Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimyasal olmasından korkuyom çünkü
Korkma canim öyle şeyler getirme aklına insAllah hersey cok guzel olacak ole dusun ☺ bende korkuyorum kalbi atmazsa ya naparim diye ama aklima getirmemeye calisiyorum insAllah saglikli olur hepimizin bebegi dua edelim bol bol

Korkma canim öyle şeyler getirme aklına insAllah hersey cok guzel olacak ole dusun ☺ bende korkuyorum kalbi atmazsa ya naparim diye ama aklima getirmemeye calisiyorum insAllah saglikli olur hepimizin bebegi dua edelim bol bol
Allah razı olsun canım inşallah ya bende dua ediyom hep bol bol Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Yaaa hosgeldin bebegimmm ozledimm

İyiyi. Canım bende belirti yaşamaya başlayanlardanım merak ediyorum öyle bekliyorum işte sen nasılsın görğşmeyeliii baby

Sneinde mi başladı göğüs ağrısı benimde inanılmaz acıyor anlatamam

N Nana Ana nerdesiiiinnnnnn @Loriklorik nerdesiniiiiiizzzzz
Geldim cicegimmmmm banım kalktı geldiiimm lorik karar almıs uzaklasmıs öyle duydum napıyorsun kuzum
@Nana hoş geldin canım artık rahat dursan diyorum
Hosbuldum cicegimmm cok rahattım o andada kimse buraya girmeyince sıkıntıdan gidip yorum yapıyorum siz aktif katılım yapınki bende banlanmayayım
N Nana Ana ayyy başka nana yi etiketlemişim nana cım artık rahat dursan diyorum hoş geldin

Keseyi gorduk cok sukur ♥ Dis gebelik degilmis insallah bebegide goruruz
Göreceksiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Fasulyenin kesesi ♥
Kesesini yirim

Hanimlar bisey soracam bir saattir rahmime kramp giriyomus gibi oluyor narmal mi acaba

Yaaaa tam fasulye teyzesiii darisi senin fasulyeyi gormeye

Teşekkür ederim canım benim allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Ay deme öyle kahrederim buradayım artık
Oy massallah cok merak edip heyecanla bekliyorsun dimi kuzum rabbim yardımcın olsun insallah güzel sonuclarınıda göreceksin hic stres yapma ve dualarınada amiiiiiiiiiinn insallah diyorumm
alınmış ay kac hamisimiz oldu
Bende cok merak ediyorum E Eslem91 takip ediyordu en son oda uzaklasmıs galiba grubumuzdan.
Kızlar selam ben hala regli olmadım yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım ☺
İnsallah olmazsın cicegim

Doktora görünmedim ki sekreter dedi daha çok yeni gebeliğin iki üç günde tekrarlayıp değerine baktır ☺
Hımm anladım canımm ben 7ekimde vermiştim daha çok küçüktü daha bugün verdim kan ama olduğum yerde merkeze gidiyor kanlar ordan bakılıp sonuçlar geliyor bakalım 1haftada nekadar artmış..şimdi özel kadın doğumdan randevu alıcam

Seninde sağlıklı bi şekilde artmıştır inşallah canım darısı keseyi ve kalp atışını görmeye inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…