Allah korusun canim dikkat et kendine öyle düşünme iyi düsün iyi olsun dua et bol bolTekrar kürtaj olmaktan korkuyorum kalbinin atmamasından ya da durmasından
İnsallah bebegimAynen Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin
InsAllah alirsin canim ☺ Hakkinda hayirlisi olsun insAllahNapiyim insan merak edio tuhaf seyler yasiorum bu haplar fln yuzunden bi dusunuo acaba dio bide cok hamis ciktiya hefes ettim tmm adet gunune kadar sakin bir sekilde bklicem insallah guzel hber aliriz hepimiz
Ama kötü düsüncelere dalıp stres yapma kuzum bu seni ve bebegi kötü etkiler iyi düsünki iyi olsun insallah bence kendini fazla yormadan bekle pzartesiyiTekrar kürtaj olmaktan korkuyorum kalbinin atmamasından ya da durmasından
Afferin benim akıllı cicegime insallah alacaz yavrum sabırNapiyim insan merak edio tuhaf seyler yasiorum bu haplar fln yuzunden bi dusunuo acaba dio bide cok hamis ciktiya hefes ettim tmm adet gunune kadar sakin bir sekilde bklicem insallah guzel hber aliriz hepimiz
5+1 dik bugun doktor haftaya gel kalp atisina bakalim dedi bence duyulurKesyi görünce insanın aklındaki bütün tedirginlik geçer onun için içi rahatlar. Cumartesi kaç haftalık olursun. Bazıları 6.hafta da bile kalp atışı duyuyor. İnşallah senin minnak sürpriz yapar kalp atışını da duyarsın
Hiç bir belirtim yok geçen ay da yoktu oldum ondan önceki ay vardı yine oldum☺tek fark genelde süt beyazı akintim vardı bu defa kuru baya bugün test yptim negatif çoğunun 4 5 kala çıkıyor bende cuma leke gelip cumartesi adet olucam eğer günüm geçerse o man test yprim ama adet olucam öyle hissediyorumG Gulguzeli2019 canım durumun ne belirti var mı :)
Canım benim çok haklısınnn :) bebek için ilişkiye girmek değil öyle yapmıyorum aslında ama adet gününe yakın çok stres oluyorum oldum olmadım diye geriliyorum. Şu kazayla hamile kalanları da hiç anlamıyorum ya ben hiç mi kazaya denk gelemedimmmmmSen ne kadardır deniyorsun canım benim
Zor mu onu yapmak nanacımİnsallah bebegimsen müsait oldugunda gebisliler listemizi ay ay düzenleyebilirmisin
Daha belirtim yok canim ❤Kızlaarr gebeliğini yeni öğrenenler belirtilerini yazabilir miii ♥
Yaa kazayı geçtim canım bazıları evlilik dışı bebek dünyaya getiriyor çöpe ormana atıp gidiyorlarbazen diyorum Allahım isteyene neden vermiyosun diye daha geçtiğimiz subat ayında ormanda 3-4 saatlik yeni doğan kız bebeği bulundu göbek bağı hala duruyordu donmak üzereyken yaşlı bir dede buluyor tesadüf. Astsubay olduğum için ben müdahale ettim olaya bizim sorumluluk bölgemizde ormanda çalılıkların arasında bulundu yavrum..He O diyorum Allahım isteyene hasret çekene nasip et diye
Evet olabilir aslında ama eşim kızıyor çok.kimyasal herkesin başına gelebiliyor diyor.hastaneye gidip durmamam gerekiyormus.akisina bırak diyoBaşka hastaneye gidip 3 defa oldu desen test yapmazlar mı. En azından önlem alırsın
İnşallah benden önce anne olursunnnn sonra bana taktik verirsinYa i o anda da bebek getirme aklına tabi adet yaklaştıkça ne kadar takmasak da düşünüyo insan ama onu da unutmak lazım unutmaya çalışmak lazım yaniBu ay hiç saymıyorumda takmıyorumda bakalım ise yararsa sizde denersiniz kasımda 3 sene olcak canm
Choremdan girdigim icin sürekli reklam zorlanıyorum bilgisayar evde olsaydı bir dakikamı almazdı canımZor mu onu yapmak nanacım
Ne zaman öğrendin canımmm benimDaha belirtim yok canim ❤
Telden zor olur aynen canımChoremdan girdigim icin sürekli reklam zorlanıyorum bilgisayar evde olsaydı bir dakikamı almazdı canımdiger listemizi melegim yaptıgı icin ondan rica etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?