- 25 Temmuz 2013
- 13.370
- 54.591
- 798
Evet, elbet bir gün gelecek bebisler Allahın izniyle.Hadi yaaaCanım inşallah ama ben de adet olcam gibi erken.Cunku adetteki gibi bi kasılma ağrı var gebelikteki gibi değil bakalım bekleyecegiz olmazsa yeniden deneriz napalim
Canım geçte yumurtlama olur ben bu ay22.gün gördüm yapmaya devam ettKuzular nasilsiniz ben sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelerin saglikla devam etsin insallah gebelikleri. Ben sanirim bu sitenin demirbasi kaldim. Bugün ilk defa ovulasyon denedim reglinin 17.günü ve silik cikti. Bu ayda ya gec yumurtlicam ya da yumurtlama olmayacak. Bu ay testlere belirtilere bagli kalmadan iliski deniyorum. Regli bittiginden beri 2 günde bir degerlendiriyorum. Aylardir testler pik oluyor degerlendiriyorum olmuyor. Bu ay folik asit bile kullanmadim. Sanirim olmayacagini kabullendim.
Ah bu kadınlar regl dönemlerinde cok daha alıngan oluyoruz belki büyütülmemesi gereken bir mesele ama büyütüyoruzYorum bile yapmak istemiyorum artik gerçekten Allah büyük eşimde dışına vuruyor artık bqya üzüldüğünü yüzüne söyleyince dayanamayıp ağlıyorum mesaj attım demin
Elimdeki 10 günlük hayit hapını da bitirip ilaclari da birakicam artk
İnsallah kuzumAha icine dogmus insallah cikar biri hamisim die
Demiştim ya bu ay bir garibim anlamsız sevinçliyim diye ilk
gelin yapayım ciceklerim ask olsunTünaydın canım bizede yap kahveinşallah çıkar hamişimiz bende inşallah 2 hafta sonra hamişim derim haha hayal işte
İyi eglenceler balam keyfine bakBen indim canlar. Mersindeymcok sukur sknti cikmdi. Ama felaket burasi. Ne bicim sicak yaa. Sanki kıs mevsiminden yaza gectim
9güne kalmadan gebeyim dermisin acababenimde 9 günüm kaldı kızlaaaaaarrr geçmiyor zaman
Allah razı olsun rabbim gönlünden duysun seni saglıkla evladına kavustursun duaların kabul olsun mini böcekli cicegim benimKızlar şimdi kuranı mı okudum allahım kabul rtsin inşallah sizler içinde dua ettim takdiri ilahide artık rabbim tek tek hamilelik bekleyenlere inşallah verirHamile olanlarada sağlıkla bebeler dünyaya getirir inşallahhh AMİNNNNNNNNNN
Sana ısrarla regl son günü iliskiyi tavsiye ediyorum. Cünkü yumurtlamaların net göstermiyor testlerde o günü degerlendir be balamKuzular nasilsiniz ben sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelerin saglikla devam etsin insallah gebelikleri. Ben sanirim bu sitenin demirbasi kaldim. Bugün ilk defa ovulasyon denedim reglinin 17.günü ve silik cikti. Bu ayda ya gec yumurtlicam ya da yumurtlama olmayacak. Bu ay testlere belirtilere bagli kalmadan iliski deniyorum. Regli bittiginden beri 2 günde bir degerlendiriyorum. Aylardir testler pik oluyor degerlendiriyorum olmuyor. Bu ay folik asit bile kullanmadim. Sanirim olmayacagini kabullendim.
Allah senide saglıkla evladına kavustursun insallah cicegim Allah razı olsun dualarınız kabul olsunAllah kabul eylesin bekleyenlere umudunu kesmeyenlere anneliği özleyenlere bennden de avuç dolusu aminn amiinnnh
İnşallah canım yaaa keşkeeegelin yapayım ciceklerim ask olsunbelkide hamile oldugundan haberi olmayan dörtyüztane hamile geziyor aramızda kim bilir insallah birileri ben burdayım gebeyim der bakalım
Uykudan gözümü açamıyorum ki sohbete katılayım cnm arada bakıp çıkıyorum öle ne depresyonu kız henüz adet olmadım olursam gircem
Ay bebekmi uyutuyor yoksa bütün gecede yoktunUykudan gözümü açamıyorum ki sohbete katılayım cnm arada bakıp çıkıyorum öle ne depresyonu kız henüz adet olmadım olursam gircem
Kız bebek degil ilaçlar uyku yapıyor avareyim bu aralar valla bu son şansımdı kuzu biliyonuz çok pis girerim hemdeAy bebekmi uyutuyor yoksa bütün gecede yoktunadet olursanda girme balam Allahbüyük herseyin vardır bir sebebi onun katında
Niye son sansın anlamadım ve belki ilac degilde bebek uyutuyor nereden bileceksinkiKız bebek degil ilaçlar uyku yapıyor avareyim bu aralar valla bu son şansımdı kuzu biliyonuz çok pis girerim hemde
Kuzum 3yıl oldu olmadı tedavilerimide oldum tüp bebekten daha öte tedavi yok oda çol pahalı bunu zarzor kredi ile yaptık ve son umudum daha yapamayız elbet Allahtan ümit kesilmez cnm ama ilerledikçe süre malesef umutsuz oluyorsun artık..Niye son sansın anlamadım ve belki ilac degilde bebek uyutuyor nereden bileceksinkinefes alıyorsak umut var demektir biliyorsun sende er yada gec kavusacaz bebeklerimize gönlünü ferah tut
Baya bir yemiş galiba
insan hissettiği çıkıyor sanki ben son 3-4 gündür olmadığını düşünüyordum ki olmadı nitekim
İdare eder cnm sen nasılsın vala artik bende kabullemcem snrm ilaçları bende birakicam hayit hapının son 10 dozu kaldi ondan sonra glukofen folik asit hayit hapi hepsini birakicam artik bebek olsun die dusunmicem zaten olmuyor nasibimizde bi yavrumuz vqr demek ki Rabbim ona sağlık versin olmayana isteyene nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?