Evet olabilir ama çatlayıp çatlamadığını görmesi de zor yaa.. genelde yumurtanın boyutu ölçülüyor çatlatma iğnesi yapılmadıysa sonraki günlerde nasıl anlaşılıyor ki, her gün gitmek mi gerekiyor, izin alıp gitmek de sorunRica edebilirsin bence doktorundan bi arkadaşın böyle böyle oluyormuş benim de mi öyle acaba takip mi etsek diye. Boşu boşuna geçmiş resmen benim 1 yılıminsan sinir oluyor böyle olunca
Ay canım yaaa nasıl güzel olur keşke bebis gelse, kimyasal olmasa.... Inşallah senin de her seyin yolunda gider sağlıkla doğar bebeğinBende de sivilce oldu adet yerine bebis geldi umitsiz olma ama umitlenmede sabret sadece
İnsallah balim insallah darisi basinaAy canım yaaa nasıl güzel olur keşke bebis gelse, kimyasal olmasa.... Inşallah senin de her seyin yolunda gider sağlıkla doğar bebeğin
Öğrenirsin de bizle paylaşırsın mutluluğunu inş canımYatamam valla yatak batıyor artık eşim bırakmıyor kalkayım bişey olur diye ayy inşallah cnm dikkat ederim zatende bi sonucu öğreneydim hayırlısı ile
İnşallah kuzum ya alayım mutlu haberi de başlıyayım senin duanaÖğrenirsin de bizle paylaşırsın mutluluğunu inş canım ☺
Evet artık yani sıra da bana gelsin lütfenİnşallah kuzum ya alayım mutlu haberi de başlıyayım senin duana
Yok hic ayrilmadik ben bi kere bunun yuzune telefon kapattim o zaman ogrenciydim yine ortak arkadasimiza arattirmis dedim agliyorum kapat telefonu tuba noldu dedi dedim ayrildik o da geri bunu aramis kardesim gecmis olsun ayrilmissiniz diye yazik o zaman okuyodu cebindeki telefon faturasinin parasiyla yanima geldi bende kyk da misafir kaliyodum bulamasin diye ogrenmis kyk da anons gectirdi zeyzey telefonunu acsin demis hahahaaHahhhahah siz çok ayrılıp barışmışsınızdır kesin
İnşallah yavrum inşallahEvet artık yani sıra da bana gelsin lütfen
Ya adam yollara düşmüş senin için sen laf et halenYok hic ayrilmadik ben bi kere bunun yuzune telefon kapattim o zaman ogrenciydim yine ortak arkadasimiza arattirmis dedim agliyorum kapat telefonu tuba noldu dedi dedim ayrildik o da geri bunu aramis kardesim gecmis olsun ayrilmissiniz diye yazik o zaman okuyodu cebindeki telefon faturasinin parasiyla yanima geldi bende kyk da misafir kaliyodum bulamasin diye ogrenmis kyk da anons gectirdi zeyzey telefonunu acsin demis hahahaa
Dusmeseymis rahat dursaymista yollara dusmek zorunda kalmasaymis en cok gelirken dua ediyomus nolur beni dinlesin diye tuba ya anlatmis ona cok guldumYa adam yollara düşmüş senin için sen laf et halen
Bilmiyorum yaa hani her zamanki bi ağrı değil ama hayal kırıklığı payıda bırakıyorum tabi senin bat kaçBilemedim ki yaa bende bir düşündüm aslında o ağrıyı çekince ama daha erkendir imkan vermedim bekleyip görcemaz kalmış seninde valla yakında belli olur canım
Çatladıktan itibaren kuzuCanım yumurtlamayı ben çatladıktan itibaren hesapladım doğrudur dimi yoksa pik oldugu gün mü hesaplanıyor
Adam üzülsün sen gül iyi bari affetmişsinDusmeseymis rahat dursaymista yollara dusmek zorunda kalmasaymis en cok gelirken dua ediyomus nolur beni dinlesin diye tuba ya anlatmis ona cok guldumiyi taniyo beni
Affettim affettim de yuzsuz 20 gun yanimdan gitmediAdam üzülsün sen gül iyi bari affetmişsin
Çok aşık sana belli yoksa senin bu canavarlıklarına dayanmazdı adam yurdundan yuvasından olmuş senin için sen halen çemkiriyosunAffettim affettim de yuzsuz 20 gun yanimdan gitmedisinavlara da girmedi ayy gidi ben ay gidi
Aynen canım ama ağrı yine girdi 1 saattir yoktu böyle değişik bir ağrı ya canım benim bat pek belli olmuyor ya düzensiz oldugu için mesela geçen ay 52.gün oldumBilmiyorum yaa hani her zamanki bi ağrı değil ama hayal kırıklığı payıda bırakıyorum tabi senin bat kaç
He bak orasi dogru yurdundan olduu teee trabzondan aldim getirdimÇok aşık sana belli yoksa senin bu canavarlıklarına dayanmazdı adam yurdundan yuvasından olmuş senin için sen halen çemkiriyosun
Çin takvimini duydunuz mu doğru çıkıyormuş cinsiyet tabi kesin değil ama her bakanın doğru çıkmışBen erkek hissediyorum bizim bi calisanda erkek bence dedi uyuz kocam kizim diye seviyo sende kiz dedin bakalim nolcakinsan olsun saglikli olsun benim olsun
Halbuki gayette efendi geldi bana enişte gözünün içine bakıyordu siz nankörsünüz cadısınız
Ya kıymet bikmen lazım bu devirde zor öle erkeği bulmakHe bak orasi dogru yurdundan olduu teee trabzondan aldim getirdimlaz inadini kirdimda getirdim cemkirmek benim ata sporum hatta ilk cemkirmeyi benim buyuk buyuk dedelerim bulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?