Yaptım kuzumCanım sen ovulasyon testi yapmadın mı bugün yine koyuluk falan var mı
canımm ovulasyon varsa bi tane de ovulasyon yapsana4 gün var canım bugün bi tane daha yapsam mı diyorum yarın sabah da bi tane yaparım
Benimde yeni bitti kirmizilar kurtJ sonrasi yarin dra gitcem bakalim ne zaman basla diycek calismalaraBenim bugün temizlik günüm gün boyu evi temizledim.. bide leke gelmeye başladı benden çok şükür ilaç içmeye gerek kalmadan kurtaj sonrasi ilk kirmiziları görecem ve sonrasında başlasın çalışmalar
İnşallah cnm yaovulasyon yptım yeniden ama koyulaşmamış o üzden umudum azaldı sanırım benim kuzum
4 günüm kaldı
inşallah koyulaşır
Canım test belki bozuktur bende dün yaptım ovu testini yarım yamalak silikti inşallah hamilesindir sıkma canınıYaptım kuzum
Koyuaşmıştır diye bekledim ama koyulaşmamış hatta saha silik gibi
Moralim bozuldu
4 gün var
Bekleyip görcez
Testte bi acayipti yeniden yapcam 3 gibi
Bak resmini koyuyorum
Hemen olusuyormuymuş oGöbeğimden aşağı çizgide oluşmuş ☺ yeni fark ettim ya
Evettt ya yeni bi baktım aşağı doğru kahve renginde bi çizgi oluşmuş şaşırdım bendeHemen olusuyormuymuş o
Hayirlisi olsun hakkinda canim insAllah pozitif sonuclarla gelirsin ☺Canlarım bende yarın doktora gidiyorum 13:00 de randevum var. Aşılamaya başlıcaz ilk olacak. Dua edin bana
Resmi varsa atabilirmisin bana kuzumCanım test belki bozuktur bende dün yaptım ovu testini yarım yamalak silikti inşallah hamilesindir sıkma canını
Yok canım ya attım dün baktım yarım yamalak çıktı bende attımResmi varsa atabilirmisin bana kuzum
Ne güzel canım tadını çıkarrEvettt ya yeni bi baktım aşağı doğru kahve renginde bi çizgi oluşmuş şaşırdım bende ☺☺
Herşey güzel olur inş canımmmCanlarım bende yarın doktora gidiyorum 13:00 de randevum var. Aşılamaya başlıcaz ilk olacak. Dua edin bana
Sağol canım Rabbim sana da ve isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhNe güzel canım tadını çıkarr
Şimdi bi daha yaptım bak bu da bozuk gibiYok canım ya attım dün baktım yarım yamalak çıktı bende attım
Program 5 hafta diyor doktor daha birşey demediKac haftalik gebesin canim
Meraba canimŞimdi bi daha yaptım bak bu da bozuk gibi
Senin böylemiydi kuzum daha mı koyuydu
Anladim canim bende 5 haftanin icindeyimProgram 5 hafta diyor doktor daha birşey demedi
Yaaa gerçektenmi kuzumMeraba canim
Bence erken davraniyosun
Bir hamile arkadaş ovu testi yapmiş hep silik cikmiş adete 1 gun kala yeni koyu cikmiş
Ve hamileymiş
Bence simdi cikmaz
Bnmde adete 6 gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?