Öle bi okudumki bn korktum tobe yarabbim gece gece anlatilcak seymi snradan guldum ama icim bi gitti wallaBen seviniyordum hamileyken ay diyordum hiç birşeyim yok hatta unutuyordum hamile olduğumu çok rahat geçiyor filan göbek yok 6. Ay da bi göbek çıktı birde tuhaf bi hastalık kime sorduysam duymadım dediAllah düşmanıma vermesin ne oturabiliyor ne uzanabiliyordum bildiğiniz ayaklarımı gıdıklıyorlardı istemsizce zıplıyordum yerimden ayaklarımı salla yere sürt ayakta yiyordum uyuyamıyordum Bir gün kızdım kalktım duvara yaslanarak ayakta uyuyom eşimde gözünü açmış kafasında dikiliyorum besmele çekip duruyordu noldu dedim besmele çek çabuk diyor niye diyorum in misin cin misin diyord bana tadını çıkar ilerleyen zamanda geçer umarım böyle garip şeyler yaşamazsınız
Tmm cok acik bir aciklama oldu ts ederm efendm demekki normalmis
Totem yapalım istemiyoruz aman ne gerek var kafasına girelim bakalım dicemde yazarken ben bile inanmadım bunaİstemiyorum bebek desek bebemiz olurmu acaba yada gamsız olabilme taktikleri varmı acaba bir desek
Muz da ye o da cok ii gelio ay insallah gecer bol bol kati ye suyu ihmal etme sivi kaybi oluo unutma dikkatli ol
Evet canımmözel yok burada herkes faydalnıyor bilgilerden
Çok uzun süre olursa gerekir mesela hem kusup hemde ishal olup uzun süre bu devam ederse sanırım sen bi bak toparlayabiliyormusun kendini olmadı sağlık ocağına gidersin o zaten yönlendirir seni
Grubun enerjisi harika yaa kizlar gercktn bayildm ❤❤❤❤Kız rahat ol bir çok hamilenin başına geliyor bu kabız olmaktan iyidir mutluluğun tadını çıkar wc de bi yandan :)))
Ay kiz kafayi yedi cnmsin sakin ol gecti gecti ay bu kiz regl de boleyse hamisligini dusunemiorumUyur muyum kendime regl shower yapiyorumbebekler gelmeden once yaparlar ya baby shower reglimi kutluyorum
Beni gaza getirirseniz yaparım benim gazımla pesimden herkes gaza gelir diye düsünüyorumTotem yapalım istemiyoruz aman ne gerek var kafasına girelim bakalım dicemde yazarken ben bile inanmadım buna
Çok korktu benim herif bundan sebepÖle bi okudumki bn korktum tobe yarabbim gece gece anlatilcak seymi snradan guldum ama icim bi gitti walla
Gel aramıza bebeğiim burda hamileler çok kıymetli oluyor grubun basireti biraz bağlı malumGrubun enerjisi harika yaa kizlar gercktn bayildm ❤❤❤❤
Kız boşver bizde bu şans varken dua yerine geçip kabul olurmuşBeni gaza getirirseniz yaparım benim gazımla pesimden herkes gaza gelir diye düsünüyorum
Vallaha yedim inanki benim bugun bu saatte kadar aglamam lazimdir kendimi duvardan duvara vurmam lazimdi ama bugün oyle bisey yaomadimAy kiz kafayi yedi cnmsin sakin ol gecti gecti ay bu kiz regl de boleyse hamisligini dusunemiorum
Esim de ailemde önce kendi sagligin sonra bebek diodu kucuk seylerde olsa bizler bir tasiyiciyiz onlarin ilk duyasi bizim bedenlerimiz ve bedenlerimizi saglikli yapmaliyizki onlarda saglikli olsunGöz bozuklugumda var belkide göz tansiyonum var anlamadım gitti muayene olmadanda anlayamayacam canım insallah gidecem yakın zamandakötü birsey cıkmaz sanmıyorum ama tedbir almak lazım bebegim evet
Ozaman gamsız vurduyduymaz nasıl olunur onu arastıralımKız boşver bizde bu şans varken dua yerine geçip kabul olurmuş
En çok onu isterdim bu hayattaOzaman gamsız vurduyduymaz nasıl olunur onu arastıralım
Ay bnde korkardim sakin sakin o konuyu dusunme bi daha olmasin bu huysyz bacak sendromumu ne diolar ondan ellamÇok korktu benim herif bundan sebepYatamıyordum ki ayaklarım yüzünden hiç bir hamileden duymadım ne illetti doğurdum ancak geçti 3 ay uyuyamadım ancak uykuudan bayılacam öyle belkide çok korktu herif artık çocuk ondan olmuyor
Vay harikasınız masalahhhEsim de ailemde önce kendi sagligin sonra bebek diodu kucuk seylerde olsa bizler bir tasiyiciyiz onlarin ilk duyasi bizim bedenlerimiz ve bedenlerimizi saglikli yapmaliyizki onlarda saglikli olsun
Evet çok erken öğrendim yattığım yerden kalktım test yaptım bianda ve pozitif hatta beklenediğim için test bozuktur diye bidaha yaptım yine pozitifAy baya erken öğrenmişsin yaa şuanda birazcık umutlanmadım disem yalan olur
Vallahi ya kadın evleniyor kafada soru isareti yok dert yok tasa yok yası kırk küsür pat hamile kalıyor ben bir yıldır istiyorum yırtıyorum popoyu yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum hiic tek renk koyu cizgilerle karsılasıyorum hakmı bu adaletmi buEn çok onu isterdim bu hayatta
Bnde tam dedimki hic aglamadi allah seni kahhhh giz git bi kendine gel ne alionVallaha yedim inanki benim bugun bu saatte kadar aglamam lazimdir kendimi duvardan duvara vurmam lazimdi ama bugün oyle bisey yaomadimyarim saat agladim sonra dedim allah kahretmeye seni ggaaalllhhhh kkiiizzzz kendine gel
Ay o illet Allah bi daha vermesin doğumdan korkmuyorum bi daha olur diye ondan korkuyorumAy bnde korkardim sakin sakin o konuyu dusunme bi daha olmasin bu huysyz bacak sendromumu ne diolar ondan ellam
Bana mi kizdin kendine anlamadimBnde tam dedimki hic aglamadi allah seni kahhhh giz git bi kendine gel ne alion
Hadi agladin noldu ne degisti deli gibi aglamakla kendini yipratip yaslanmakla sonuclanio her goz yasi farkindamisin walla aglamiom artik cokda duygusalimdir arada bi nys ama her adette aglamm yarin mesela mucize doktor var onda aglicam nasilsa yada sogan dogrucam fln onda aglarim bune be can bu can bi sene bn saclarimi beyazlattim degermi kiz yazik degilmi ay cok kizdim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?