Aa canim hamilemisin hayirli olsun Rabbim kucagina almak nasip etsin insAllah ☺Amin canım inşaallah, Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünküHiç bir belirtim yok geçen ay da yoktu oldum ondan önceki ay vardı yine oldum☺tek fark genelde süt beyazı akintim vardı bu defa kuru baya bugün test yptim negatif çoğunun 4 5 kala çıkıyor bende cuma leke gelip cumartesi adet olucam eğer günüm geçerse o man test yprim ama adet olucam öyle hissediyorum
Cnm kan vermişsin çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallahAmin inşallah canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
gitme gitme canım sağlık olsun. benim bu ay için umudum çoktu hevesim çoktu bu ay için farklı planlarım vardı ama tutmadı. benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünküKuzum kasık ağrımm azaldı ama batmalar var değişik yani nasıl anlatsam bilmiyorum bide akıntım var böyle beyaz süt kesiği gibi miğdemde de inanılmaz yanma var bulantımda var valla bu kadar şeyede hamile değilsem giderim bu diyardan
Benimde seninkine çok benziyordu geçen ay 18di ondan önce 20, bu ayda 17 gibi bekliyordum yumurtam erken çatlamış yani 14 te gelicekti regl eğer olsaydım, bende bazılarından öyle duymuştum bebek yer arıyor diye filan ama inşallah öyle olur :)Adet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler
regl düzenim degisiyor neden
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu
sebebi ne olabilirki
nanaaa ben yokumEllerine saglık balam ❤
Geçen hafta bende annemde hep bebek rüyaları gördük, annem eve bir kız bebek geliyor dedi, ben abimin kızı oluyor diye gordum ve çift çizgi çıkan testler filan gordum, insan bi umutlanıyor ama yinede ruya diyordum. Ama annem gördüğü için umudum vardı:)Kızlar ben bu ara çok değişik rüyalar görüyorum. Bu gecede rüyamda akrabamızın yeni doğmuş kızı var bebek görmeye gidiyormusum oradaki hala bana dualar ediyormuş Allah sanada bir bebek nasip etsin diye ama içten ediyordu baya çok etkilendim
InsAllah en kisa zamanda sizde hayirli haber alirsiniz canlarim dua edin bol bol Rabbim yardimciniz olsunGeçen hafta bende annemde hep bebek rüyaları gördük, annem eve bir kız bebek geliyor dedi, ben abimin kızı oluyor diye gordum ve çift çizgi çıkan testler filan gordum, insan bi umutlanıyor ama yinede ruya diyordum. Ama annem gördüğü için umudum vardı:)
kuzum günlerimiz aynıKuzum kasık ağrımm azaldı ama batmalar var değişik yani nasıl anlatsam bilmiyorum bide akıntım var böyle beyaz süt kesiği gibi miğdemde de inanılmaz yanma var bulantımda var valla bu kadar şeyede hamile değilsem giderim bu diyardan
Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam bende hamileyim ☺
Benim ilk idrarla yaptığım daha açık cıktı, ovu testi gibi yaptığım öğlen daha belirgindiKızlar test yapmak istiyorumm yaa ama ilk idrarım değilya çıkarsa ya silikde olsa pembik ikinci çizgi görürsem diye çok heyecanlıyım bir yanım da yapma diyor
Tamam canım. Sen normalde kaç Ekim'de regl olacaktınCanim denedim de mesaj gondermesini beceremedim ben daha yeni actim hesabimida pek bilmiyorum
Benim adetim duzensiz oluyordu canim tup bebekle hamile kaldim ben 3 bucuk ayda kendim adetli oluyordum ☺Tamam canım. Sen normalde kaç Ekim'de regl olacaktın
Eşimin işleri yine yoğundu bu ay yine sadece ovu zamanını değerlendirdik öncesi ve sonrası yoktu sadece 2 gün değerlendirdik ve o da gün aşırıydı, ilk öğlen test yaptım ovu pikti sonra akşam yaptım ovu yine pikti değerlendirdik, sonra ertesi gün ovu yine pikti, akşam yine yaptım baktım siliklesmis eşimde uyumuştu o zaman dedim sabah değerlendirelim, ondan sonrada daha uygun zamanımız olmadi, ovu takibi önemli benceBende bu ay 2gunde bir iliski deniyorum. Bu haftada gün asiri degerlendircem.
Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBenim adetim duzensiz oluyordu canim tup bebekle hamile kaldim ben 3 bucuk ayda kendim adetli oluyordum ☺
Amin insAlalh canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah her zaman bole dua ediyorumHayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin çok saol canim inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz insallahhhCnm kan vermişsin çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?