Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay harikasınız masalahhh cok dogru cicegim önce kafa icinide temizlemek gerek tabi kafamda bir ses bebe bebe bebe bebe anni anni anni anni diyip duruyor sendede oluyormu
Yok bnde henuz anni yasina gelmedi zaten bnmki anni degil anooow der bu gidisle gotunu yedigimi topluca kafayi siyirdik

Ay tobe yarrabbi kadin carpilmis gibi geziodun sen sanirsam gozum korktu iice ay saka bi yana kimseye vermesim rabbim

Ay tobe yarrabbi kadin carpilmis gibi geziodun sen sanirsam gozum korktu iice ay saka bi yana kimseye vermesim rabbim
Ondan sebep oğlanda kıpır kıpır duramadı içerde kordona dolanıp geldi kaynanamla dalga geçiyordum neriman dolan gel diye doğar doğmaz işer mi bi çocuk işedi ya doktora hala daha işiyor birazdan kalkar anne çiş diye hala uyuyamıyorum ne me lazım bi daha ikinci istiyorum acaba

Dur kız damara bağlama olacak olacak az sabretmemiz lazım başka çare yok

Ankara bebem ne beklion bide dili dönmeyecek ona bile sukur odun kocama cekerse hele cok dogal bir soz hatum diem bi esin bebesi nasil seslenir ki komsunun bebesine deli kadin die ögretmis bebe bni gorunce deli gari diyip duruo
Bunu boyu devrilesice kocanmı ögrenmis hahahahahha

Cook ilginc hikayeler ile yine bn anliorum kuzum olsun umarim olmaz bi daha sen ii dusun ii olsun cis mis bebenede sukret bak biz bidene bulmaya calisioz

Aynen bee valla çok haklısın ne güzel yazmışsın Allah var gam yok diymiii kızlarım

Benim kayınvalidem bitlisli bazen yeğenler anoow diyor annelerine benimkide alışmış diyoe bana arada çok komik oluyor birde küçücük zaten çocuk adam gibi geliyor gözüme gülme tutuyoe beni
Anowwwda diyemez o eönöööww tipini yedigim ya

Cook ilginc hikayeler ile yine bn anliorum kuzum olsun umarim olmaz bi daha sen ii dusun ii olsun cis mis bebenede sukret bak biz bidene bulmaya calisioz
Kız onun totosunu yerim ben o çok istiyor diye acele ediyorum bende sürekli yolda tuttugunu eve getirmeye çalışıyor eve geleni salmıyor kardeşi olanlarla konusuyor bazen duyuyorum benim hiç kardeşim yok diyip dudak büzüyor büyümeden olsun da diyorum kardeş gibi büyüsünler istiyorum inşallah ta olur Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile

Ay yawrum ya kac yasinda ki icim gitti iste stres yapion yapma sakin kal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…