- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Bugüne kadar hergün yaptın ve pik göremedin mi canm ?
Benimki cocuk oldu mu ucunda uyumadan 24 saat butun ay yapar yeter ki cocuk istiyorum deOlsun yinede güzel olmuş sonucu 4 5 gün üst üste iyi yapmışsınız valla benim adam hiç yapmaz öyle spermcikleri kıymetlidir azalırmış üst üste yaparsak
Amin Allah razı olsunOyy Allahh razı olsun ne güzel düşünmüş ve vakit ayırmışsın Rabbim gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla tez vakitte sana nasip etsin inşAllahhh❤
Biz bir ay 5 gün üst üste değerlendirince eşim gelip sordu şu yumurtlama zamanın bitmedi mi artık yeter yapmak istemiyorum diyeBenimki cocuk oldu mu ucunda uyumadan 24 saat butun ay yapar yeter ki cocuk istiyorum deama canim istiyo de 2 gunde 1 anca
Haklısın canım herşey kısmett hayırlısını dilemek şazım
O isyani ben ettim bu ne bee dedim bu da can istemiyorum bugun yok diyo o kadar yaptik dayanBiz bir ay 5 gün üst üste değerlendirince eşim gelip sordu şu yumurtlama zamanın bitmedi mi artık yeter yapmak istemiyorum diye
Neler çekiyoruz ya şu yumurtlama günlerindeO isyani ben ettim bu ne bee dedim bu da can istemiyorum bugun yok diyo o kadar yaptik dayan
Zamanı var bazı şeylerin canım sabırlı olmak lazımOluyor hatta kac aydir regli ertesi gün asiri degerlendirdim. Gecen ay 12 iliski olmus ama bos oldu. Bu ayda regli bittiginden beri haftada en az 3 gün degerlendiriyorum. Nasip degilmis
Valla oylee gozumden uyku aka aka yaptigimi biliyorum hatta bittiginde direk uyumusum bigunNeler çekiyoruz ya şu yumurtlama günlerinde
Aynisini bende yasiyorum valla hatta bugun doktora gidicektim bu yuzden bazen belimede vuruyo herkes normal diyo bilemedim biraz daha artarsa sanirim acile gidicem ama daha keseyi gormeye gitmedim doktora onlar bakar mi ki acilde onu da bilemedimMemeli Mestan canım ya ara ara böyle sol kasığımda çok fazla sancı batma oluyor çok şiddetli bazen sende de oluyor mu. Normal mi
Benimde belime vuruyor hatta bazen regl zamanında olan sancıların aynısı oluyor çok kötü oluyorum direk uzanıyorum. Ne zaman kese görmeye gideceksin. Bende bilmiyorum ki acilde bakıp bakmadıklarınıAynisini bende yasiyorum valla hatta bugun doktora gidicektim bu yuzden bazen belimede vuruyo herkes normal diyo bilemedim biraz daha artarsa sanirim acile gidicem ama daha keseyi gormeye gitmedim doktora onlar bakar mi ki acilde onu da bilemedim
Geçti gitti çok şükür artık zorla yapmazsınValla oylee gozumden uyku aka aka yaptigimi biliyorum hatta bittiginde direk uyumusum bigun
Artik hic yapmiyoruz doktora gidene kadar sahalardan cekildikGeçti gitti çok şükür artık zorla yapmazsın
Bilen biri var midir ki? Gerci ben simdi gitsem ne dicem hamileyim daha kese var mi yok mu bilmiyorum ama agrim cok mu dicemGeçti gitti çok şükür artık zorla yapmazsın
Yok ya niye dalga geçsinler ki. Burada ki tecrübeli anneler hamile arkadaşlar yazsalar keşkeBilen biri var midir ki? Gerci ben simdi gitsem ne dicem hamileyim daha kese var mi yok mu bilmiyorum ama agrim cok mu dicemdalga gecerler valla benimle
Valla ikimizden baska konusan yok kiYok ya niye dalga geçsinler ki. Burada ki tecrübeli anneler hamile arkadaşlar yazsalar keşke
Benim ilk bebek. Seninde galiba öyleValla ikimizden baska konusan yok kikeske yardimci olsalar
Evet tatlim daha 2.5 aylik evliyimBenim ilk bebek. Seninde galiba öyle
Ya ne güzelEvet tatlim daha 2.5 aylik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?