- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Bencede en guzeli keyfini yasa diyorum yaa ben uyuklarken yapiyodum kafami hic o ise kitlememistim hatta puf noktalarini bile bilmiyodum dediler ki hemen kalkma yataktan iste yastik koy falanBizimkide çok istiyo ama o işe gelince olsun istiyosak hergün yapmak olmaz diyo bide nasip işine de çok inanıyo doğrusu naziğimizde varsa illaki bulcak ama yoksa istediğimiz kadar uğraşalım diyo bende takmıyorum artık napayım adamın üstüne atlayamamyacanımız ne zaman isterse
Valla oylee gozumden uyku aka aka yaptigimi biliyorum hatta bittiginde direk uyumusum bigun
Ben yazın 2 kere denedim.2sinde de hamile kaldım.ikisi de kimyasalla sonuçlandı.gecen ay ilk defa hamile kalmadim coraspirin kullandigim için sanirim 3 gün önceden adetim geldi.bir de bu ay işte.4 deneme 2 si hüsran biri negatif.aynen öyle canım sen ne kadardır istiyorsun benim 10.ayım
Picos var bende bi de yumurta tembelligi yumurta büyüyor ama catlamiyor bir buçuk ayda bir Regl oluyorum.. yok kayseri de yaşıyorum
Adet döngün kaç gün ve düzenli mi? Ben de pik görünce kesin çatlıyor sanıyordumArtemissisipi @Mrsiron_ benim ovülasyon testinde kopkoyu çıkıyor bazı günler ancak yumurtalarım çatlamıyor benim. Çatlatma iğnesi kullanmadığım aylarda çatlamıyor ama yine de kopkoyu çıkıyor. Yanıltıcı olabiliyor yani yüzde yüz güvenmeyin
Ben öylesine yaptım ya adet olcam sanki öyle hissediyorum malesef.rahimde kasılma oluyor bu bende adet geliyor belirtisiÇıkmazdı canım, idrara geçmesi icin zaman lazım.
Bencede en guzeli keyfini yasa diyorum yaa ben uyuklarken yapiyodum kafami hic o ise kitlememistim hatta puf noktalarini bile bilmiyodum dediler ki hemen kalkma yataktan iste yastik koy falano kadar bilgisizdim
Valla onlar dedi hemen kalkma diye ama yaptiktan sonra ben hemen sigaraya kosuyodumSen zaten o işi yaparkende uyuyomussun kuzum kalkma ihtimalin mi var sanki yatıştaymışsın zatiBen duramıyodum dusa gidiyodum hemen hoş artık hemen dusa da girmiyorum ama yine yok bebem yine yok
Şaşırdım. Ne yapcaz o zaman ya sürekli doktora mı gideceğiz bak yumurta var mı çatlamış mı diye?Artemissisipi @Mrsiron_ benim ovülasyon testinde kopkoyu çıkıyor bazı günler ancak yumurtalarım çatlamıyor benim. Çatlatma iğnesi kullanmadığım aylarda çatlamıyor ama yine de kopkoyu çıkıyor. Yanıltıcı olabiliyor yani yüzde yüz güvenmeyin
Hayırlısı olsun kuzum. Ben de adet olma öncesi sürünmesi yaşıyorum. Bi ağrılar gelip süründürüyor bi kesiliyor hiç bir şey yokmuş gibi, bir türlü olamıyorum.Ben öylesine yaptım ya adet olcam sanki öyle hissediyorum malesef.rahimde kasılma oluyor bu bende adet geliyor belirtisi
Adet günün geçti mı canım ? test yaptinmiHayırlısı olsun kuzum. Ben de adet olma öncesi sürünmesi yaşıyorum. Bi ağrılar gelip süründürüyor bi kesiliyor hiç bir şey yokmuş gibi, bir türlü olamıyorum.
Valla onlar dedi hemen kalkma diye ama yaptiktan sonra ben hemen sigaraya kosuyodumdayanamiyodum yani canim cok istiyodu bi kere uyudum kiz deli
Hahahahah valla bilmiyorum bu taktik mi degil mi ama tuttuTöbe estağfurullah millet temizlenmeye gider dusa gider bu sigaraya iyice pislenmeye gidiyomuş öyle mi yapmak gerekiyo acaba sigara kullanmayan biri olarak senin taktiği mi denesem
Arkadaşlar beni de ekleyebilir misiniz :) adetime 1 gün var kan sonucum 78.28 cıktı:)
Zamanı var bazı şeylerin canım sabırlı olmak lazım
Hahahahah valla bilmiyorum bu taktik mi degil mi ama tuttudeli kiz guldurdun
Aminn canım darısı tüm isteyenlere inşallahTebrikler canm sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah
Aynen canımmmEvet canim sabir tevekkül ve dua. 3 yildir bu şekilde devam ediyorum. Bugünümüzede şükürler olsun
Ayy bencede gulmeye o kadar ihtiyacim var kiTuttuğuna göre var biseyler varGülelim gençleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?