- 25 Temmuz 2013
- 13.370
- 54.591
- 798
Ben de çok yeniyim ovu testi konusunda ama bildiklerimi söyleyeyim. Sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor, onun dışında her gün ayni saatte yapılmalı. Testten iki saat önce sıvı alımı kesilmiş olmalı (yoksa çok silik çıkıyor pik olsa da).Ciceklerim ovü testi siparislerim geldi
Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste
Amannnn iyi ki normal hayatta karsima cikmiyolar ciksalar daha guzel seyler soylicem neyse sakinimBen bir türlü göremedim konuşmalarınızı sayfayı bulamadım
ben hiç kullanmadım valla 1 senedir gelişine serbest canımız ne zaman isterse yani
Hahahahha ozledin miiiggggOh sükürrrrr
Benim de 16sında. Dün akşam fena adet sancıları yaşadım durdum boş boş, ha geldi ha gelecek derken sancılar kesildi ortalık süt liman şimdi.benim reglim 19 ekimde bakalım gerçi olursam üzülmeyeceğim çünkü adetin 3 günü horman testi için çağırdı doktor o beni motive ediyor
Tamam cicegim dikkat edecem aksam saatlerindede yapsam olur anladıgım kadarıylaBen de çok yeniyim ovu testi konusunda ama bildiklerimi söyleyeyim. Sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor, onun dışında her gün ayni saatte yapılmalı. Testten iki saat önce sıvı alımı kesilmiş olmalı (yoksa çok silik çıkıyor pik olsa da).
acaba bende mi denesem ama kafam bir türlü almadıbende ilk kez kullanacam canım benim aslında belirtilerden hissedebiliyorum ama yinede teyit etmek istedim
Oglen 12 ve 16 arasi yap kuzucumTamam cicegim dikkat edecem aksam saatlerindede yapsam olur anladıgım kadarıyla
isabetli olmuş canımNanaaaaa ben ovulasyonla hamis kaldimgerci 10 gun kullandim ama iyi kullanmisim
EveeeeeeettttHahahahha ozledin miiigggg
Evet olur, yeter ki sıvı alımına dikkat et. Ovu testleri sana hayırlı gelsin pıt diye hamile kal inşallah.Tamam cicegim dikkat edecem aksam saatlerindede yapsam olur anladıgım kadarıyla
Tamam balamOglen 12 ve 16 arasi yap kuzucum
Okudum okudum misafir olarak hepsini okudum hatta baska bi topikte beynine hayran kaldigim iki uc insan olmus onlarada saygilarimi ileticem musait bi zamandaEveeeeeeetttttopigim sessizlesti yoklugun cok belli oldu herkes seni sordu
Senden cok ban konusunu merak ettiler desem yeridir
Sagol bebegim insallah ikimizede hayırlı ugurlu getirir bebislerimiziiiEvet olur, yeter ki sıvı alımına dikkat et. Ovu testleri sana hayırlı gelsin pıt diye hamile kal inşallah.
Ben 10 gun yaptim hamisim insallah sana da ugurlu gelir anacimTamam balam
Aynen masallah nokta atisi yapmis yigidimisabetli olmuş canım
Neisin var baska topiklerde yaaaa sal gitsin sen buraya aitsin yine ban yeme saygı sunayım derken bosverOkudum okudum misafir olarak hepsini okudum hatta baska bi topikte beynine hayran kaldigim iki uc insan olmus onlarada saygilarimi ileticem musait bi zamanda
Ayyyy amiiiin kuzucum insallah cok sagollBen 10 gun yaptim hamisim insallah sana da ugurlu gelir anacim
Valla umrumda degil sulalerine saygi duyucam hepsininNeisin var baska topiklerde yaaaa sal gitsin sen buraya aitsin yine ban yeme saygı sunayım derken bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?