Kız hamilesin inş da zaten adamı bırak sen de dayanamazsın 9 ay yatmayaOyyy geçmiş olsun kuzum haftasonu miss dinlen bol bol valla keyfime diyecek yok akşama kadar yatıyorum kocam yemek yapıp hazırlıyor bu hamilelik çok güzelmiş tabi bnm herif inşallah hamileyimdir bu arada 9 ay dayanmaz isyan eder yakında
Rabbim gönlüne göre versin kuzum saglıgı yerinde olsunda önemli olan oBen erkek hissediyorum bizim bi calisanda erkek bence dedi uyuz kocam kizim diye seviyo sende kiz dedin bakalim nolcakinsan olsun saglikli olsun benim olsun
Aynen oyleee insallah babasina cekmezRabbim gönlüne göre versin kuzum saglıgı yerinde olsunda önemli olan o
Benimde göğüs hassasiyetim yok son aylarda, doktor sordu tık yok göğüslerde dedim yumurta çatlamıyor mu acaba dedi ben de pik gördüm iki aydır dedim takviye verdi ama benim de 26-27 gün filan düzenli de ama çatlamama ihtimali var demekki25 gün. Ve evet düzenli. 1 yıl oldu korunmuyoruz ve üç dört ay ovülasyon takip ettim evde idrar kitiyle, bir türlü hamile kalamayınca doktora gittim 5 ay önce falan. Gördük ki çatlamıyor
Bende de sivilce oldu adet yerine bebis geldi umitsiz olma ama umitlenmede sabret sadecekızlar adet öncesi sivilcelerim de yerlerini aldıysa 5 gün önceden kabulleneyim en iyisi
Doktorlar da zaten her gün çağırıp bakmıyor ki allah ne verdiyse kafamıza göre yapıyorız bişeyler. ben yeni bir doktor buldum sağolsun kadın her gün çağırdı artık kesinleştirebilmek için. Uzun süre takipten sonra bu ay kesin karar verebildi çatlamadığına dair. Çok çok hızlı büyüyor oluşan yumurtalar ve çatlayamıyor kist oluyor ama nasıl oluyosa ben evde piki görüyorum.Şaşırdım. Ne yapcaz o zaman ya sürekli doktora mı gideceğiz bak yumurta var mı çatlamış mı diye?Ne zor işler ya.
Yatamam valla yatak batıyor artık eşim bırakmıyor kalkayım bişey olur diye ayy inşallah cnm dikkat ederim zatende bi sonucu öğreneydim hayırlısı ileKız hamilesin inş da zaten adamı bırak sen de dayanamazsın 9 ay yatmayailk üç ay dikkat eder sonra normal hayatına dönersin temizlik değil de yemek yapılıyor mide bulantısı geçince, son üç ay artık ağırlaşınca iş filan yapılmıyor zaten pek
Rica edebilirsin bence doktorundan bi arkadaşın böyle böyle oluyormuş benim de mi öyle acaba takip mi etsek diye. Boşu boşuna geçmiş resmen benim 1 yılımBenimde göğüs hassasiyetim yok son aylarda, doktor sordu tık yok göğüslerde dedim yumurta çatlamıyor mu acaba dedi ben de pik gördüm iki aydır dedim takviye verdi ama benim de 26-27 gün filan düzenli de ama çatlamama ihtimali var demekki
Kız bu adamı nasıl aldın acaba senAynen oyleee insallah babasina cekmez
Bosluguma geldi heralde anlamadim suan hayatta en gicik oldugum insan oKız bu adamı nasıl aldın acaba sen
Bende de küçük kistler var onun için önümüzdeki ay soğan kürü yapacağım onu da doktora sordum yapabilirsin dedi bakalım regl gelirse son günü başlayıp yumurtlamaya kadar yapayımDoktorlar da zaten her gün çağırıp bakmıyor ki allah ne verdiyse kafamıza göre yapıyorız bişeyler. ben yeni bir doktor buldum sağolsun kadın her gün çağırdı artık kesinleştirebilmek için. Uzun süre takipten sonra bu ay kesin karar verebildi çatlamadığına dair. Çok çok hızlı büyüyor oluşan yumurtalar ve çatlayamıyor kist oluyor ama nasıl oluyosa ben evde piki görüyorum.
Amaaaaan sallasana yavrm. Ona bakarsan cogu doktor bole kotu yorum yapio. Kismeti varsa illa ki dogacak. Bunu sen de biliosn. Vucudunun psikolojisini bozma bosuna. Gelecgi yoksa da zorla getrcen. Olmaz bole. Keyfini cikaaar. Allh korusun bbege bisy olsa bisy yapabilcek misin hayir. O yuzden sefasini sur cnmcim. Kendini de bebegi de strese sokmaBebek dusucek demeseydi doktor olucak kadin zerre takmazdim belki her wc de kalkip kontrol ediyorum kan var mi diye kan gormemek icin dua ediyorum psikolojimi bozdu kadin
Ne kadar sevgililik oldu yada aileler mi tanıştırdıBosluguma geldi heralde anlamadim suan hayatta en gicik oldugum insan opataklayasim var adami dakika basi
Kız bu adamı nasıl aldın acaba sen
2 sene sevgililik oldu o buldu beni b*k varmis gibi ben onu baska kiza yapiyodum yanlislikla kendime yaptimNe kadar sevgililik oldu yada aileler mi tanıştırdıaşkınıza hayran kaldım aşkından öldürücen adamı
Tesekkur ederim balim destegin icinAmaaaaan sallasana yavrm. Ona bakarsan cogu doktor bole kotu yorum yapio. Kismeti varsa illa ki dogacak. Bunu sen de biliosn. Vucudunun psikolojisini bozma bosuna. Gelecgi yoksa da zorla getrcen. Olmaz bole. Keyfini cikaaar. Allh korusun bbege bisy olsa bisy yapabilcek misin hayir. O yuzden sefasini sur cnmcim. Kendini de bebegi de strese sokma
Amin amin aminAllah razı olsun inşAllah inşallah tez zamanda duaların tecelli edip her birimizi bulsun❤❤
Halbuki gayette efendi geldi bana enişte gözünün içine bakıyordu siz nankörsünüz cadısınızKuzu buda benden çıktı yaBende eşime aynıyım ha hadi bu fasulye hamilelikten de bana noluyo anlamadım
Hahhhahah siz çok ayrılıp barışmışsınızdır kesin2 sene sevgililik oldu o buldu beni b*k varmis gibi ben onu baska kiza yapiyodum yanlislikla kendime yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?