- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
Sağol canımm bende senin için ediyorum inşallah seninledir bebişinAyy hadi bakalım dua edicem bebişin içiinnnfark ettigim tek sey ani hareketlerde kasıklarımda batma oluyor adet belirtilerimde bu hiç olmazdı ama diğerleri klasik adet belirtisi bel ağrısı göğüslerim şişti vs :))
Evet koyu gidiyor gibi takip et bakalımKızlar iyi akşamlar
Napıyosunuz
Ben bugün bi tane ovulasyon testi yaptım
Hani hamileliği önceden belli ediyor diyorlarya
Adetime 6 gün kaldı
Beklediğimden koyu çıktı
Adete 2-3 kala iyce koyulaşırsa umutlancam
Sanırım burda yapan arkadaşlar vardı adete yakın daha koyu olursa hamilelik oluyormuş
Sen olumlusunu düşün hep canım inşallah vardırÖyle yapayım bari canım olumlu yada olumsuz neticelensin istiyorum artık çok yoruldum beklemektenhadi inşallah
Inşallah canım benimSen olumlusunu düşün hep canım inşallah vardır
Eğer yumurtlama değilse bu görüntü gebelik oluyor:) bende yumurtlama takibi yaparken gordum hemen hcg testi yaptım onda da cıktı, testin varsa sende yap mutlakaKızlar iyi akşamlar
Napıyosunuz
Ben bugün bi tane ovulasyon testi yaptım
Hani hamileliği önceden belli ediyor diyorlarya
Adetime 6 gün kaldı
Beklediğimden koyu çıktı
Adete 2-3 kala iyce koyulaşırsa umutlancam
Sanırım burda yapan arkadaşlar vardı adete yakın daha koyu olursa hamilelik oluyormuş
Gebeliği yeni öğrendim herhlde tebrikler :)Merhabalar hanimlar ben aranizda yeniyimm
Evet yeni ogrendim çok sükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah :)Gebeliği yeni öğrendim herhlde tebrikler :)
iyiyiz beyaNaparsınız be ya göbekliler ayyyy bebekliler
Evet 2 gün oldu, beklemiyordum adet düzensizliğinden bir de eşim istemiyordu onun için implanon sipariş etmiştim hatta pazartesi randevum vardı taktırmak için. Nasip işleriyiyiz beyasende yeni ögrendin sanirim gebe oldunu
5 hafta tam galibaYarin doktora gidicem insallah keseyi icinde de bebisi gorurum ben en son 8 eylulde olmustum adet kac haftalik oluyo anacim bu icimdeki canavar
Yok kuzucum bi netlessin doktora gidiyim goreyim bi canavari ondan sonra yapicamMemeli Mestan sen de takvimi aktifleştirsene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?