Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda yeniden nasip olur, bende 7 ay önce 5 aylıkken bebeğimi kaybettim suyum geldi :/ şimdi yeniden istiyoruz kısmetse

kızlar iyi geceler .benim rahimde ağrı kasılma oluyor sanki .biraz da batmalar var.bat 15 i.bu hamilelik belirtisi değil demi.zaten geçen ay da böyle olmuştu sonra erken adet olduydum
Canım hamilelik belirtisi ya da değil diyemeyiz ki. Adet belirtisi de olabilir, hamilelik belirtisi de. İnşallah hamileliktir. az kaldı, sabret biraz daha lütfen.

Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda yeniden nasip olur, bende 7 ay önce 5 aylıkken bebeğimi kaybettim suyum geldi :/ şimdi yeniden istiyoruz kısmetse
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur düşügün bir ayağı içerde olur diyorlar inşallah da öyle olur tez zaman da gelir bebislerimiz

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur düşügün bir ayağı içerde olur diyorlar inşallah da öyle olur tez zaman da gelir bebislerimiz
Inşallah bekliyoruz artık hayırlısı

Benimde genel olarak düzenlidir ama bi kaç gün olsada yum zamanı değiştiği oluyor

Hosgeldin cicegim amin insallah sürekli burada olurum dersen batını ver senide listemize alalım rabbim saglıklı ikizler versin insallah
Çok tşk ederim girip bakıyordum hep nasip şimdi kayıt yapmak nasip oldu olurum tabi ama kurtajdan sonra ilk adeti görmedim henüz bende ne zaman geleceğini bilmiyorum daha bugün 30 gün oldu soğan kurune başladım çabuk olayım die

Ay çok sıkıldım ama bu durumdan. Birkaç güne duzelir herhalde site. Birkaç gün sonra görüşürüz kızlar.

Anladım canım rica ederim maydonoz suyuda kaynatıp ic istersen oda güzel söküyormus

Öyleyse 4ve 5. Günleri degerlendir bebegim

Ben sogan kürü yaptıgım ay pek bir degisiklik olmamıstı reglde insallah sende ise yarar canım
Son çare doktora giderim artık ne yapalım.. inşallah da işe yarar içene kadar yüzüm gözüm iç içe giriyor

Benim bildiğim kahverengi akinti varken ilişki olmuyor tam temizlenmiş olmuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…