Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu haddim değil ama sormak istedim aşılama falan düşünmüyormusun ?
Askolsun canım ne haddi asılama suan icin düsünmüyorum iki sene dolsun öyle düsünecem kuzum normal yoldan cok istiyorum insallah olursa henüz ilk senemiz bu

Askolsun canım ne haddi asılama suan icin düsünmüyorum iki sene dolsun öyle düsünecem kuzum normal yoldan cok istiyorum insallah olursa henüz ilk senemiz bu
Ha daha 1 yılmı olduu bende sanıyorum 3-4 Yıldır Allah seniii çalışmalar devam

Ha daha 1 yılmı olduu bende sanıyorum 3-4 Yıldır Allah seniii çalışmalar devam
Rabbim bekletmesin insallah okadar yıllar hicbirimizi bekleyenlerede hemencik versin insallah temiz yüzlü bebeler kuzum cok sıkıntılı islermis bu calısmalar ya

Rabbim bekletmesin insallah okadar yıllar hicbirimizi bekleyenlerede hemencik versin insallah temiz yüzlü bebeler kuzum cok sıkıntılı islermis bu calısmalar ya
Amiiiin amiin vallahi öyleymiş ya ben sanıyorumki hemen korunmayı bıraktığın ay hamile kalınıyor bilseydim 8 ay korunmazdım hiç şimdi 6 aydır ha geldi ha gelecek

Kizlar adet gunum ve bgcg ye gore gebeyim asiri ishal cok kotuyum dr de bisey demiyor keseyi bekleyecek herhalde pirin lapasi muz herseyi yedim yok duzelmedi hamilelikte ishal olan
Hayirli olsun kuzum uzuldumde durumuna bnmde babaminda guatiri var zehirliye donebilio oda ishal yapio eger tiskinmez isen bi yolu var gecmesinin eskilerin yontemi ishalimiz kolayina gecmio bizim bu yontemi yapioz zor olsada bi iki gune bile kalmadan gecio bi kaba kuru cay ve yogurt koy karistir uc bes kasik ye bide bol bol su ve sade ekmek ye muz fln da ii oluo ama bilemedim bnm bole gecmisti umarim cabucak gecer gecmis olsun

İstemeyen daha çabuk buluyor ben bunu anlamıyorum. Arkadaşım bir yaşına girmedi daha oğlu hamile hemde o da oğlanmış demekki 4 5 aylık oldu. İstemiyordu bana da aklını ekmeğe mi koydun diyordu kuzenimde 22 yaşında 3 çocuklu bağlattı 4 senelik evli o da. Hiç biride İstemiyordu neden acaba böyle gerçekten düşünüp stresine girmenin etkisi midir korunurken nasıl kaldılar onu hiç anlamıyorum zaten

Amiiiin amiin vallahi öyleymiş ya ben sanıyorumki hemen korunmayı bıraktığın ay hamile kalınıyor bilseydim 8 ay korunmazdım hiç şimdi 6 aydır ha geldi ha gelecek
Bende öyle sanıyordum böyle olacagını bilseydim evlendigim gün korunmazdım ne bilelim canım yasamadan bilinmiyormus böyle seyler

Tedavin hemen tutar inşaallah canm
Aşılama ilk mi ? Klomenle mi başladın bide hangi hastanede yaptırıyosun istanbulda mıydın? Ay çok soru sordum
Ewt cnm ilk kez yok nolcak sorarak ögrenioruz bn ankaradayim etlik zubeyde kadin doguma gidiorum dewlete bnm ilk rahim filmi cekildi ardindan hap verdiler öle basladik pazartesi bi daha gitcem

Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun. Su anda kipirdamadan yattim kipirdasam kacacak
Sade ekmek yedim yattim denemekte fayda var . Omrumde pilav yemem pirinc pilavi 1 tabak yedim

Öyle valla sen kaç yıllık evliydin
Bes yıldır evliyim ben canım son bir senedir artık tamam bizimde olsun bize benzeyen bebemiz dedik hala bize birsey benzetemedik yasta ilerliyor geldim 30yasına umarım daha fazla beklemem gerci yasca büyük arkadaslar var ayıp olmasın suan ama evlendigim ilk senede böyle olmasaydı yinede yas tedirginligi yasardım sanırım

Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun. Su anda kipirdamadan yattim kipirdasam kacacak
Sade ekmek yedim yattim denemekte fayda var . Omrumde pilav yemem pirinc pilavi 1 tabak yedim
Lifli şeylerden kaçın bir süre ama şey diye okumuştum bagırsak kasları gevşiyormuş hamilelikte nedenini unuttum ondan kaynaklı olabilir kahveyle birşeyi karıştırıp içmekte iyi diyorlardı

Sabh ilk idrarla deneseydin ya nys daha zmnin var nasilsa bata bkleyelim insallah olumlu olur bu ay uzulmek yok
Yok cicegim üzülmedim ama basım dönüyor bi ya orta kulak iltihabım var yada psikolojik stresten oluyor anlamadım tembellikten gidemedimde henüz doktora

Kuzum 30 yaş normalki 40 ta doğuranlar var hatta büssürü var çevremde sen raaat ol demekki nasipte bu vardı ne yapalım Rabbim aratmasın daha çok inşallah

Lifli şeylerden kaçın bir süre ama şey diye okumuştum bagırsak kasları gevşiyormuş hamilelikte nedenini unuttum ondan kaynaklı olabilir kahveyle birşeyi karıştırıp içmekte iyi diyorlardı
Limon kahve dimi vitamin kaybi olmaz mi ya ondan endiseleniyorm takviye gerkmez mi

Muz da ye o da cok ii gelio ay insallah gecer bol bol kati ye suyu ihmal etme sivi kaybi oluo unutma dikkatli ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…