Gecmis olsun canim, Parol yada minoset olabilir ama düşük doz olucak yani plus olmayanKızlarr günaydın yaa benim başım geceden beridir felaket ağırıyor ne içmem lazım yardım edin bana lütfen
Oncelikle gecmis olsun canim bana parol agri kesici verdiler baska agri kesici icme dediler cok agriyorsa bitane parol agri kesici icebilirsinKızlarr günaydın yaa benim başım geceden beridir felaket ağırıyor ne içmem lazım yardım edin bana lütfen
Evt baya var benimki dun bu kadar koyu değildi :)Bugünkü testim canlar koyuluk var dimi erken gebelik testi ine göre ☺
Çok sağol canım ikiside evde yok eşimi beklemem lazım artıkGecmis olsun canim, Parol yada minoset olabilir ama düşük doz olucak yani plus olmayan
Yaptınmı kıız
Kiz sen kanda ogrenmedin mi daha ne testi yapiyon ☺Bugünkü testim canlar koyuluk var dimi erken gebelik testi ine göre ☺
Son elimdeki testi de bugün kullandım yarında lan veririm tekrardan artıkEvt baya var benimki dun bu kadar koyu değildi :)
Kiz sen kanda ogrenmedin mi daha ne testi yapiyon ☺
canım dualarım seninleGünaydın kızçeler
Dualarınızı eksik etmeyin bnden şurda çarşambaya ne kaldı öpüldünüz
Anladim bacimm ☺ bende saklamak icin yapmistim kanda ogrendikten sonra ☺Koyuluğunu takip ediyorum bacımmm❤
Çok sağol canım evet ya aşırı ağırıyor gözlerime atıyor ağrısı resmen beynim dökülecek gibi hissediyorum eşimi beklemem lazım evde yok eczanede uzakOncelikle gecmis olsun canim bana parol agri kesici verdiler baska agri kesici icme dediler cok agriyorsa bitane parol agri kesici icebilirsin
Hadi bakalım erkenden kan bakmakta zor oluyor yükselmesini bekliyorsun :) ilk gebeligimde 37 gibi bişeydi sürekli kan veriyordum, ikincide hemen vermedim bi gittim 1200 olmuştu:)Son elimdeki testi de bugün kullandım yarında lan veririm tekrardan artık ☺
Saklamak içinde adet geçiminde bi tane yapcam böyle ikisi kop koyu hayal etmişimdir hepAnladim bacimm ☺ bende saklamak icin yapmistim kanda ogrendikten sonra ☺
Tuh kiyamam canim ya esin ne zaman gelecekÇok sağol canım evet ya aşırı ağırıyor gözlerime atıyor ağrısı resmen beynim dökülecek gibi hissediyorum eşimi beklemem lazım evde yok eczanede uzak
Ayy hiç sorma heyecanımıza yenik düşüyoruz işte meraktan tecrübe edinmişsin artık ikincisinde daHadi bakalım erkenden kan bakmakta zor oluyor yükselmesini bekliyorsun :) ilk gebeligimde 37 gibi bişeydi sürekli kan veriyordum, ikincide hemen vermedim bi gittim 1200 olmuştu:)
Ben yapinca bile acaba tek cizgi cikar mi ki demistim ☺Saklamak içinde adet geçiminde bi tane yapcam böyle ikisi kop koyu hayal etmişimdir hep
3 te yada 4 e yakın gelcek nöbetçi bugün çay falan içeyim bari belki iyi gelirTuh kiyamam canim ya esin ne zaman gelecek
İnsanın içindeki o korku hiç bitmiyor kiBen yapinca bile acaba tek cizgi cikar mi ki demistim ☺
Benimde adet olacağım zaman olan şeyler var hep onlar oldu muhtemelen olucam 4 günüm var ama benim oncesi lekem gelir bakalım cuma gunu belli olur artık bir de bilmiyorum hayal kırıklığı belki kötü düzenli adet görmek iyi bişey ama en azından o duyguyu heyecanı bile yaşayamıyor olmak kötü hani hic gecikme yok zınk diye geliyorbenim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?