Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugüne kadar hergün yaptın ve pik göremedin mi canm ?

Canim 2 3 gun once test yapmaya basladim ben hep 18.günden sonra yumurtluyorum. gecen ay 26.gunde oldu. Ama yumurtladigimda anlasiliyor bu ay hic belirtim yok suanda. Bakalim regliye kadar ovu yapicam

Olsun yinede güzel olmuş sonucu 4 5 gün üst üste iyi yapmışsınız valla benim adam hiç yapmaz öyle spermcikleri kıymetlidir azalırmış üst üste yaparsak
Benimki cocuk oldu mu ucunda uyumadan 24 saat butun ay yapar yeter ki cocuk istiyorum de ama canim istiyo de 2 gunde 1 anca

Oyy Allahh razı olsun ne güzel düşünmüş ve vakit ayırmışsın Rabbim gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla tez vakitte sana nasip etsin inşAllahhh
Amin Allah razı olsun. Beklemenin çok yıpratıcı olduğunu biliyorum onjn için Rabbim en kısa zamanda buradaki herkesi çok sevindirsin istiyorum. Fırsat buldukça da okuyup yine isim isim dua ederim.

Memeli Mestan canım ya ara ara böyle sol kasığımda çok fazla sancı batma oluyor çok şiddetli bazen sende de oluyor mu. Normal mi
Aynisini bende yasiyorum valla hatta bugun doktora gidicektim bu yuzden bazen belimede vuruyo herkes normal diyo bilemedim biraz daha artarsa sanirim acile gidicem ama daha keseyi gormeye gitmedim doktora onlar bakar mi ki acilde onu da bilemedim

Aynisini bende yasiyorum valla hatta bugun doktora gidicektim bu yuzden bazen belimede vuruyo herkes normal diyo bilemedim biraz daha artarsa sanirim acile gidicem ama daha keseyi gormeye gitmedim doktora onlar bakar mi ki acilde onu da bilemedim
Benimde belime vuruyor hatta bazen regl zamanında olan sancıların aynısı oluyor çok kötü oluyorum direk uzanıyorum. Ne zaman kese görmeye gideceksin. Bende bilmiyorum ki acilde bakıp bakmadıklarını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…