Heralde bi benim doktor mu normal değil anlamadım hamilelik süresince 9aya kadar ilişki serbest dedi yok ilk 3 ay yapma falan demedi hatta korunmanıza bile gerek yok dedi ama herkesten aksini duyuyorum.Sanirimm bende öyleyim esime diyorum gel yapalim bisey olmaz oda olmaz diyoo kaldik ole duvarda tirmanamaz oldukkaman ya bebegimiz hayirlisiylq saglikli sekilde buyusun gelissinde beklicez mecburuz bilmiyirum doktor ne zaman izin verirse artik ☺
Orası öyle tabi canımm ama ben 2günde bir vermedimmİkincide 5 6 gün sonraydı galiba ama her gebelik farklı oluyor o yüzden sayılara çok takılmamak lazım önemli olan 2 gün de ortalama 2 kat artiyirmu ona bakmak lazım
Sen bilirsn canım yap olmadı4 gün var canım bugün bi tane daha yapsam mı diyorum yarın sabah da bi tane yaparım
Ne kadar sure yasakti ki canimm ☺Benim iki gebeligimde hep yasaktı, yine oyle dün eşime gösterdim sonucu, dedim ki sezonu kapattık artık hadi hayırlısı
Canim benim gebeligim tüp bebekle oldu tedeviye basladik yasakladilar zaten yumurtaya zarar veriyomus falan diye gebelik olustunu ogrendim simdide yasak dedilerHeralde bi benim doktor mu normal değil anlamadım hamilelik süresince 9aya kadar ilişki serbest dedi yok ilk 3 ay yapma falan demedi hatta korunmanıza bile gerek yok dedi ama herkesten aksini duyuyorum.
Anladım herkesin farklı demek kiCanim benim gebeligim tüp bebekle oldu tedeviye basladik yasakladilar zaten yumurtaya zarar veriyomus falan diye gebelik olustunu ogrendim simdide yasak dediler
354 beta canımÇok güzel:)) değerin kaç cıktı
Amin inşallah darısı tüm isteyenelere inşallahHayırlı olsun cnm darısı bizlere
Dusuk tehliken yoksa bi sıkıntı olacagini sanmiyorum canim iliskininAnladım herkesin farklı demek ki
Bilmiyorum doktora gidicem Cumartesi bakalım ne diyecekDusuk tehliken yoksa bi sıkıntı olacagini sanmiyorum canim iliskinin
İnşallah canım Allah razı olsunBi hamilelik topiginde yoktum, yanlışlıkla burayada düşmüşüm
Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin InsAllah
Kac haftalik gebesin canimBilmiyorum doktora gidicem Cumartesi bakalım ne diyecek
Vazgeçme canım ben çok gördüm 30.günde bile çıkanlar olmusKizlar bugun reglinin 22.günü yine silik cikti ovulasyon testim. Bu ay yumurtlama yok belli oldu
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun canım aynen bazı şeyleri zamanında öğrenmek lazım söylemek lazımŞimdi bu 3. Ama yine gittim erkenden verdim ama bunda durum biraz farklıydı ikinci gebeliğimi öğrendim hemen aileme söylemek istemedim ama eşim dayanamadı hemen annemleri aradi söyledi tabi çok mutlu oldular ve 3 gün sonra babam vefat ettiiyiki söylemişiz dedik o yüzden artık birşeyleri ertelememeye calisiyorum
Canım bende 21 inci gün görmüştüm 22 de çatlamıştı belki seninde bi kaç güne koyulaşır belli mi olur benim adetime bi hafta kalmıştı ben yumurtlamayı gördümKizlar bugun reglinin 22.günü yine silik cikti ovulasyon testim. Bu ay yumurtlama yok belli oldu
canım bende gördümmmmmCanım foto da çok belli olmuyor ama ben görüyorum gerçekten çok heyecanlıyım göndereyim tamam
Canım sen ovulasyon testi yapmadın mı bugün yine koyuluk falan var mıcanım bende gördümmmmm
ovulasyon yptım yeniden ama koyulaşmamış o üzden umudum azaldı sanırım benim kuzumAllah razı olsun bebeğim inşallah sen test yapmadın mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?