Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim ovü testi siparislerim geldi

Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste
Ben de çok yeniyim ovu testi konusunda ama bildiklerimi söyleyeyim. Sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor, onun dışında her gün ayni saatte yapılmalı. Testten iki saat önce sıvı alımı kesilmiş olmalı (yoksa çok silik çıkıyor pik olsa da).

benim reglim 19 ekimde bakalım gerçi olursam üzülmeyeceğim çünkü adetin 3 günü horman testi için çağırdı doktor o beni motive ediyor
Benim de 16sında. Dün akşam fena adet sancıları yaşadım durdum boş boş, ha geldi ha gelecek derken sancılar kesildi ortalık süt liman şimdi.

Tamam cicegim dikkat edecem aksam saatlerindede yapsam olur anladıgım kadarıyla

Eveeeeeeetttt topigim sessizlesti yoklugun cok belli oldu herkes seni sordu
Senden cok ban konusunu merak ettiler desem yeridir
Okudum okudum misafir olarak hepsini okudum hatta baska bi topikte beynine hayran kaldigim iki uc insan olmus onlarada saygilarimi ileticem musait bi zamanda

Okudum okudum misafir olarak hepsini okudum hatta baska bi topikte beynine hayran kaldigim iki uc insan olmus onlarada saygilarimi ileticem musait bi zamanda
Neisin var baska topiklerde yaaaa sal gitsin sen buraya aitsin yine ban yeme saygı sunayım derken bosver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…