama ruhen 60 gibi hissediyorum
Ben klomen kullanmadimL Loriklorik kiz sende klomen kullandin ya akintin arttimi bnm cok akintim var bu normalmi beyaz adet gibiacaba enfeksyonmu biliom taktim enfeksyona ama sinir etti oyuzden adet geciktirince aklimda bi o var nys bna yaz taaaammi normalmi degilmi die bilgi ver bkliom seni bn
Tmm cok acik bir aciklama oldu ts ederm efendm demekki normalmisBen klomen kullanmadimgonal f igne kullandim benimde akintim vardi ama sonra gecti kendiliginden baska da bisey bilmiyom
Göz bozuklugumda var belkide göz tansiyonum var anlamadım gitti muayene olmadanda anlayamayacam canım insallah gidecem yakın zamandaOo gecmis olsun umarim cabuk gecer tahmin edebiliorum havalar sogudukca sende bnm gibi kabuguna cekilion ewden hic cikasim yok ama sagligini ihmal etme bi git buyumeden biliosun ufak seyler biriktikce buyurki basini dondurecek kadar ii degil durumun lutfen. Ihmal etme
Vallahi yaa kaybediyosak bundan kaybediyoruzFazla takıntılıyız ondan bence
Gamsız insan olmak vardı simdi pespese bes tane dogurduyduk
Uyur muyum kendime regl shower yapiyorumAyy L Loriklorik cok fena pusuya yatmis aslan misalli sessiz sedasiz ordan izliomus bnde uyudu sandiydim seniiii seniiii
İstemiyorum bebek desek bebemiz olurmu acaba yada gamsız olabilme taktikleri varmı acaba bir desekVallahi yaa kaybediyosak bundan kaybediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?