Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil mi evet öyle yapayım Cumartesi gidecem sağol canım
Kesyi görünce insanın aklındaki bütün tedirginlik geçer onun için içi rahatlar. Cumartesi kaç haftalık olursun. Bazıları 6.hafta da bile kalp atışı duyuyor. İnşallah senin minnak sürpriz yapar kalp atışını da duyarsın

Allah yardımcın olur elbet canım merak etme güc kuvvet verir o sana aferin kocayada calıssın isine yalandan asermelere simdiden basla bence
Onu yorumlarda gormustum canim onu orda ogrendimm
he öylemi peki

Canim benimde 5 yasinda oglum var onda kan pirtilasmasi sorunumda olmamisti. Simdi 3 yilda 3 kimyasalim var kan pirtilasmasi cikdi. Ilk cocukta cikmayabiliyormus.
of yaa bende pihtilasma var mı yok mu bilmiyorum yapmadılar araştırmada işte.3 kere oldu deseydim keşke bilemedim 2dir hamile de kalamiyorum artık.normalde her seferinde oluyordu benim.ovu testi alicam bakalım.belki kimyasal olmaz

Ayyyy inşallah canım 6+4 oluyorum inşallah ya duyulur aynen insan rahatlıyor bakalım hayırlısı

Başka hastaneye gidip 3 defa oldu desen test yapmazlar mı. En azından önlem alırsın

Napiyim insan merak edio tuhaf seyler yasiorum bu haplar fln yuzunden bi dusunuo acaba dio bide cok hamis ciktiya hefes ettim tmm adet gunune kadar sakin bir sekilde bklicem insallah guzel hber aliriz hepimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…