- 30 Nisan 2018
- 2.166
- 3.060
- 133
Benimde adet olacağım zaman olan şeyler var hep onlar oldu muhtemelen olucam 4 günüm var ama benim oncesi lekem gelir bakalım cuma gunu belli olur artık bir de bilmiyorum hayal kırıklığı belki kötü düzenli adet görmek iyi bişey ama en azından o duyguyu heyecanı bile yaşayamıyor olmak kötü hani hic gecikme yok zınk diye geliyorbenim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü
Gonulmeyvesi canımmm gerçektenmi hadi yolla bizde bakalım testineee
Ic bali belki iyi gelir canim3 te yada 4 e yakın gelcek nöbetçi bugün çay falan içeyim bari belki iyi gelir
Aynen canimm ☺İnsanın içindeki o korku hiç bitmiyor ki ☺☺
Sabah 4 te evde test yaptım pozitif şimdi de kan sonucumu aldım 2 gün regli gecikmem vardıGerçektenmi çok sevindim ne zaman öğrendin
Merhaba çok sağol sabah 4 te evde test yaptım pozitif şimdide kan sonucumu aldım pozitifGözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahne zaman öğrendin ve nasıl:)
Hayirli olsun canim Rabbim kucagina almak nasip etsin insAllah ☺Merhaba çok sağol sabah 4 te evde test yaptım pozitif şimdide kan sonucumu aldım pozitif ☺
Merhabalar.oylesine bı bakayım dedim ve kendimi gördüm.normalde migren var bende.hamilelikte bı hatfa bı tuttu ağrısı ne yapsam geçmiyordu.sekerli bı türk kahvesi için oda çoğunlukla işe yarıyor.oda kesmezse bı hastaneye gidin hemen parolun serum halini takıyorlar ve etkili oluyor.bana kadın dogumcum ağrın başlayınca gel diyordu.ama tek sefer tuttu.insallah sizinkide kısa sürede geçerÇok sağol canım evet ya aşırı ağırıyor gözlerime atıyor ağrısı resmen beynim dökülecek gibi hissediyorum eşimi beklemem lazım evde yok eczanede uzak
Tamam canım çok sağolIc bali belki iyi gelir canim
Canim bende nezleyim hala geciremedim biseyde icemedim cok gecmis olsunBen grip oluyorum sanırımburnum boğazım genzim yanıyor halsiz vücudum ne içebilirim daha da kötü olmadan geçsin
Çok sağol canım aynen akşama geçmezse bana da acil yolu gözükecek sanırım bende başım adet olduğum günlerde bile ağırırdı şimdi dah aşırı ağırıyor artık bende de mi migren var anlamadım kiMerhabalar.oylesine bı bakayım dedim ve kendimi gördüm.normalde migren var bende.hamilelikte bı hatfa bı tuttu ağrısı ne yapsam geçmiyordu.sekerli bı türk kahvesi için oda çoğunlukla işe yarıyor.oda kesmezse bı hastaneye gidin hemen parolun serum halini takıyorlar ve etkili oluyor.bana kadın dogumcum ağrın başlayınca gel diyordu.ama tek sefer tuttu.insallah sizinkide kısa sürede geçer
Sende sagol canim ☺Tamam canım çok sağol
Oo canım çok geçmiş olsun en kötüsüne yakalandın bal zencefil limon iyi geliyor diyorlar bi dene istersenBen grip oluyorum sanırımburnum boğazım genzim yanıyor halsiz vücudum ne içebilirim daha da kötü olmadan geçsin
Canım çizgi var kuruma çizgisi değilse eğer gayet belirgin duruyor burdanCanım foto da çok belli olmuyor ama ben görüyorum gerçekten çok heyecanlıyım göndereyim tamam
Ballı limonlu sıcak ıhlamur ve içBen grip oluyorum sanırımburnum boğazım genzim yanıyor halsiz vücudum ne içebilirim daha da kötü olmadan geçsin
Hamilelikte bazen oluyormuş.benim her adette ve koku değişimde olurdu.yada çok yorulup uykusuz kaldığımda.hamilelikte de tek sefer agrimistiÇok sağol canım aynen akşama geçmezse bana da acil yolu gözükecek sanırım bende başım adet olduğum günlerde bile ağırırdı şimdi dah aşırı ağırıyor artık bende de mi migren var anlamadım ki
Ay canim ne güldüm ☺ bize tedaviye basladigimizdan beri yasaka iliski simdide yasak sanirim 3 ayi doldurana kadar yasak olacakKizzz ben bu ay hamis kalinca ayagimi surudumde geldim grubaaaDaha cok hamisss hadi kizlaarrr kocalarin yakasini birakmiyosunuz bol bol şeaaappip hamisim diye geliyosunuzzz ama cocuk icin degill kocaniza askinizdan yapisin adamlara
Hadi ya ne güzel bak gerçek oldu işteGeçen hafta bende annemde hep bebek rüyaları gördük, annem eve bir kız bebek geliyor dedi, ben abimin kızı oluyor diye gordum ve çift çizgi çıkan testler filan gordum, insan bi umutlanıyor ama yinede ruya diyordum. Ama annem gördüğü için umudum vardı:)
Ayy ben duz duvara tirmaniyorum dedim dun doktora ben bu icimdekini ogrendigimden beri kocama hasretim artik siftah yapiyim mi yok dur kalp atisini duyalim sonra dedi canim kocam kedi gibi yatiyo mirliyoda bi gidisini sevemedim tirnaklari cikicak diyeee ayyyyy fasulyeeee baban cok fena annecimm artik duyur bize kendiniAy canim ne güldüm ☺ bize tedaviye basladigimizdan beri yasaka iliski simdide yasak sanirim 3 ayi doldurana kadar yasak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?