Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede en guzeli keyfini yasa diyorum yaa ben uyuklarken yapiyodum kafami hic o ise kitlememistim hatta puf noktalarini bile bilmiyodum dediler ki hemen kalkma yataktan iste yastik koy falan o kadar bilgisizdim

.aynen öyle canım sen ne kadardır istiyorsun benim 10.ayım
Ben yazın 2 kere denedim.2sinde de hamile kaldım.ikisi de kimyasalla sonuçlandı.gecen ay ilk defa hamile kalmadim coraspirin kullandigim için sanirim 3 gün önceden adetim geldi.bir de bu ay işte.4 deneme 2 si hüsran biri negatif

Picos var bende bi de yumurta tembelligi yumurta büyüyor ama catlamiyor bir buçuk ayda bir Regl oluyorum.. yok kayseri de yaşıyorum

Pcos için 15 gün soğan suyu kürü denesen? Yumurtalar için de incir ve havuç tükeysen? incir yumurta gelistiriyomus havuç da çatlamasına yardımcıymış. Yada direkt macun felan alsan

Adet döngün kaç gün ve düzenli mi? Ben de pik görünce kesin çatlıyor sanıyordum

Bencede en guzeli keyfini yasa diyorum yaa ben uyuklarken yapiyodum kafami hic o ise kitlememistim hatta puf noktalarini bile bilmiyodum dediler ki hemen kalkma yataktan iste yastik koy falan o kadar bilgisizdim

Sen zaten o işi yaparkende uyuyomussun kuzum kalkma ihtimalin mi var sanki yatıştaymışsın zati Ben duramıyodum dusa gidiyodum hemen hoş artık hemen dusa da girmiyorum ama yine yok bebem yine yok

Sen zaten o işi yaparkende uyuyomussun kuzum kalkma ihtimalin mi var sanki yatıştaymışsın zati Ben duramıyodum dusa gidiyodum hemen hoş artık hemen dusa da girmiyorum ama yine yok bebem yine yok
Valla onlar dedi hemen kalkma diye ama yaptiktan sonra ben hemen sigaraya kosuyodum dayanamiyodum yani canim cok istiyodu bi kere uyudum kiz deli

Şaşırdım. Ne yapcaz o zaman ya sürekli doktora mı gideceğiz bak yumurta var mı çatlamış mı diye? Ne zor işler ya.

Ben öylesine yaptım ya adet olcam sanki öyle hissediyorum malesef.rahimde kasılma oluyor bu bende adet geliyor belirtisi
Hayırlısı olsun kuzum. Ben de adet olma öncesi sürünmesi yaşıyorum. Bi ağrılar gelip süründürüyor bi kesiliyor hiç bir şey yokmuş gibi, bir türlü olamıyorum.

Valla onlar dedi hemen kalkma diye ama yaptiktan sonra ben hemen sigaraya kosuyodum dayanamiyodum yani canim cok istiyodu bi kere uyudum kiz deli

Töbe estağfurullah millet temizlenmeye gider dusa gider bu sigaraya iyice pislenmeye gidiyomuş öyle mi yapmak gerekiyo acaba sigara kullanmayan biri olarak senin taktiği mi denesem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…