- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Tesekkur ederim bebegimYa ne güzelhayırlısı olsun o zaman evliliğiniz de bebek de
Valla hamiş olsam fikir yürütürüm de:) hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı olurmuş canım ama o dediğiniz ağrı bende de var suan sol alt kasıgımdan yukarıya doğru bir kramp giriyor belimede vuruyor nedir bilmiyorumValla ikimizden baska konusan yok kikeske yardimci olsalar
Picos var bende bi de yumurta tembelligi yumurta büyüyor ama catlamiyor bir buçuk ayda bir Regl oluyorum.. yok kayseri de yaşıyorumHerhangi bi engel var mı peki canm istanbulda mısın bide. Gerçekten iyi bi doktor bulmak çok zor, inşAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur
Valla bi bak istersen ben hamilelikten adet agrisi gibi agri cekince suphelenmistimValla hamiş olsam fikir yürütürüm de:) hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı olurmuş canım ama o dediğiniz ağrı bende de var suan sol alt kasıgımdan yukarıya doğru bir kramp giriyor belimede vuruyor nedir bilmiyorum
Amin canım inşallah hepimize de nasip olur sağlıklı hayırlı bebislerHerhangi bi engel var mı peki canm istanbulda mısın bide. Gerçekten iyi bi doktor bulmak çok zor, inşAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur
Canım yumurtlamamın üstünden daha 6 gün geçti hemen belirti vermez ki sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma inşallah iyi gelir sol tarafım fena ya oturamıyorum bileValla bi bak istersen ben hamilelikten adet agrisi gibi agri cekince suphelenmistimkasikta agri karnimda gerginlik bide gogusumde agri vardi
Hem evliliğin hem hamileligin hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinTesekkur ederim bebegim♥ Seninde hayirli olsun bebisin sagsaglim gelsin insallah
Amin canimm benim cok sagol Allahim isteyen herkesin gobusunu bebisle doldursun insallahHem evliliğin hem hamileligin hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Amin amin hamilesin bizlere de dua etAmin canimm benim cok sagol Allahim isteyen herkesin gobusunu bebisle doldursun insallah
Bak ben yumurtlamadan sonra 1 hafta falan gecmisti sanirim iliskide asiri agri yasiyodum korkmustum hatta esimde pamuk pamuk biseyler kaliyodu iliskiden sonra meger cocuk oluyomus icerde ondanmis agrim sizimCanım yumurtlamamın üstünden daha 6 gün geçti hemen belirti vermez ki sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma inşallah iyi gelir sol tarafım fena ya oturamıyorum bile
Ederim kuzum ederim hepiniz dualarimdasiniz sizde dua edin sag saglim alayim kucagimaAmin amin hamilesin bizlere de dua et
Şimdi doktora gitsen de değerin 3000 olsun öyle gel keseyim görelim bebek oluşum aşamasındadır ağrılar normal diyecek büyük ihtimal bende ilk gittiğimde hiç bakmadı 1 hafta sonra kan tahlili yap değerin 3000 olsun öyle gel demişti ilişkiyi de kese görünene kadar yasak demiştiBilen biri var midir ki? Gerci ben simdi gitsem ne dicem hamileyim daha kese var mi yok mu bilmiyorum ama agrim cok mu dicemdalga gecerler valla benimle
İnşallah canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin içini ferah tut kötü şeyler getirme hiç aklinaEderim kuzum ederim hepiniz dualarimdasiniz sizde dua edin sag saglim alayim kucagima
Canim 2 3 gun once test yapmaya basladim ben hep 18.günden sonra yumurtluyorum. gecen ay 26.gunde oldu. Ama yumurtladigimda anlasiliyor bu ay hic belirtim yok suanda. Bakalim regliye kadar ovu yapicam
Bencede adet olana kadar hep bir umut vardırHmm olsun bencede yinede adete kadar devam et insAllah sonucu güzel olur
Benimki cocuk oldu mu ucunda uyumadan 24 saat butun ay yapar yeter ki cocuk istiyorum deama canim istiyo de 2 gunde 1 anca
İliski zaten yok hamile oldugumu ogrendigimden beri korkuyorum cunku ben o kadindan sonra 2 gunde 1 kan vermeye basladim 90.54 du ogrendigimde dun 1374 oldu bakalim yarinda vericem karindan bakilsin istiyorum bir arkadasim alttan ultrasonla dusurdu cocugunu bende korktum belki o yuzden dusurmedi ama hala sordugumda hayir o yuzden dustu diyoŞimdi doktora gitsen de değerin 3000 olsun öyle gel keseyim görelim bebek oluşum aşamasındadır ağrılar normal diyecek büyük ihtimal bende ilk gittiğimde hiç bakmadı 1 hafta sonra kan tahlili yap değerin 3000 olsun öyle gel demişti ilişkiyi de kese görünene kadar yasak demişti
Amin Allah razı olsun. Beklemenin çok yıpratıcı olduğunu biliyorum onjn için Rabbim en kısa zamanda buradaki herkesi çok sevindirsin istiyorum. Fırsat buldukça da okuyup yine isim isim dua ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?