Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay insallah yaaa
rüyam tuhaftı ama anlamı çok güzel
Rüyada ölü birinin yeniden ölmesi, bekar olanlar için evlenmek anlamına gelir. Hayatınızdaki değişiklikler sizi mutlu edecek ve hatta bebek müjdesi de alabilirsiniz. Çok sevdiğiniz birinin çocuğu olacağını öğrenebilirsiniz. Rüyada ölü birinin ikinci kez öldüğünü görmek, hayallerin bir nevi gerçek olması ve dileklerin kabulü olarak yorumlanır. İçinizden geçen bir şeyin gerçekleşmesi sizi çok mutlu edecek.

Rüyada Ölmüş Birinin Tekrar Öldüğünü Görüp Ağlamak
Sevinç göz yaşı dökmek ve alınacak haberler ile birlikte çok mutlu olmaya yorumlanır. Bebek müjdesi olabilir. Evli olan çiftler için de çocuk sahibi olmaya yorumlanır. Ya da beklediğiniz bir sınav veya başvuru sonucundan mutlu olabilirsiniz. Beklediğiniz sonuç gelebilir.

Ayyyyy kııızzzzz bende aynı rüyayı görmüstümmmmmmmmm yakın zamandaaaaaa . hayırlar olsun insallaaaaaaaah

sürekli iç çamaşırım ıslanıyormuş gibi hissediyorum bu niye oluyor yaa kızlar bilen var mı

babam bana bebeğimle geldi galiba rüyanın anlamına göre inşallah öyle olur bakalım inş hayırlısı olur kuzum
Ay insallah ayyyy demeee benimde babamdııııııııı
Hıckıra hıckıra aglıyordum icimden bir parca kopmustu rüyamda iki haftada rüyayı silememistim kafamdan Allah mekanlarını cennet eylesin yarabbiiiimmm

valla sersem gibiyim sabaha karşı gördüm rüyayı alarm çalmasaydı devamını görecektim uyandım allah ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin canım

Ciceklerim ovü testi siparislerim geldi

Bu kör cahili aydınlatın lütfen nasıl yapacam neye dikkat edecem falan falan iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…