İnsallah balam insallah gebesindir rabbim daha fazla bekletmesin seni insallah nette uzun süredir bunu arastırıyorum günah diyenler var ama kan oldugu sürece günah olarak acıklayan hocalar yazmıs lekelenme sürecleri günah sayılmıyor anladıgım kadarıyla hep doktor yorumlarıda buldum bak atayım sanadaKuzum 3yıl oldu olmadı tedavilerimide oldum tüp bebekten daha öte tedavi yok oda çol pahalı bunu zarzor kredi ile yaptık ve son umudum daha yapamayız elbet Allahtan ümit kesilmez cnm ama ilerledikçe süre malesef umutsuz oluyorsun artık..
İnşallah ya inşallah bebiştendir 6 gün sonra belli olacak bakalım
EvettBilemedim valla canım test negatifti dimi senin
İlk banı degil belliki hanımefendininBaya bir yemiş galiba
Aynen canım ayda 1 kere olup hamile kalanlar var nasip geleceği varsa geliyorİki güne bir değerlendiriyoruz, her gün denedik olmadı bakalım böyle deneyelim nasibi varsa gelir zaten
Bir daha yap olmadı
Yogun kan olan günler haram kılınmıs kanın bitip lekelenmelerin basladıgı günler temiz sayılıyormussun kuzum bakBu ay degerlendircem canim belki dedigin gibi olur. Allah affetsin.
Aynen baya agrasifmiş vallaİlk banı degil belliki hanımefendinin
Belli olmaz canım yinede haberet durumunusu anlik yok cnm yani pede bulasmıyor yani peçeteye arada geliyor cok az ama eminim arkasi gelir ümitlenmeye gerek yok
ayni seyden bendr yakiniyordum esime beni üzmemek icin soylemiyormus bisey git gide onun da sabri tükeniyor snrm daha belli ediyor üzüntüsünü hayrlisi
aynen öyle cnm Amin insAllah
Hamilelik hormonlarıda üstüne gelince banlar manlarAynen baya agrasifmiş valla
Ederim cnmBelli olmaz canım yinede haberet durumunu
Aynen vallaHamilelik hormonlarıda üstüne gelince banlar manlar
İnşallah cnm inşallal yaİnsallah balam insallah gebesindir rabbim daha fazla bekletmesin seni insallah nette uzun süredir bunu arastırıyorum günah diyenler var ama kan oldugu sürece günah olarak acıklayan hocalar yazmıs lekelenme sürecleri günah sayılmıyor anladıgım kadarıyla hep doktor yorumlarıda buldum bak atayım sanada
Kacıncı gün bitiyor ve banyo yapıyorsun?İnşallah cnm inşallal ya
Ben banyo edilmesi gerekiyor diye biliyorum cnm adet bitip banyo edip o gece çok birlikte olduk cnm malesef değişen bişey olmadı
5 cnm ogün banyo ediyorum ve oluyor 7 güne kadar leke geliyo sonra bnde şöyle bişey var zaten isterse regl bitincr 10 gün bekliyeyim ilk ilişkide leke geliyorKacıncı gün bitiyor ve banyo yapıyorsun?
Anladım canım o bendede oluyor 7.günüde degerlendirmissinizdir herhalde regl öncesinide tabi5 cnm ogün banyo ediyorum ve oluyor 7 güne kadar leke geliyo sonra bnde şöyle bişey var zaten isterse regl bitincr 10 gün bekliyeyim ilk ilişkide leke geliyor
Evet cnm regl öncesi ve sonrası mutlaka degerlendiriyoruz zaten özlem olmasın diyeAnladım canım o bendede oluyor 7.günüde degerlendirmissinizdir herhalde regl öncesinide tabi
Bakalım canim ona hamisizdir ama ben umutlanmiyorum ben kendimi reğli gibi hayel ediyorumBenimde evlilik yıldönümü bu ay da bende bi umut bekliyorum
Aglama minik kuzum olsun Allahın farklı planları var demekki bu kadar sabrın sonu mutlaka selamettir gelecek bizim ikizlerEvet cnm regl öncesi ve sonrası mutlaka degerlendiriyoruz zaten özlem olmasın diyebu yöntemide çürüttüm olmuyor amudada kalksam oy oy aglanacak halime gülüyorum
ahh keşke kuzummmm9güne kalmadan gebeyim dermisin acaba
İnşâllah cnm ya inşallah bu ayda olmazsa daha takmam zaten kuzu dua ediyorum bu ay Rabbim güldürsün yüzümü diye başkada bişey gelmiyor elimdenAglama minik kuzum olsun Allahın farklı planları var demekki bu kadar sabrın sonu mutlaka selamettir gelecek bizim ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?