- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Canım geçte yumurtlama olur ben bu ay22.gün gördüm yapmaya devam ett
Sana ısrarla regl son günü iliskiyi tavsiye ediyorum. Cünkü yumurtlamaların net göstermiyor testlerde o günü degerlendir be balam
Aynen canım rahat olmak ben bu ay sadece yumurtlama takip ettim mesela suan adet günümü bile hesaplamıyorum stres yapmak isteniyorumBende gecen ay 26.günde yumurtladim deli gibi degerlendirdik ama olmadi canim. En iyisi salmak.
Ayy az kalmış kız eslem ben de heyecanlandım şimdiKuzum 3yıl oldu olmadı tedavilerimide oldum tüp bebekten daha öte tedavi yok oda çol pahalı bunu zarzor kredi ile yaptık ve son umudum daha yapamayız elbet Allahtan ümit kesilmez cnm ama ilerledikçe süre malesef umutsuz oluyorsun artık..
İnşallah ya inşallah bebiştendir 6 gün sonra belli olacak bakalım
Bide bana sor günler geçmiyor kalbim küt küt hep heyecandan gidicem öteki tarafa nerdeyseAyy az kalmış kız eslem ben de heyecanlandım şimdiAllahım nasip eder de mutlu haberini duyarız inş ☺
Ben de öyle bugün yarın yumurtlarım herhalde sol kasığıma ağrı giriyor arada, ama hiç düşünmemeye çalışıyorum bakalım başarabilecek miyimAynen canım rahat olmak ben bu ay sadece yumurtlama takip ettim mesela suan adet günümü bile hesaplamıyorum stres yapmak isteniyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canımmmBide bana sor günler geçmiyor kalbim küt küt hep heyecandan gidicem öteki tarafa nerdeyseamin amin kuzum inşallah dualarınızı eksik etmeyin bnden
Aynen canım yap geçsin o psikolojiyle girme testlemi takip yaptın canımBen de öyle bugün yarın yumurtlarım herhalde sol kasığıma ağrı giriyor arada, ama hiç düşünmemeye çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim ☺
Bilmiyorum canım ama sanmam kaç gün var aderineKızlar Aspirin C suda eritilen regeli geciktirirmi? Biraz kırgınlık var üzerimde içsemmi diye düşünüyorum ne dersiniz
Zaten gecijtide 8 gün dahada gecikirmi diyeBilmiyorum canım ama sanmam kaç gün var aderine
Ediyorum canım aklıma geldikçe, seni burda ilk gördüğümde ne yazdığını hatırlamasam da çok etkilendiğimi hatırlıyorum sana ayrıca dua edeceğim demiştim o gün meryem suresi okumuştum , yüsra ve sen 3 yıl olduğu için bizden önce size versin AllahımBide bana sor günler geçmiyor kalbim küt küt hep heyecandan gidicem öteki tarafa nerdeyseamin amin kuzum inşallah dualarınızı eksik etmeyin bnden
Yok canım önceki aylarda yapmıştım tahminen 11-14. Arası yumurtluyorum bu ay yapmayıp gerilmeyeyim dedim yeni test almadım ağrıdan anlıyorumAynen canım yap geçsin o psikolojiyle girme testlemi takip yaptın canım☺
su anlik yok cnm yani pede bulasmıyor yani peçeteye arada geliyor cok az ama eminim arkasi gelir ümitlenmeye gerek yokDevamı varmı canım?
ayni seyden bendr yakiniyordum esime beni üzmemek icin soylemiyormus bisey git gide onun da sabri tükeniyor snrm daha belli ediyor üzüntüsünü hayrlisiAh bu kadınlar regl dönemlerinde cok daha alıngan oluyoruz belki büyütülmemesi gereken bir mesele ama büyütüyoruzBende kocamın beni anlamadıgını düsünüyorum fazla sakin cünkü olacak olacak calısmalara devam diyip duruyor bi adamın hicmi umudu kırılmaz yok kırılmıyor benimle oturup üzülmüyor diye kızıyorum kafaya bakarmısınız halbuki en dogrusunu o yapıyor bende onun gibi rahat davranabilsem kasmasam olurdu simdiye kim bilir...
aynen öyle cnm Amin insAllahAyni durumdayiz canim olana şükretmekten başka çaremiz yok. Allah yardimcimizolsun
Bilemedim valla canım test negatifti dimi seninZaten gecijtide 8 gün dahada gecikirmi diye
Amin cnm inşallah Allahım razı olsunİnşallah güzel haberler alırsın canımmm
Anlıyorsan ne güzel o zaman canım değerlendirYok canım önceki aylarda yapmıştım tahminen 11-14. Arası yumurtluyorum bu ay yapmayıp gerilmeyeyim dedim yeni test almadım ağrıdan anlıyorum ☺☺
Ahh kuzum ya hepimize nasip etsin inşallah yaEdiyorum canım aklıma geldikçe, seni burda ilk gördüğümde ne yazdığını hatırlamasam da çok etkilendiğimi hatırlıyorum sana ayrıca dua edeceğim demiştim o gün meryem suresi okumuştum , yüsra ve sen 3 yıl olduğu için bizden önce size versin Allahım ☺
Sali carsamba anca gorruz ozaman1500 de kese görünüyor bildiğim kadarıyla
İki güne bir değerlendiriyoruz, her gün denedik olmadı bakalım böyle deneyelim nasibi varsa gelir zatenAnlıyorsan ne güzel o zaman canım değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?