Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öle bi okudumki bn korktum tobe yarabbim gece gece anlatilcak seymi snradan guldum ama icim bi gitti walla

İstemiyorum bebek desek bebemiz olurmu acaba yada gamsız olabilme taktikleri varmı acaba bir desek
Totem yapalım istemiyoruz aman ne gerek var kafasına girelim bakalım dicemde yazarken ben bile inanmadım buna

Muz da ye o da cok ii gelio ay insallah gecer bol bol kati ye suyu ihmal etme sivi kaybi oluo unutma dikkatli ol
Evet canımm özel yok burada herkes faydalnıyor bilgilerden
Çok uzun süre olursa gerekir mesela hem kusup hemde ishal olup uzun süre bu devam ederse sanırım sen bi bak toparlayabiliyormusun kendini olmadı sağlık ocağına gidersin o zaten yönlendirir seni
Kız rahat ol bir çok hamilenin başına geliyor bu kabız olmaktan iyidir mutluluğun tadını çıkar wc de bi yandan :)))
Grubun enerjisi harika yaa kizlar gercktn bayildm ❤❤❤❤

Öle bi okudumki bn korktum tobe yarabbim gece gece anlatilcak seymi snradan guldum ama icim bi gitti walla
Çok korktu benim herif bundan sebep Yatamıyordum ki ayaklarım yüzünden hiç bir hamileden duymadım ne illetti doğurdum ancak geçti 3 ay uyuyamadım ancak uykuudan bayılacam öyle belkide çok korktu herif artık çocuk ondan olmuyor

Ay kiz kafayi yedi cnmsin sakin ol gecti gecti ay bu kiz regl de boleyse hamisligini dusunemiorum
Vallaha yedim inanki benim bugun bu saatte kadar aglamam lazimdir kendimi duvardan duvara vurmam lazimdi ama bugün oyle bisey yaomadimyarim saat agladim sonra dedim allah kahretmeye seni ggaaalllhhhh kkiiizzzz kendine gel

Göz bozuklugumda var belkide göz tansiyonum var anlamadım gitti muayene olmadanda anlayamayacam canım insallah gidecem yakın zamanda kötü birsey cıkmaz sanmıyorum ama tedbir almak lazım bebegim evet
Esim de ailemde önce kendi sagligin sonra bebek diodu kucuk seylerde olsa bizler bir tasiyiciyiz onlarin ilk duyasi bizim bedenlerimiz ve bedenlerimizi saglikli yapmaliyizki onlarda saglikli olsun

Ay bnde korkardim sakin sakin o konuyu dusunme bi daha olmasin bu huysyz bacak sendromumu ne diolar ondan ellam

Esim de ailemde önce kendi sagligin sonra bebek diodu kucuk seylerde olsa bizler bir tasiyiciyiz onlarin ilk duyasi bizim bedenlerimiz ve bedenlerimizi saglikli yapmaliyizki onlarda saglikli olsun
Vay harikasınız masalahhh cok dogru cicegim önce kafa icinide temizlemek gerek tabi kafamda bir ses bebe bebe bebe bebe anni anni anni anni diyip duruyor sendede oluyormu

Ay baya erken öğrenmişsin yaa şuanda birazcık umutlanmadım disem yalan olur
Evet çok erken öğrendim yattığım yerden kalktım test yaptım bianda ve pozitif hatta beklenediğim için test bozuktur diye bidaha yaptım yine pozitif O yüzden diyorum kızlar lütfen akışına bırakın insan beklemediği ümit etmediği anda geliyor ve süpriz oluyor resmen..inşallah her biriniz hiç beklemediğiniz anda hamile kalırsınız dualarım sizlerle Tekrar tekrar söylüyorum kafanızdan atın akışına bırakın ilişki sırasında bile o düşünceyle yaptığınız için vücudumuz hep stres altında oluyor içerde neler oluyor bilmiyoruz belki yumurtalıklar ne güzel çiçek gübi açmışken biz stresten onların bile düzenini bozuyoruz belki spermleri kabul etmiyorlar rahatlatın kafalarınızı herkes bu gece itabari ile yarına yeni bir başlangıç ile başlasın olmazları olduran rabbim yumurtaya can vermiş neler yapmaz

En çok onu isterdim bu hayatta
Vallahi ya kadın evleniyor kafada soru isareti yok dert yok tasa yok yası kırk küsür pat hamile kalıyor ben bir yıldır istiyorum yırtıyorum popoyu yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum hiic tek renk koyu cizgilerle karsılasıyorum hakmı bu adaletmi bu

Vallaha yedim inanki benim bugun bu saatte kadar aglamam lazimdir kendimi duvardan duvara vurmam lazimdi ama bugün oyle bisey yaomadimyarim saat agladim sonra dedim allah kahretmeye seni ggaaalllhhhh kkiiizzzz kendine gel
Bnde tam dedimki hic aglamadi allah seni kahhhh giz git bi kendine gel ne alion
Hadi agladin noldu ne degisti deli gibi aglamakla kendini yipratip yaslanmakla sonuclanio her goz yasi farkindamisin walla aglamiom artik cokda duygusalimdir arada bi nys ama her adette aglamm yarin mesela mucize doktor var onda aglicam nasilsa yada sogan dogrucam fln onda aglarim bune be can bu can bi sene bn saclarimi beyazlattim degermi kiz yazik degilmi ay cok kizdim bak

Ay bnde korkardim sakin sakin o konuyu dusunme bi daha olmasin bu huysyz bacak sendromumu ne diolar ondan ellam
Ay o illet Allah bi daha vermesin doğumdan korkmuyorum bi daha olur diye ondan korkuyorum Misafirliğe gidiyorum ayakta gelip soruyorlar sancın mı var yok bak wc orda çişim var sanıyorlar sürekli kıpır kıpır çok enteransandı Allah dedi sen misin rahatım diyen al sana hakkaten rahat batmış gibi ayaktaydım

Bana mi kizdin kendine anlamadim aglamiyorum artik alistim kirmizilara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…