Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Aynen herkes o ayda doğurcak maşallah bizlerde hamil olsak bizde o ay doğurcaz keşkeeBu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)
Ay inşallah biride ben olurum ekim bitmedenBen dedim anacim ayagimi surudum ekimin bitmesine cok var dahaen az 3 hamis haberi daha hadi hatunlar basarirsiniz
Bnada surt su ayaginiBen dedim anacim ayagimi surudum ekimin bitmesine cok var dahaen az 3 hamis haberi daha hadi hatunlar basarirsiniz
Inşallah Rabbim.nasip eder :)Aynen herkes o ayda doğurcak maşallah bizlerde hamil olsak bizde o ay doğurcaz keşkee
Baya baya belli olmus canim, hayırlı olsun :) kan versen daha kesin olurEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Hemen çıktıysa vardır canımm yarın tekrarlaEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Hey masalllhhhh masalllhh. Kiz naptinz bu ay hepinizEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Hemen çıktıysa vardır canımm yarın tekrarla☺
Ah inşallah yarına kaldı kan. Bi daha yapim de sabahBaya baya belli olmus canim, hayırlı olsun :) kan versen daha kesin olur
Cnm sağlıkla artsın değerin çook sevindim çook85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Ben bu ay kaynana yatagının ugurunu yaşıyorum hamileysemHey masalllhhhh masalllhh. Kiz naptinz bu ay hepinizii calismissinz haaa
Kehanetler titressin o zamanBen bu ay kaynana yatagının ugurunu yaşıyorum hamileysem1 bucuk aydır memleketteydim
Kos kan ver benimde boyleydiiiEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
İnsallahAy inşallah biride ben olurum ekim bitmeden
Gel burayaaaaBnada surt su ayagini
İnşallah yarın verecem canım. Hayırlısı Allahtan bakalım. İnşallah bende bi fasulye taşıomdurKos kan ver benimde boyleydiii90.54 le ogrendimmm
Evet hiç düşünmedim hatta yapmadıgım iş kalmadı en son dün çamaşır makinası bile çektim ittim bilsem yaparmıydımKehanetler titressin o zamanstressiz yogun gunlerin sansinaa
bana da bulaştır kuzumBen dedim anacim ayagimi surudum ekimin bitmesine cok var dahaen az 3 hamis haberi daha hadi hatunlar basarirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?