Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napiyim insan merak edio tuhaf seyler yasiorum bu haplar fln yuzunden bi dusunuo acaba dio bide cok hamis ciktiya hefes ettim tmm adet gunune kadar sakin bir sekilde bklicem insallah guzel hber aliriz hepimiz
InsAllah alirsin canim ☺ Hakkinda hayirlisi olsun insAllah

Napiyim insan merak edio tuhaf seyler yasiorum bu haplar fln yuzunden bi dusunuo acaba dio bide cok hamis ciktiya hefes ettim tmm adet gunune kadar sakin bir sekilde bklicem insallah guzel hber aliriz hepimiz
Afferin benim akıllı cicegime insallah alacaz yavrum sabır

5+1 dik bugun doktor haftaya gel kalp atisina bakalim dedi bence duyulur

G Gulguzeli2019 canım durumun ne belirti var mı :)
Hiç bir belirtim yok geçen ay da yoktu oldum ondan önceki ay vardı yine oldum☺tek fark genelde süt beyazı akintim vardı bu defa kuru baya bugün test yptim negatif çoğunun 4 5 kala çıkıyor bende cuma leke gelip cumartesi adet olucam eğer günüm geçerse o man test yprim ama adet olucam öyle hissediyorum

Ya i o anda da bebek getirme aklına tabi adet yaklaştıkça ne kadar takmasak da düşünüyo insan ama onu da unutmak lazım unutmaya çalışmak lazım yani Bu ay hiç saymıyorumda takmıyorumda bakalım ise yararsa sizde denersiniz kasımda 3 sene olcak canm

Bende hep öyle dua ederim. Allah'ım evlilik dışı yaşanan günah herkesin kendi vebali günahı ama çocuk bari olmasa nasip etme öylelerine, isteyene nasip et diye

İnşallah benden önce anne olursunnnn sonra bana taktik verirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…