Korkma canim öyle şeyler getirme aklına insAllah hersey cok guzel olacak ole dusun ☺ bende korkuyorum kalbi atmazsa ya naparim diye ama aklima getirmemeye calisiyorum insAllah saglikli olur hepimizin bebegi dua edelim bol bolKimyasal olmasından korkuyom çünkü
test yaptın mı canım sen benim vajinamın yanı ağrıyor yaaa anlamadımaynen canım haklısın çok erken
ovulasyon bu kadar koyu çıkınca sevindim biraz 6 gün kala yapmıştım
sen hiç yapmışmıydın ovulasyon canım
Allah razı olsun canım inşallah ya bende dua ediyom hep bol bol Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahKorkma canim öyle şeyler getirme aklına insAllah hersey cok guzel olacak ole dusun ☺ bende korkuyorum kalbi atmazsa ya naparim diye ama aklima getirmemeye calisiyorum insAllah saglikli olur hepimizin bebegi dua edelim bol bol
Sen bilirsin canım öyle yapDayanabilsem adet günümde vercem canım bi adet günümü de atlatsam içim rahatlicak biraz ☺
Amin canim insAllahAllah razı olsun canım inşallah ya bende dua ediyom hep bol bol Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Yaaa hosgeldin bebegimmm ozledimmİnsallah hamilesin cicegimm
Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldiburdayım sükür @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın
Beybiii ben geldim
İyiyi. Canım bende belirti yaşamaya başlayanlardanım merak ediyorum öyle bekliyorum işte sen nasılsın görğşmeyeliii babyİnsallah hamilesin cicegimm
Kimler gebe yavrum bana bildirmeleri sart totemi düzenlemem sart
Bu sefer banım uzun sürdü sanırım iki bucuk ücgün bana seksen gün gibi geldiburdayım sükür @Loriklorik te kendinimi banlamıs ne diyeyim hayırlısı cicegim iyi olacaksa uzak kalsın biraz toparlasın baska bir sıkıntı varmı aklına gelen? Cicegim sen nasılsın
Beybiii ben geldim
Cikti mi sonucun kuzumAllah razı olsun canım inşallah ya bende dua ediyom hep bol bol Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Sneinde mi başladı göğüs ağrısı benimde inanılmaz acıyor anlatamamİyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar coksen nasılsın minnak pipilin nasıl banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü
Ben bile aldım cicegim sende basla
Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaagözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun
Geldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimm
Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andada
GöreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnnKeseyi gorduk cok sukur ♥ Dis gebelik degilmis insallah bebegide goruruz
Kesesini yirimFasulyenin kesesi ♥
Yaaaa tam fasulye teyzesiii darisi senin fasulyeyi gormeyeGeldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimmlorik karar almıs uzaklasmıs öyle duydum napıyorsun kuzum
Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andadakimse buraya girmeyince sıkıntıdan gidip yorum yapıyorum siz aktif katılım yapınki bende banlanmayayım
Göreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Kesesini yirim
Bebeğim sen bize bi haber etsen talan ederiz orayıburdayım balam halbuki ben kibar kibar fikrimi belirttigimi düsünmüstüm göndermeyin beni anam yaban elleree
İyiyim kuzum belirti olarak hicbirseyim yok gögüs agrılarım dısında acıyorlar coksen nasılsın minnak pipilin nasıl banlanmak güzel birsey buraya girememek kötüsü
Ben bile aldım cicegim sende basla
Onun daha olmayan dötüsünü pipiisini yaaagözünüzaydın cicegim sonunda tutturdun
Ay deme öyle kahrederim
Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.alınmış ay kac hamisimiz oldu
İnsallah olmazsın cicegimKızlar selam ben hala regli olmadım yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım ☺
Senin kaç gün var canımSen bilirsin canım öyle yap
Hımm anladım canımm ben 7ekimde vermiştim daha çok küçüktü daha bugün verdim kan ama olduğum yerde merkeze gidiyor kanlar ordan bakılıp sonuçlar geliyor bakalım 1haftada nekadar artmış..şimdi özel kadın doğumdan randevu alıcamDoktora görünmedim ki sekreter dedi daha çok yeni gebeliğin iki üç günde tekrarlayıp değerine baktır ☺
Seninde sağlıklı bi şekilde artmıştır inşallah canım darısı keseyi ve kalp atışını görmeye inşallahHımm anladım canımm ben 7ekimde vermiştim daha çok küçüktü daha bugün verdim kan ama olduğum yerde merkeze gidiyor kanlar ordan bakılıp sonuçlar geliyor bakalım 1haftada nekadar artmış..şimdi özel kadın doğumdan randevu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?